Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zasad...

facet- zbyt wierzacy i majacy zasady... a ja...

Polecane posty

Gość mariannnna
właśnie......... może pora, żebyś zastanowiła się co jest dla Ciebie najważniejsze. bo jak narazie Cię czytam to niezbyt ciekawie to wygląda :( W każdym razie życzę powodzenia. Doceń Go bo kiedyś będziesz mogła gorzko tego żałować (choć to oczywiście przede wszystkim zależy od tego jakim jest człowiekiem) :)

Gość ciekawski...
a co znaczy ze ma surowe zasady? jak daleko się na razie posunęliście? czy te zasady dotyczą tylko sexu? czy też innych pieszczot również? są ludzie którzy odkładają sex na później, ale zastępują to np miłością oralną... czy u was też tak to sie odbywa? czy oral tez jest zakazany? a jezeli tak to jakie formy nie są dla Niego zakazane? ( pytam o palcowki, dotykanie, pieszczenie i tego typu rzeczy...)

Gość ciekawski...
pytam bo nie wyobrażam sobie żeby można było wytrzymać przed różnymi igraszkami do ślubu..

Gość bez zasad...
dziekuje mariannnna :) znam go 2 lata i jestem do niego strasznie przywiazana, kiedys sie ze mna rozstał bo jak to powiedzial "mial jakies powody" (pewnie to ze nie chodze do Kosciola) i szukal jakiejs wierzacej dziewczyny, ale zadna go nie chciala:( i ja mu powiedzialam, ze bede na niego czekala :( Po ja kims czasie do mnie wrocil:) i nie chce go juz stracic :)

Gość do bez zasad
a czy on jest prawiczkiem czy tylko tak z Tobą?

Gość mariannnna
to może warto jeszcze poczekać? :) js po prostu sądzę, że sex jest tematem co do którego obydwie :połówki" muszą być zgodne bo inaczej katastrofa gwarantowana. jeśli jesteś pewna, że to on to po prostu bądź cierpliwa. uwierz mi, że z miłości można znieść wiele więcej :) a nie wierzę, że Cię nie przytula itp. :) Może przy nim i Ty się czegoś nauczysz :)

Gość bez zasad...
on nie uznaje np. tego żeby dziewczyna robila mu dobrze ustami.. nie masturbuje sie, pozwala sie dotykać tam, ale przez spodnie majtki nigdy nie bylismy przed soba nago, jedynie w samych majtkach, boi sie wytrysku nasienia, bo uwaza, ze powinno ono wyladowac wylacznie w pochwie kobiety i to po slubie

Gość do bez zasad
... a może to nie kwestia wiary... może ma lęk przed swoją seksualnością, a tylko tłumaczy to w ten sposób....

Gość ciekawski...
o kurde... no to jestem pod wrażeniem... a Ty jakie masz preferencje jezeli chodzi o sex oralny? dla Ciebie tez nasienie powynno byc wyładowywane tylko i wyłącznie w łonie kobiety? ps.oczywisicie nie zamierza sie on kochac tylko powiedzmy 2-3 razy w zyciu... ??? czyli tyle ile chce mieć dzieci...

Gość ciekawski...
aha zapomniałem zapytać czy Ty chciałabyś aby Tobie zrobił dobrze... co On na to?

Gość bez zasad...
ja jestem otwarta na wszelkie propozycje.. nawet pytalam, czy skoro nie moze zwyklego sexu plciowego to moze analek :) juz bylo nawet blisko, ale sie wystraszyl a on nawet wstydzi sie czy ma opory zeby dotknac moich sutkow ... juz nie mowie o lizaniu a przytulac to sie przytula :)

Gość ciekawski...
Kurde... czyli ztego wnioskuję ze zrobiłabyś mu dobrze ustami?

Gość ciekawski...
To juz wiem gdzie sie podziały te dziewczyny które są otwarte na wszelkie propozycje... spotykają sie z facetami którzy nie potrafią tego wykorzystać... ;-/

Gość bez zasad...
haha... ciekawski :D moze i tak jest... bo zwykli faceci to moze nie potrafia tego docenic ze kobieta tyle z siebie daje

Gość bez zasad...
zreszta wychodzi na to ze ci z zasadami tez :D

Gość ciekawski...
hm... ja gdybym tak miał to bym doceniał... ale niestety nie mam dziewczyny... dla mnie otwartosc polega na zaspokajaniu wzajemnych potrzeb... nie jestem w stanie czerpać przyjemnosci " z lizania" ale jestem w stanie to ofiarować skoro partnerka miała by takie potrzeby...

Gość ciekawski...
a moze Ty jak będziesz miała możliwość sexu i w ogole zrobienia mu dobrze to też to docenisz...... ?

Gość ciekawski...
ps. a Ty jesteś dziewicą?

Gość Wrom
A jesteś pewna że mu normalnie staje i wszystko z nim anatomicznie ok? Jak nawet się nie masturbuje i jeszcze się tym chwali to dziwne, znaczy jego temperament. Gdyby był taki wierzący to dużo bardziej przeszkadzałoby mu to, iż nie chodzisz do kościoła niż dążenie do pieszczot.

Gość bez zasad...
oczywiscie ze to wszystko docenilabym, ale skoro on nie uznaje seksu oralnego, to chyba sie nie dowiem tego. A ja sama juz nie jestem dziewica, ale zbyt doswiadczona to tez nie jestem. A czemu takie pytania?

Gość ciekawski...
tak po prostu z ciekawości... ja pytam... a pozniej przedstawiam swoje wnioski jeszcze jedno pytanko: dziewicą nie jesteś... a sex oralny zaznałaś czy nie?

Gość dobezzasad
oj,na twoim miejscu przyjrzałabym się lepiej narzeczonemu,żyję na tym świecie już ponad pół wieku i znałam kilka takich par jak wasza,jakiś czas po ślubie małżonka zastawała swego męża w łóżku z ...panem.Nie twierdzę,że z tym twoim jest coś nie tak,może rzeczywiście ma takie zasady ale warto wziąść i to pod uwagę.Bynajmniej nie uważam,że facetowi trzeba od razu wskakiwać do łóżka ale skoro już tyle jesteście ze sobą...

Gość bez zasad...
wszystko z jego narzadem jest ok.. zawsze mu staje kiedy tylko sie jakos nawert o niego otre hehe..:) a co do Kosciola, to to kiedys chce mnie do niego przekonac, bo wie ze wierze w Boga, tylko jakos Kosciola nie uznaje, ale w przyszlosci planuje wychowac dzieci w wierze katolickiej i z nimi do Koscoilka zamierzam chodzic.

Gość Wrom
Upij go a potem wkładaj jego rękę sobie pod bluzkę(na piersi) albo pod sukienkę na wewnętrzną stronę ud w okolice majteczek - podczas przytulania. Jak się regularnie nie masturbuje to musi trysnąć - może się po tym przełamie.

Gość bez zasad...
poprostu ma takich rodzicow, ktorzy mu wpajali pewne zasady, ze tego nie wolno robic albo tego i tego sie stara trzymac. Do dzis mi mowi, jak to mama sprawdza go o 6 rano czy wrocil na noc do domu( wg jego mamy przed slubem nie moze chlopak zostawac na noc u swej luby :O ) wiec uwazam ze to troche przez rodzicow tak sie zachowuje (a on ma juz 25 lat)

Gość U875
Czy to prowokacja? Bo po odpowiedzi z 20:30 tak mi się wydaje ;) A jeśli nie... to ciężko jest przed ślubem i ciężko będzie po... ja nic nie sugeruję, ale zastanów się... Zawsze, ze wszystkiego będzie się spowiadal mamusi? Możesz mieć ciężko...

Gość dobezzasad
myślałam,że jesteście starsi,a on ma nie już 25 ale dopiero 25.więc może to faktycznie wpływ rodziców,ciekawa jestem tylko czy po ślubie też rodzice będą mieć wpływ na jego zachowanie.A propos tego,że mu staje to też o niczym nie świadczy-koleżance mąż nawet dziecko po ślubie zrobił nim się okazało,że jednak woli panów

Gość POMARANCZOWSZA
uwazam, ze kazdy moze miec przekonania i wierzenia na jakie tylko ma ochote. ale ludzie laczacy sie w pary z zamierzeniem spedzenia razem CALEGO ZYCIA, powinny koniecznie i absolutnie dzielic te same zapatrywania na sprawy wiary. w przeciwnym razie beda wieczne nieporozumienia i zwalczanie sie.

Gość jesli dziewczyna
robi to przed slubme to jest zwykla dziwka.

Gość Etlesse
poszukaj sobie faceta z SLD albo PO bo ten pewnie z LPRu albo PISu