Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztynowy koraliczekk

mój chłopak nigdy nie ma na nic pieniedzy...co robić?

Polecane posty

Jestem z Darkiem już od ok. pół roku, jest wspaniałym chłopakiem, jedyne "ale"to to, że zawsze jest spłukany:(- mamy oboje po 19 lat on nie pochodzi z biednego domu...ale pieniądze wydaje na jakieś głupoty..:/...i wcale nie chce żeby mi fundował! ale np. motw- zamawiamy pizze?- nie mam kasy, jedziemy na dyskoteke ze znajomymi-jak chcesz to jedź ja nie mam kasy, itd, itp

Gość skoro pochodzi z biednej
rodziny, to co się dziwisz? :-O

A, sory, napisałaś, że nie pochodzi... No to nie wiem. Pewnie po prostu rodzice dają mu za mało kasy.

benzyna, dopieszczanie swojego auta, komputera,zabaka czasem z kolegami i nie mówie, że nigdy nie ma kasy, ale często tak sie zdarza;/ i sczerze? tolerwałam to cały czas, ale mam po woli dość, może dlatego, że sa wakacje, i przybywa pokus....

E, jak wydaje na sprzęt do komputera, to nic dziwnego, że mu kasy brakuje! :-) Za to co włożyłem już w swojego kompa, mógłbym już nowego, albo nawet dwa nowe kupić :-)

męczące to jest... bardzo!!! moge zapomnieć o multikinie, o restauracji, itd czasem jakieś imprezy...ale mało, mało a o jakimś prezencie to moge zapomnieć

Gość caffedelmar
też bym wolał rozbudować kompa, albo wydać na naprawę motocykla niż na jakieś pizze i inne duperele... piszesz, że nie to, że nigdy nie ma, ale nie ma często... a to oznacza, ze byś wolała, żeby częściej na ciebie kase wydawał niż on chce... a on chce ja wydawać tak, jak jemu dobrze... jego kasa, jego wybór... jak bedziecie po ślubie to bedziesz mogła mieć mu za złe :P

Gość ccccccc
Ja min dlatego nie mam dziewczyny, bo nie mam pieniędzy, tylko honor swój miałbym jeżeli nie miałbym pieniędzy, to bym się dziewczynie na oczy nie pokazywał

nie oczekuje, że bedzie wydawał kase na mnie!! wystarczy mi że bedziemy dzielić sie po pół, to jest chore, że mam chłopaka, a nie mam z kim na dyskoteke skoczyć!

Gość MIŚEIEK
Mam chłopaka - jak to zabrzmiało, i na dyskę nie moze skoczyć,

Gość burak jakis i tyle
ciekawe co by zrobił, jak bys poszła na disco z innym kolegą...

Gość caffedelmar
moze nie lubi i się wykreca brakiem kasy, zeby cie nie urazić... z kobietami to nigdy nie wiadomo... moze on tak z ostrożnosci :P albo... wydaje kasę na kogos innego :P to taki joke

Gość On jest po prostu
dzieciakiem i tyle , jeszcze musi dorosnąć, ale czy ty bedziesz miala ochote na to poczekac, czy warto ... to druga sprawa :-D