Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calajaaa

Dieta pogrubiająca!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dieta do oceny
Jedzcie nawet jak nie jesteście głodne, to najlepszy sposób na przytycie.

Gość Alicjaaa1989
A poprostu żeby schudnac to prawie nic nie jadlam.. no ale nie zycze tego nikomu wiec jedzcie ludziska! i nie przejmujcie sie ze macie troche ciałka bo to dodaje tylko uroku.

Gość respekt
ja tez chciala bym przytyc chyba ; / mam 166 cm wzrostu i waze 45 kg ;) i nie wiem co robic czy trzyb=mac linie czy dogrubic sie ;d

Gość kapka jaka ty diete
stosowalas i jak dlugo ze tyle schudlas? gratulacje

Gość manicpanic
ta przykładowa dieta z Claudii, którą ktoś na 1 stronie przedstawił nic wam nie pomoże, ja tak się objadam i ważę 49 kilo od 7 lat.. po każdym wysiłku ostro wtryniajcie:) a jak ktoś ma jeszcze 17 lat to za kilka lat jego sytuacja sę zmieni, mój brat tez był takim chudzielcem potem się rozbestwił:P można kupić legalnie odżywki dla pakerów w dużych centrach handlowych nierazx widziałam takie sklepy

Gość kiedys chudy
chce sie dowiedziec ile osob pali papierosy? i czy ktos probował rzucic i przytyc mowie wam efekt murowany :)

Gość Ewka.
Jej, juz myslalam ze tylko ja mam taki problem. Niestety przy 1,78 waże 53 kg. MUSZĘ przytyc. Mam wystające biodra, płaską pupę i chude nogi. Źle się czuję w swoim ciele, bo gdzie nie spojrzeć wystają mi kości. Mam 16 lat. POMOCY!

Gość mack
ja mam 175cm i ważę 51kg, a to trochę mało jak na 15-letniego chłopaka, jem bardzo dużo, ciasta drożdzówki itp. i za cholerę przytyć nie mogę, nogi mam dość grube, a z kolei ręce to praktycznie same kości i strasznie mnie to denerwuje :(

Gość doss
ja mam podobny problem jestem chłopakiem mam 175 i ważę 55kg mam 15 lat. ćwiczenia pomagają od początku wakacji ćwiczę przytyłem 4kg ale przydało by się jeszcze z 5kg szczególnie nogi w łydkach i ręce bo od ćwiczeń mam ładny zarys klatki piersiowej uda też ładnie umięśnione ale najgorsze są nogi w łydkach i poniżej oraz ręce. gram dużo w piłkę nożna może powinienem narazie trochę z nią przystopować?? żeby przytyć. zastosowałbym jakąś dietę chętnie.

Gość freya88
ja bym powiedziala dieta dobrana indywidualnie duzo węglowodnow + suplementy diety herbalife TAK ABYS DOSTAWALA WSZYSTKIE SKŁADNIKI I WITAMINY KTORE ORGANIZM POTRZEBUJE A KTORYCH NIE MOZESZ DSTARCZYC SAMA i to wszystko powinno pomoc na niedowage ... moj chloPAK PRZYTYŁ NA TAKIEJ TERAPII 7 KG I TERAZ CZUJE SIE I WYGLADA LEPIEJ :):):) WIECEJ INO GG 9605921

Gość freya88
moj ch lopak jest wstanie pomoc kazdej osobie z niedowaga wiecej ino takze pod mailem stelmek@o2.pl

Gość Dj maly lee
hej mam 170cm i waze 50 kg cwicze juz 3 lata ale o tym szkoda gadac pale juz 11 lat raczej nie zuce bo lubie zapalic jestem strasznie chudy jem czesto i duzo bralem bialko creatyne i geinera i to pare kilo zjadlem i nic tylko sila idzie jest jakis sposob na przytycie chociasz 5 kg prosze o pomoc

Gość ooOna
Hej :) ja tez mam problemy z przytyciem.., jakiś rok temu przy wzroscie 162 wazylam 52 kg...ale miałam kompleksy co do moich ud.. no wiec postanowilam schudnac chociaz do tych 50 kg.. bo zawsze dwa kg to mniej.. no ale podczas diety ,, spadłam okropnie z masy na az 40 kg., nei wiem co mam teraz robic.. staram sie jesc ile sie da.. ale nie bardzo moge pchac to jedzenie do siebie bo czuje sie jak wielki balon.. wczesniej wygladalam norlamnie , bilust, noga tylek, a teraz masakra.. nogi sa w miare .. ale gora masakra .. wszystkie zebra widac .. ze mozna policzyc patrzac sie tylko a po biuscie praktycznie nic nie zostało .. Hellp .. pomuzcie mi przytyc bo bardzo bym chiała wrucic do tamtegego wygladu , czy jest to wogole mozliwe co mam jesc zeby bylo kaloryczne a nie napychało ?? odpiszcie prosze !!!

Gość CHUDZINA87
E TAM JA TEŻ JESTEM PO CIĄŻY I FAJNIE BYŁO TYLKO NA POCZĄTKU, TERAZ JESTEM CHUDSZA NIŻ PRZED CIĄŻĄ :(( TRAGEDIA

Gość twojeprzeznaczenie
Hejka :) Też od jakiegoś czasu szukam diety, która pozwoliłaby mi przytyć. Nie chce żadnych odżywek czy tabletek czy jakiś śmiesznych koktajli ... Chciałabym przytyć, bo już nie mogę na siebie patrzeć. Mam 19 lat 178cm wzrostu i 55kg ... Chcę przytyć i w końcu czuć się kobietą, bo u mnie to raczej zero kobiecych kształtów ... Najgorzej wstydzę się swojego biustu ... Rozmiar 75B ;/ W biordach 80 czy 90 ... Chciałabym przytyć co najmniej do 65-68kg ... Jak znasz jakieś jadłospisy proszę o kontakt ...

Gość kameleonka
polecam wyjazd nad morze, duzo ryb i bananów, wszelkiego rodzaju kasze i olej z pestek winogron do jogurtów tak ze 2 łyżeczki:) otręby pszenne i siemie lniane(mielone) ,żeby regulowac pracę żołądka :)chlebek razowy albo z ziarnami i duużo owoców oraz kaszki dla dzieci( małe dziecko jedząc kaszki w ciągu roku zwiększa swoją masę ciała trzykrotnie). Mi się udało na takiej diecie przytyć 10 kg w ciągu 2 miesięcy..niestety już to zgubiłam. No i najważniejsze jest to , żeby się ruszac i nie denerwować za dużo. POZDRAWIAM i życzę miłego tycia i widocznych efektów:)

Gość jedzcie banany orzechy

Gość dhgg
Trzeba jeść dużo słodyczy chipsów i lodów. :)

Gość Everr
Dziewczyny nie jedzcie słodyczy! ;) To są tylko puste kalorie po których czujecie się pełne ale nie przytyjecie po nich. Jedzcie dużo makaronów, kaszy, białego pieczywa, owoców tj. banany, awokado orzechy. Zróbcie sobie obfite podwieczorki i dużo odpoczywajcie po każdym posiłku ;) Wasz organizm potrzebuje również wapnia które dostarczyć można wypijając 3 szklanki napojów mlecznych. Strzeżcie się napojów gazowanych które zastąpicie wodą niegazowaną lub sokami (te najlepsze to robione w domu ze świeżych owoców) ;) Pamiętajcie o serach, serkach, jogurtach, kefirach, jajach, i innych pełnowartościowych produktach ;) Życzę powodzenia ;*