Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna dziewczynaa

Co moze powodowac poranne mdlosci? Tylko ciaza?

Polecane posty

Gość biedna dziewczynaa

Od jakiegos czasu mam straszne mdlosci kazdego rana,ze az sie budze .Czy to ciaza,moze skutek jakis tabletek?? Od czego moga byc jeszcze mdlosci?? Dodam zatrucie to nie jest:(

ja też mam ten problem :( nie zdarza się to często ale tak co 2 miesiące średnio, codziennie rano czuję mdłości dwie, trzy godziny od wstania z łóżka... i trwa to jakieś dwie, trzy godziny. ciąża to nie jest, bo z nikim nie sypiam. tez mnie to czasem zastanawia... ale za każdym razem zanim zdążę zdecydować sie na wizyte u lekarza, mija...

Gość ja też tak mam
od stresu:O

Gość to moze byc
anemia

u mnie odpada. regularnie co 3 miesiące oddaję krew honorowo, więc z anemią by mi na to na pewno nie pozwolili. ale może u autorki może to być to. chociaż jakoś tak dziwnie, bo co ma anemia do mdłości?

Gość A na ulotce nie pisze
że mogą wystąpić mdłości ? Jezeli to anty - to symulują stan ciąży - więc mogą wywoływać takie nieprzyjemne odczucia.

Gość ja bralam tylko tab.antyk.
ale od kilku miesiecy juz nie lykam.... czasem mialam zaburzenia zoladkowo-jelitowe (Zespol jelita Wrazliwego),ale nie biore na to zadnych lekow...

Gość nerwica.... ja tak mam
leczę się już 1,5 roku...

To nerwica, ja też tak mam. Bierz leki uspokajające to minie. Ja tak miałam, ze nie mogłam nic przełknąć nieraz cały dzień.

Nerwicy nie da się wyleczyć na własną rękę. Ja poszłam do psychiatry, dostałam Serotax - wspaniały! Przy stwierdzonej nerwicy leki typu deprim czy inne ogólnodostępne nie pomogą :( Dlatego sugeruję pójście do specjalisty. I życzę zdrówka! :)

Przepraszam, mój lek to Seroxat :):):)

Gość Może jednak sprawdź na wszelki
wypadek czy to nie ciąża... Z twojego opisu wynika, że nie wykluczasz takiej możliwości, więc po co doszukiwać się chorób...

Gość mnie boli często
w lewym bokuale przez kilka miesięcy mialam mdłości o różnych porach dnia i poszłam do lekarza,dał mi skierowanie na badanie krwi czy nie mam jakiejś bakterii w żołądku.no i była HELICOBAKTERIA,po lekach przeszło,ale muszę za jakiś czas powtórzyć badania.

Gość BAkiBaki
Ja mam bardzo drobne zaraz po śniadaniu, jeszcze z nikim nie współżyłam i miałam okres więc chyba to n nie ciąża , ale stresuje się..

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy jeste w ciązy czy nie , napisz do mojej wrozki Sofii. Polecam. tarocistkasofii@wp.pl