Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjhjh

Wizz Air prosze o odpowiedz tych ktorzy lecieli!

Polecane posty

Gość hjhjhjh

Witam mam pytanie do tych ktorzy lecieli wizzairem! ja lece jutro do Szwecji i chcialam sie upewnic czy oprocz 20 kg bagazu glownego moge wziasc 5 kg podrecznego?

Gość kkknn
sprawdz na ich stronie. ale wydaje mi sie ze mozesz.

Gość hjhjhjh
ich strona jest glupia juz szukalam !

Gość wiizzz
tak bagaz podreczny do 5 kg

Gość heydey
Super linia,tylko ostatnio odlot był opoźniony o cale 9 godz.

Gość hjhjhjh
Heydey mogles powiedziec ile kg tego bagazu podrecznego? 5kg?

Gość kasialel
mojego bagaza podrecznego nigdy nei wazono, bez wzgledu jaka linia lecialam. natomiast wizzair bylo jedyna linia, w ktorej musialm doplacac za nadbagaz.:( a latalam ok 25 razy, w tym 2 razy wizzair. mi ta linia nie odpowiada i nie tylko ze wzgledu na tę doplate.

Gość afjasdlkfj
zgadzam sie z tym co napisalas, 20 kg i 5 kg podrecznego. milego lotu, zazdroszcze, ja musze sie kisić w pL :(

Ja leciałam nimi 2 razy i jestem zadowolona :) Jak to nie ważono TObie nigdy bagażu ? Bagaż ważą na odprawie jak stawiasz walizkę na taśmę, dziwne , że tyle latasz i nigdy tego nie zauważyłaś :) A jak masz nadbagaż to chyba nic dziwnego, że się za niego płaci. Chociaż to zależy od obsługi , mi ostatnio nakleił naklejkę VERY HEAVY a nadbagaż był 3 kg :)

Gość heydey
Mam nadzieję,że będziesz miała wiecej szczęścia i nie będziesz musiala tak długo warować na lotnisku jak ja.Milego lotu.

Przecież dałam Wam linka i jak wół jest napisane 20 kg głównego i 10 podręcznego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja lecialam wizzairem 2 razy (do PL i z powrotem) i jak nigdy z British Airwyas, ktorymi zwykle latam i nigdy nie doplacam za nadbagaz, chociaz czasami mam naprawde za duzo (np. walizka 26kg - przyczepiaja karteczke heavy, podrecznego mialam kiedys 15kg i do tego czasze do CYFRY+ w duzej reklamowie - nikt sie nawet nie zainteresowal co to jest na Okeciu!!!), tak z Wizzairem musialam doplacic za marne killka kilo, do tego zostalam wprowadzona w blad, ze nie mozna placic karta i musialam zasuwac na glowne lotnisko do bankomatu, po czym sie okazalo, ze mozna karta zaplacic wrrrrrrrr do tego maja bardzo niewygodne i ciasne samoloty... Nigdy wiecej z nimi nie polece.....:o No i oczywiscie loty w obie strony byly opoznione....

Gość heydey
Ja też nigdy więcej nie polecę tymi liniami.

Gość No to ja tez nie

Gość kasialel
do Pariss: bagazu podrecznego, ktory zabieramy do samolotu (plecak, torebka) nigdy mi nie wazono. jesli chodzi o glowny, to wlasciwie zawsze mam kilka kg wiecej (dwa tyd temu mialam np 24,5kg) i nigdy nie doplacalam (no z wyjatkiem tego razu z wizzair).

Gość kasialel
napisalam "mojego bagaza podrecznego nigdy nei wazono" a nie, ze mi w ogole nie wazono bagazu. wtedy to by bylo fajnie.:-) marzenie.

Grrr...no nie straszcie mnie, bo właśnie mam wykupiony lot w obie strony do Paryża z wizzair... :( A jakieś doświadczenia ze Skyeurope???

Gość kasialel
nie ma co sie martwic, jezeli nie zabierasz ze soba polowy dorobku.:) ja nieraz waze sobie bagaz, staje na wage najpierw sama a potem z bagazem.:) te 25kg, to wcale nie jest malo.:) ja najczesciej latam Lufthansa lub LOT, bukuje odpowiednio wczesniej bilet i wychodzi mi taka sama cena albo nieduzo wieksza a nieraz jest tak, ze wychodzi nawet duzo taniej, niz w tanich liniach np Germanwings.

Gość kasialel
a jeszcze co do Wizzair. jedyna linia, w ktorej nie pozwolono mi sluchac muzyki! ewentualnie z jedna sluchawka w uszach. a mojemu koledze nie pozwolono zaslonic okna, mimo ze swiecili ostre slonce a jak sie dopytywal dlaczego, to dostal odpowiedz, ze w razie gdyby cos sie dzialo, zeby mozna bylo to zobaczyc!!! hmm...zobaczyc palacy sie silnik albo odpadajace skrzydlo?????

Gość
kasia - no rozwalilas mnie..... hehehehe