Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

cytaty z fotka.pl

Polecane posty

Gość Xyz...
Jestesmy zwariowane , spontaniczne nastolatki. Lubimy dobra zabawe , czesto spedzamy ze soba czas prawie sie nie rozstajemy:P Jestesmy jak siostrzyczki;D niektorzy mowia ze jestesmy do siebie podobne ,Lubimy czesto fazowac nie przejmujemy sie kto co o nas mysla po prosyu jestesmy jakie jestesmy i nikt tego niue zmieni ... Chodzimy do tej samej ShOoOlKi ;] Mamy taki sam styl i chrakterek:) Duzo wnosimy do towarzystwa lubimy poznawac nowe osobki ;-) a w szczegulnosc chlopakow !! ;D nio i to by bylo na tyle :P ......::::pOzDrOfFiOnKa dLa nAsZyCh pRzYjAcIoL muaaaa ;*;*;* I DlA FaJnYcH BoYs ...... ....::::: YeSlI JuSh tU JeStE To ZoStAfF NaM Co$ w pReZeNcIe :::::..... zOsTaWiAjCiE DuZiOoOo kOmEnCiKoFfFfF ......

Gość zlodziejka zapalniczek
ta laska wyglada z tej swojej slodkiej buziuni na ajkies 12lat a nosi kozacki i cycki do fot wystawia...no proszę... się porobilo :/

Gość Xyz...
z opisu 15latki - CO LUBI - Tokio Hotel - słodycze - Ańcie ~pchelciia.fotka.pl~ ;P - imprezy-> u Ańci najbardziej ;D - dyskoteki [najbardziej Strefe ;D] - różowy - piercing - filmy: "Komórka", "Jak w niebie" "Polowanie na krwawą orchideę", "Tylko mnie kochaj", "The Ring", "Klątwa", "Trzynastka", "Straż nocna" - koty - gadu-gadu - wagary - szejki-> waniliowy najbardziej ;D - Akcent - Dodę - Ringide - Verbę - waniliowy spray z Avonu - lody-> truskawkowe i miętowe najbardziej ;D - ogólnie jeść;P - spać - "Na Wspólnej" - czytac gazety ;P - buźkę: ;* - Międzyzdroje - wyjazdy pod namiot - solarium - Arkonkę - wkurzać Natalcię-> śmiać się z Kurta Cobaina najbardziej ;D - pisać pamiętnik - gadać godzinami z Olą o Tokio Hotel - uczyć się niemieckiego - w ogole Niemcy - miny Billa - drinka "Wściekły Pies" - moją nową fryzurę - owoce-> grejfruty, truskawki i morele najbardziej ;D - szpital-> Zdroje najbardziej ;D - kino - moj nowy pokoj ;) - lato - błyszczyki - dentyste - ból - "Detektywów" i "W11" - Kube Wojewódzkiego - "MTv Dissmissed", "Penetratorów" i "Wanna come in?" - robaczki - rybe w sosie słodkim, kotlety z kurczaka - powo-> Bosman czerwony najbardziej ;D

Gość zlodziejka zapalniczek
KOZACZKI* mialo byc....

Gość Xyz...
Uroki fotki :D Młoda to musi coś pokazać bo chce mieć średnią powyżej 9 ... buehehe żenada :) Przynajmniej jest sie z czego smiać :)

Gość Xyz...
Czego nienawidzę - Dżustyńskiej i Anki ;/ - zimy - Kombii, US 5, Paris Hilton, Eminema, Blog 27, Nirvany, T.A.T.U. - nudy - flaków, wątróbki, tataru i skórki kurczaka ;P - mojego naturalnego koloru włosów - glanów - Malikowej, Bały - angielskiego i matmy - papierosów - pobierania krwi - węży i żab - wynosić śmieci i zmywać naczyń - buźki: ;] - antybiotyków i tabletek Wymarzony partner Wysoki brunet, albo ciemny blondyn ;) brązowe lub zielone oczka, mógłby miec jakieś kolczyki albo tatuaże, byleby nie byłmlady jak ściana ;D niepalący... Ideał-> Bill Kaulitz ;*

Gość Xyz...
iEmAnKo JeStEm AnIa aLe MóWcIe Na MnIe AnDzIa :D UwIeLbIaM mOjE sPsYjAcIóŁeCzKi: -KaMcIe -AgUsIe -ŚlEpCie -KaRoLcIe -MaDziE ToFfAm gAdAć Na GaDu........i........sŁuChAć MuZeEeE..... Co Tu 1WiĘcEj MóWić1 JeŚlI0 ChCeSz0 SiĘ cIoŚ2 WiĘcEj dOwIeDziEć0 PiSz Do MnIe8 NuMeR PoDaŁam :D ma login lalunia1993 buehehe :D

Gość Xyz...
NIENAWIDZE *KlAmCoW *NiEkTuRyCh ChLoPaKoW *OlKi (redbul doda ci skrzydel);p;p;p;p *MaLwInY mAzUr(opciagiwara)down;/;/;/

Gość Xyz...
CHLOPAK 17 LAT O SOBIE : szybki zwinny opalony duze poczucie chumoru CO LUBIE : szybka jazde bez trzymanki czyli sporty ekstremalne NIENAWIDZE pochmurnych dziwczyn a wiec dziewczyny glowa do gory WYMARZONA wysoka szczupla o duzym poczuciu chumoru kolor oczu i wlosow niegra wiekszej roli

Gość Xyz...
NIENAWIDZE: * JaK mAm PoSkReCaNe WlOsY *JaK kToS sIe WyWyZsZa I cHwAlI ( BlEee... OcHyDa...:/:/:/ ) * BrUdU * KsIąŻeK * MoJeJ sZkOlY * NaUkI darcia się bes powodu LUBIE ...::: Łazic :::... sporty exstrymale,muzyke klubowom O SOBIE JESTEM SZALONYM WARIATM NA 2 KUŁKAH Mam na imię Rafał kumple na mnie mówią guffi. Mam 12 lat, niebieskie oczka i jestem brunetem jak widać na fociach. Jestem bardzo zwariowany i spontaniczny. Większość ludzi mnie postrzega bardzo pozytywnie Mam na imie Łukasz i chodze do GM43 :) Wbijajcie do mnie na GG jak chcecie pogadac :) 7339791 ;] Lubie imprezowac :D:D A szczegolnie w WaKAcJE :) Oraz W Weekendy ... :) - > http://www.fotka.pl/osoba.php?id=898827 ..zastanawiałam sie dość długo co tu napisać...i stwierdziłam że ciężko sie o sobie pisze...więc napisze tylko tyle... ...MaŁy AnIoŁeK...Z RóŻkAmI OCzYwIśCiE...xD ImIę...: JaK WiDaĆ.. RoKsAnA.. KsYwA...: RoKsI,CiZiUnIa... ;D DzIeLnICa...: CeNtRuM... WiEk...: ZaKaZaNy xD !! ZaInTeReSoWaNiA..: MuZyKa,KoMpUtErY,ChŁoPcY xD ZaJęCiE...: ŚwIrOwAnIe z MoIm SłOnKiEm JuStY$ xD !! ŚmIaNiE SiĘ Na CaŁeGo ...xD!! I PoZaZyWaNiE ZąBkÓFF xD ... CaŁy CzAs ByCiE UśMiEcHnIeTą (JaK To ZaZwYcZaJ JeSt) xD .. ;D I OgÓlNiE ;D P.S ChŁoPcY ;D JuStYś JeSt SiNgLeM !! :D WiĘc ZaPrAsZaM ;D ZAUNTERESOWANIA ♥♥ NaPeWnO cHłOpCy..=D TaCy SwEeT..=D PoZdRóFFkA ! bUss!aK! dLa WsZyStK!Ch ChŁoPcÓw ..=*♥♥ WYMARZONY rzebojowa dziewczyna blodynka troszecze miesza od odemie

Gość łopata*
KsYwA...: RoKsI,CiZiUnIa... ;D rozwaliła mi serce ta ciziunią:D:D:D

Gość ręce mi opadają
jak to czytam

Gość Co za smarkule
jak widze 13latki wypisujace to,ze lubia piwo takie anie innej marki,lub lubia chodzic na dyskoteki takie a nie inne to mnie skreca.....ta dzisiejsza mlodziez... :/

Gość a ja tez napisze
nienawidze NIenawidzę także hmm.... niesety ale siebie :/ ślimaków... bleeeeahh... pff ble ble ble... n samą myśl mam ciarki ...brak netu :/ bez niego nie da się żyć :D...pewnie jeszcze znalazło by się parenaście rzeczy ale i tak mało kto to czyta i zastanawiam się po co to pisze :/ chyba z nudów :) ™ --> cHłOpCzYkUf KTóRzY rAnIoM nIeWiNNe DzIeWcZyNkI tAkIE jAk Ja =P lubie --> TrUsKaFa MoYeGo " r "OfErA :**** --> SłUcHaĆ mUsYkI ( boOom - bOoom ) :D --> PoZnAwAć CiEkAwYcH lUdKuF --> cHoDzIć Na BaLeTy i PiFkOoO zE zNaJoMyMi :D --> UpRaWiAć SpOrTy ... --> Je$ć ( mNiAmOooo ) --> oPAlAć sIe Na sŁoNkU --> tAńCzYć --> SiEdZiEć Na NeCie --> oOoGlAdAć TV --> RoPiĆ zAkUpY :D --> DoStAwAć KwIaTkI --> CzAsEm LeNiUcHoWaĆ --> DłUgO sPaĆ - sex z Piotrusiem :*

Gość ooo matkooo
ale degeneraci wyrosna z obecnych 13-15latkow

Gość migoootka
Umarlam!!!! I nie wiem, czy chce ozyc w Polsce, ktora ma budowac ten kwiat mlodziezy😭😭

Gość ala ma kota a kot...
to jest smutne,ale niestety prawdziwe

Laska o nicku Lalunia1993 (ktos juz kawałek wklejał, az zajrzałam na jej profil i nic tylko się załamać \"inteligncją\" jej i WsHyStKiChH InNyCh ZiOmKuFfF PiScHąCyCh w TcHeN SpOsHoOb\" ja pierdole przeciez tego się czytać nie da :[ :[ wymarzony partner: NiE mA IdEaŁóW ........... PoPrOsTu TeN kToŚ MuSi MnIę ToFfAć .......... MoŻe To JeStEś WłAśNiE tT .................. SpRaWdZ a SiĘ OkArZe .......... WoLnA .......... :* PoZdRofFf dLa SyStKiCh ChŁoPcUfFf :**

Gość Xyz...
O SOBIE : Mam na imię Patrycja =) Od 1 klasy SP trenuję Gimnastykę Sportową.Mam niebieskie oczy i poprostu jestem ładna=D To narazie tyle =] #### KOCHAM STWIERDZENIE cyt. "Fak ju" hahahah szczególnie pokazywane palcem wskazującym z Judziolkiem nie mogę hahah :D:D -------------------------------------------------------------------------------------------- $!eMkA mAm Na Im!ę ~~N!cOlE~~. ChOdZę Do GiMnAzJuM nR 11, MaM 14 LaTeK i kSyWkĘ ~~PuMc!a~~, UrOdZ!ŁaM s!Ę w N!eMcZeCh, A dOkŁaDn!Ej W HaMbUrGu =) hmm...a nie wiem co mam jeszcze napisać???? ~~KoChAm WsZyStK!cH~~ =* =* =D =D =] =] MóJ nR gadu: 8|*|***|****|***|***|* --------------------------------------------------------------------------------------------- no znajomi mówią mi kasik xD. trenuję bieganie =]. czasem lubię pofasskować, a tak po za tym to staram się być opanowana i cierpliwa xD i umiem dochować tajemnicy ;] --------------------------------------------------------------------------------------------- Włoski krecone naturalnie =D WYMARZONY =] hmm...jush jest, =** [ale w marzeniech =D] więc naprawde jeszcze nie ma =( www.dawideklolz.pl - Na ReAl ŁaDn!eJsHy =P=D Bu$$kA =****

Gość Xyz...
Mam na imie Mateusz :/ :D i mam 15 lat... Według w*w*w*.znaczenieimion.*pl moje imie znaczy tyle : Mateusz - wysportowany, inteligentny, przystojny, pedał. :D:D Dobreee :D:P

Gość Xyz...
O SOBIE Jestem w miare normalny choć mam odpały, jestem głupi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nie umiem zbytnio opisywac siebie bo trudno mi samą siebie ocenic....ale napewno jestem konkretna i wyrazam swoje zdanie. co nie zawsze sie wszystkim podoba...no ale musza sie przyzwyczaic...jestem na ogol troszke jebnieta...;)...co czasami niektorych wkurza...ogolnie nie jestem optymistka...raczej realistka...i jestem strasznie zakompleksionym czlowiekiem co niekoniecznie po mnie widac...nie wiem co jeszcze o sobie moge napisac...no ewentualnie tylko tyle,ze trudno zdobyc moje zaufanie,bo kilka razy juz sie na ludziach przejechalam i troche to bolalo, wiec teraz jestem ostrozna...a jak kogos obdarze juz tym zaufaniem a ktos je nadwyrezy to ciezko to cofnac bo chyba nie do konca potrafie wybaczac...:(...no ale coz...to chyba tyle...dzieki wszystkim za ocenki(wszystkie) i zostawiajcie czasem komentarze, bo jakos tak ich troche malo mam...:( ZAINTERSOWANIA Granie, sranie, słuchanie muzyk LUBIE - kilka osob(ale tylko kilka) co było pierwsze? Jajko czy kura...?? JA!! JA!! JA!! to ja byłom pierwsze... !! :) xD ~~~~~~~~~~~~ lubie swj pusty łysy łeb. taki niezobowiązujący smajl na gębie. chodzić do kontrastów lubię. i do słowianina. w piątki na "śmierć w dyskotece" zwłaszcza. pogować lubię. i tanie wina. mrrrr.. a zwłaszcza Mustaki. Ostatnia lista.miejscami 1. Mustak 2. Komandos 3. AgrOpol 4. Leśny Dzban 5. Dziadziunia 6. Wiśnia jeść zwęglone kiełbaski jak ostatnio :0 huhu. ogniska ze znajomymi. mustak party xD pieszczochy, koraliki i tym podobne bayerki. zachody słońca nad morzem a najlepiej w Niechorzu w towarzystwie Anetki i Roberta :* łysych z kurczaka :P muahaha. dziekie fazy... o tak tak tak. kocham!! i dużo innych. kupy takie. aka kupo :* (OPIS DZIEWCZYNY 16 LETNIEJ) WYMARZONY Mądra, myśląca

Gość bliska
myslicie, że ich rodzice wiedzą o tych wpisach i fotkach? jak te dzieciaki sie już tam umieszczą, to może są dumne, ze tak twórczo spędziły czas i może pokazują rodzicom swoje portrety psychologoczne? :D ja tylko chciałabym wiedzieć jak oni na to reagują, bo może po główkach głaszczą, ze dziecko tak swobodnie posługuje się komputerem i umie się zareklamowac i zdobyć przyjaciół i w ogóle PISZE... to mnie zafrapowało

Gość uupppppppppppp

Gość no cóż .....
My name sie Mario,cale zycie sie ciesze...sam nie wiem z czego...lubie rzeczy fajne....wtedy sie ciesze jak cos co lubie,a jak czegos nie lubie to tez sie ciesze bo przeciez nie bede plakal...

Gość no cóż .....
i dalej o tym gościu:D hmm nie lubie: - nie lubie Typa co mieszka obok mnie bo mi popielniczke zabral!!! - nie lubie Watrubki - nie lubie Irlandzkiej pogody!!! - nie lubie Jak mnie obce baby za tylek lapia(trzeba sie szanowac:) - nie lubie Burdeli - nie lubie Desperoli - nie lubie Jak mi sie sznurowki brudza - nie lubie Jak mnie chlopaki podrywaja

Gość Ty Też Tere Fere
o sobie yYyy.....zapomnialem co mialem napisac :( heh ;P Nie jestem pusta-tak mi sie wydaje, strasznie denerwuja mnie blachary i tapeciary... sa zalosne:] i osoby ktore wstawiaja ludzia 1 z zazdrosci nie pokazujac swojego prawdziwego zdjęcia na fotce.pl rowniez:) gie gie nie mozna podac... ja nie podam:D jak ktos bedzie chcial to niech napisze w komentarzu czy cos;) pzdr SiEEe!hehe nie ma to yak miec zryty beret:D a pozatym myśle ze trzeba mnie poznać zeby sie dowiedzieć yaki yestem.yak cos wiecey chce ktos wiedziec to pisac Serdecznie Pozdrawiam osoby nie posiadayace zdyecia na fotce ktore wystawiaya ludzia jedyneczki! *DST*IBS* Lubie,Kocham: ->Heh siedziec pod mostem u Henka(LoL wyjebany Ziom) ->Łazic z Zioło na podryw-------->>Pozdro dla Olgierta:P:P ->Chodzic na zakupy.....:):) ->Lody--->Mniaaaaaaam ->Słoneczko :P:P ->???????????DOBRA DOKONCZE JUTRO PAPA:*:*:* ^^ Moja kochana dziewczynke uwielbiam lovam i mmm:* ^^Jak Paulinka pierdzi na przystanq:* ^^KOCHAM PAULINKE:* hyhy bejbeee:D ^^hop siup zmiana dup!:D ^^Czarne sexyyy stopy Hany ^^lubie lubie chrummm chrumm:D ^^jak sie jesica smieje jest smiesznie:D ^^jak paulincia i jesica wywijaja tany tany:D ^^jak iza spiewa piosenki:D takie kurtrytyt pierdtytyt:P piwo i inne tego typu opcye:D dobra oklahoma to yest cos;p yak wiem na czym stoye dobry melanz czasem spokoy... wiele żeczy:):):D:D ^^Mój biseksualizm :) ^^poimprezować na działeczce z zajebi*tymi loleczkami =* ^^ Dzieczyny ^^Chłopaków ^^Mieć chcice =D ^^Pisac eski z ... :P:P:P ^^piwo ^^$iedzieć na gg:P ^^Marzyć ^^Oebi$felde ^^Moich przyjaciół ^^MOJE TRAMPY (kocham xD ) ^^Kopytka =) ^^Kolory: Czarny, Biały, Różowy, brązowy ^^Biżuterie ^^MOTYLKI ^^Moją siostre lubie (KOCHAM=D) ^^Brata - -" ^^Włochy ^^brechtać $ie z zachowania ludzi:D ^^komedie romantyczne ^^Tulipany ^^Lody cytrynowe ^^Galaxy ^^Sex BuHaHa^^ Rządze xD JaZZda lol35 ^^$zkołe ^^paski ^^ muze♫♪♫♪♫ ^^Fazzowac z moimi loleczkami :** ^^ ^^Zyć wiedzac ze jestm pojeb*** do granic mozliwosci :P ^^Pająki ^^ŻYCIE xD nienawidze ->Starych Babet jeżdzących w tramwajach,i plujacych sie jak ktos nie chce ustąpic miejsca.......qrwa jak one mnie wqurwiaja.......;/;/ ->Nie miec hajsidła;/;/ >NO Jeszcze duzo zeczy ale nie chce mi sie juz pisac:P ^^jak nie rozumiem co kto do mnie mowi (sa czasem te gorsze dni ich tez nielubie;) policji!! szkoły:) gdy ktos robi mi kolo d*py - -" Nie mowie ze nie lubie np. barbie laseczek czy tapeciar bo ich nieznam moga byc fajne jak sie znimi gada na osobiscie... chodz i tak za wiele takich kolezanek niemam xD niewiem:P - -" Stac pod bramą - -" jak chlopacy sa za bardzo zboczeni (ja tez jestem ale bez przesady^^) - -" Jak Dziewczyny myśla ze sa pikne i sa pempkiem świata a wcale nie sa( znam takie) lol2 wymarzony hmmmmmmmm:):)