Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

cytaty z fotka.pl

Polecane posty

Gość Comik
żal.pl

Gość bardzo dobry

Gość sesia
O sobie: O sobie ;) no to ku*wa zacznę od tego, że jeżeli coś Ci nie pasuje to odrazu zamknij tą stronę;) Jeżeli masz problem skierowany w kierunku mojej osoby to napisz i nie trzymaj tego w sobie. Nazywam się Agnieszka;) jestem inna...niż wszyscy... z wyglądu ? może i wyglądam na słodką głupią idiotkę, wkońcu jescze niedawno taka byłam .Co było już nie wróci zapamiętaj...A w środku? Udaje kogoś kim nie jestem ?...możliwe !A kim tak naprawde jestem? o tym wiedzą tylko Ci co mnie dobrze znają. Moja najukochańsza laska Madziulaa (Madzia666999 ) to jest osoba, która nigdy mnie nie zawiedzie! za nią nawet na koniec świata...Cmok w krok dla Ciebie ;** < 3 Chcesz wiedzieć więcej ? to pytaj o gaduu >;] Hahah... ...Z reguły jestem miłą osobą i bezkonfliktową (buahhaA) : podsumowanie no neee;d ! Co lubię: ok a teraz co lubię eemm : *Być głośno ! haah ;d kochaaam *Imprezki, domówki i wgl %% *Mojego Pieska troche jest głupi ale Ciii ;d haha [komentarz: jaki właściciel, taki pies] *A ja lubię tańczyć....buahah xd *Ustkę...plażę...zachód słoneczka :zakochany::zakochany: *Lusterka...prostownicęęę ;ddd ....no co ej ? haha xd *Kebaby, ale bez tego czerwoengo sosu ;pp mogłabym tak wymieniać i wymieniać, ale to chyba nie o to chodzi;))) Czego nie lubię: Czego nie lubię oj ;) : *Pustych osób...jaka to ja nie jestem wspaniała itp..żal i tyle;) *Osób oceniających ludzi po wyglądzie! Kurw* spójrz na siebie ! *Zupy brukselkowej..o fuuj ;/ *Kłucić się z osobami dla mnei bliskimi *Fałszywych ludzi ! W oczy przyjaciele za plecami sku**iele ! JebA* ! *Ciszy !!! poprostu niecierpię.... *Kłamstw ! wr... *PARU osób...napewno mam powód ;] *Dziewczyn nie szanujących się ! Ej Skarbie szanuj się;/ [komentarz: no właśnie "Skarbie" :]] *Plooot ! Pff.... tego nie będe komentować Wymarzony partner: Wymarzony ;( Ten jedyny, wspaniały, który nie opuści Cię...wtedy kiedy jest Ci najbardziej potrzebny :( Pocieszy, przytuli, pocałuje.... Tak łatwo napisać, a tak trudno znależć ! Są chwile, gdy jest potrzebny Ci dotyk "jego" tego jedynego...wyjątkowego A Ty sama:( ze łzami w oczach...dlaczego? Dlaczego tak jest ? przecież do szczęścia potrzebne jest tak niewiele, znaczące dla Ciebei tak dużo ! Potrzebuję tego słowa : KOCHAM CIĘ ! Ale szczerego...takiego z dreszczykiem szczęścia :( i łezką w oczach... Kochaj mnie...nic więcej do szczęścia nie jest mi potrzebne ! mOże kiedyś się znajdzie... Dodam tylko, że byłam świadkiem, jak mówiła do kumpli, że za 2 drinki im obciągnie. http://www.fotka.pl/profil/1AgUsiacZeQ1 " $ł!!!!!!!+4$n3 f0+k!!!!!! " O.o

Gość karlen2
heh siła głupoty niektórych mnie poraża Troszeczkę o mnie...=D Ogólnie to nie lubie i nie umiem o sobie pisać..Jestem osobą zazwyczaj wesolutką,ale jak każdemu zdarza mi się mieć totalnie zepsuty humoreQ,a wtedy lubie zostać sama w moim łóżeczku pod cieplutką kołderką i wcinać czekoladę (mój brzusio chyba tego nie lubi,ale cóż..bywa..=D). W życiu dąże do tego żeby być szczęśliwa i nie zabierać szczęścia innym..Lubię sobie coś postanawiać i dążyć do zrealizowania tego postanowienia.Moi znajomi zawsze mogą mi się wygadać i zawsze próbuje im pomóc...Jeśli bym miała opisać siebie w dwóch słowach to napisałabym--szalona nastolatka..(to że taka jestem mogą potwierdzić moi znajomi xD). Zawsze mam swoje zdanie..Nienawidze kiedy ktoś kogoś naśladuje (:[)..Jestem szczera i tego wymagam od innych..Krytyke traktuje jako mobilizację..Jestm bardzo pamiętliwa..kiedy ktoś mnei zrani przed dlugi czas to wypominam..Kiedy jest mi źle lubie położyć się w wannie pełnej cieplusiej wody z pianą i porozmyśklać..Często mam ochote wyjechac gdzieś daleko i odpocząć od rodziny,znajomych i od problemów..Nie lubię kiedy ktoś mówi mi co mam robić..(:[)..Uwielbiam marzyć i planować z moimi przyjaciółkami (;*)..Kiedy wykonuje jakies zadanie staram się robić to najlepiej jak tylko potrafie.. **************************************************************************THE END************************************************************************************** partner: Mój wymarzony partner powinien być: *kochaniutki, *troskliwy, *czuły, *powinien mnie baardzo kochać..;*, *być milusi. *odpowiedzialny, *pomysłowy, *troszkę zwarjowany, *szczery.. hah tak napisała dziewczyna z mojej klasy:) pusta panienka różowiutka ccwaniakuje jak.. heh jak znajde jescze cos fajnego to wkleje pzdr:D

Gość huh
śmieszne jesteście:?

Gość B3atkaaa
mam na imie kamila mam 13 lat gralam w SALOSIE 3 MIESIACE ,w gtyfie 1 dzien he,i teraz w olimpi 5 miesiecy gram!! kocham teb sport!!POSZUKUJE CHLOPAKA HIHHHHHIHIHIHIHIH to mnie rozbwalilo masakrycznie...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaa
hehe...prawie wsyzty pisza...nie lubie : hamstwa, obludy, klamstwa, falszywych chlopakow i pustych lasek;p a jedna laska mila napisane jesli mas zmniejszego niz 22 cm to nawet nie zagaduj;d

Gość b3atka
O moich zainteresowaniach całe dnie spędzam na kompie, nie mam kolegów i jestem społecznym zjebem. nie mam zainteresowań. lubie konie. zbieram znaczki. chcesz zobaczyć moją kolekcję?

Gość b3atka
Wymarzony partner noo ten. wiesz.. ten z tymi taki włosami...no...co ma takie tutaj. i co robi tak o. i co tak ten...no, wiesz? mój ci on, nie oddam. ;3.

ostatnio spotkalam sie z czyms takim: \"i lubie mojego BrAciShka KoffAneGo - jak widac na zdjeciu jest Boski, kocham Cie bracie:*** a co tam walic kazirodztwo\" albo \"nienawidze mojej matki i jeszcze mnei popamieta jak sie na niej zemszcze\" :O

Gość xDkitaxD
jakie pieudo..lnięte texty xDD

Gość aaaaaaaaaalkaa
". . . dRap!eżnA ! SłOdKa . . . jAk b!aŁy tyGryS ! czArnA kOtKa . . . . w opisie pod zdjeciem i to jeszcze u prawie 21 jedno eltniej baby :o

Gość aaaaaaaaaalkaa
sesia chcialam zauwazyc ze ta twoja zmienila dane :D sobie oooooo sobie ;d Gówno prawda? co Ci do tego ! zwykła Panna z tysiącami kompleksów, uzależniona od prostownicy luster i całowania. hehe ;) po prostu Agnieszka ;) siema ! :D Trwa usuwanie opisu... .lubię lubię lubięę Kochaaaaaaaam :sex: : Madzię:** :zakochany: :sex: /6killmenow9 Jusięę;*** :napalony: moja;* /Jusiaa2 Roksankę ;** /oksa144 Paulęę;** /Pauluusxd Olimpię ;* /Olimpkax3 Aleksandrę hehe ;d ;* /DnBGirl Sylwięęęęę :sex: :* /999Kameleon mój językk ! hehehe ;d no i jescze muzyke ! ludzieee przecież bez tego się nie da żyć ! kłucić się! tak oo fajnie ! ;d robić zdjęcia, pasjaa ! być inną, mogę być pierwszą albo osttanią ale nigdy jedną z wielu . .Evanescence - Hello ! Trwa usuwanie opisu... .nienawidzeeeeeeee ! Ciebie ;] no i jeszcze Ciebie i ewentualnie Ciebie.. no i jeszcze.. hehe dobra stoppppppp ! kłamiących osobników ;] zanim coś powiesz, pomyśl dwa razy ! raz czy musisz? dwa czy nie lepiej ugryźć sie w język niź zmyślać czego to ty nie zrobiłeś /łaś i kto Cie nie wyruchał haha ;] Emm no więc fałszywców. jebać Konfidentów. Ctrl+alt+Del ! rozmów na gadu w stylu co tam? wiesz co ? gówno ;] Ludzkiej naiwności Tych miłości na 5 minut łatwych i naiwnych panienek, w stylu chcesz to ci dam ale tylko mnie kochaj. haha taa :lol: placków ziemniaczanych, ociekających tluszczem, uu łe obrzydzenie !! na samą myśl robi mi sie nie dobrze. prymitywnych "człofieczkuf", nie umiejących posługiwać się językiem polskim ! no jak można zrobić błąd w wyrazie ponieważ hahah . Takich panienek uważających sie za nie wiadomo kogo Patrzeć w lustro rano po imprezie haha ;d haha czegoś takiego ! cześć Agnieszka czy tam Walasek ( ee a kogoś pierwszy raz na oczy widze ) ! jak mnie mama wkurza. i the endddddd ! ;) http://www.fotka.pl/profil/1AgUsiacZeQ1/O_mnie.html?z=d368d40a15db59cba5227b8987045100

Gość shasdkesjfseb
co wiem??? że jestem fajna, a Ty, że nie jesteś ;d Trwa usuwanie opisu... czego nie lubie : jak mnie boli brzuch ;] ..chociaż nie oszukując się, niektóre bóle sprawiają mi przyjemność ;)

Gość lnkj
Jestem lala--->lubie zwariowane osoby takie jak j@ czasem jestem śmiala czasem nie..:) nikt mnie nie zmieni chyba ze fajna,,,,,sympatyczna osubka......:-)(najlepiej zwariowana):*:* jesli chcesz sie wiecej o mnie dowiedziec to napisz ...:*(oczywiscie w mojm wieku) Co lubięladnych chlopakow(oczywiscie w mojm wieku) ---->sport-----> filmy kriminalne...($k@zany na $mierc koffam ten film :*) jeszcze W11....:) chcesz sie o mnie wiecej dowiedziec to do mnie napisz...xD

Gość wujek_stjopa
lubie dżudżu

Gość jkhgkh
Co lubięzawierac nowe znajomosci,chodzic po gurach,opalac sie,wszystkich kturzy sa dla mnie mili:*plywac,jezdzic na motorze lub kladzie,sporty eks......

Gość kOtekk xdd
siemm . jestem ekspertka! od tych spraw. nie chce was obrazac ale nie wiecie o co w tym chodzi! Nie macie zielonegO pojecia o cO chodzi w milosci. ! :*. wiec tak mam na imie Jowita i mam 23 lata nie chcem