Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

cytaty z fotka.pl

Polecane posty

Gość plamkaa

Są poczwary i paszczury ale nic nie pobije tego co niektórzy wypisują o sobie:) kilka perełek: "Mój opis: Jestem normalna a zarazem szalona," Co lubię Białę Róże Chłopców Dobre Techno FItnesować Się Tańczyć Śpiewać Kupowac Ubranka itp Śmiać Się Gygy Spacerkować Poznawać Znajomych i wiele wiele innych rzeczy Jestem Magda.. :P Chyba wystaryczy... Inne oj zainteresowań pełno, ale ich jakoś nie spełniam. może zbyt mało odważna jestem. =( Co lubię hmm..nio jak kazda osobka lubie wiele rzeczy:P Wymarzony partner ... Musi być słodki, kochany... do tulenia, całowania. Taki ptyś na nogach... Wymarzony partner hmmm... Jejku... mój partner to bedzie chyba z kosmosu... hihi... chciała bym żeby byłto niebieskooki blądynem (najlepiej zeby miał włoski na żelu), sexi tyłeczek... no i musi byc oczywiście inteligentnym dżentelmenem ;P no i musi mieć odlotowe poczucie humoru ;P i święte nerwy ;P Wymarzony partner musi byc wybuchowy wyzsz o demnie conajmniej o 3 cm, ciemna karnacja, niezbyt rozgarniety ale ma cos miec !! Jestem wredna, nadwyraz ironiczna i sarkastyczna. Uuwielbiam to :) Ok,więc jestem szaloną i odważną osobą.Zdałam do 3 gimnazjum i tryskam energią. kocham wszystko co sie rusza!dlatego jestem niedobra wlasnie :D Co lubię 1.Lubie szaleć i trudno mnie powstrzymać od tego :P O sobie jestem rozrywkową dziewczyna lubie chodzic na dyskoteki i lubie tanczyc

Gość ehhhhh...
o bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;/

Gość ewkawwa
:D

Drobna uwaga - prawie wszystkie piszą że są szalone (smutne to, że mamy naród w takiej kondycji :o) a najbardziej mnie rozpierdala też bardzo częsty tekst \"lubię dobrą/ambitną muzykę\" a w opisie rodzaj sluchanej muzyki: disco, techno :D

Gość maletka
dalsza porcja hmmm... cos o sobie:) no to tak jestem mega zakrecona tak mi sie przynajmniej wydaje "O sobie :Mam na imię Misiałek i bardzo lubie fyrtki. Jak mam okazje to je jem, są bardzo smaczne. Czy ty też lubisz fyrtki? Jak tak to odezwij się do mnie." [Misiałek wyglada tez już prawie jak frytka;)] Wymarzony partner : zeby dawala lubie se czasem pograc w klasy, kolko graniaste, niedzwiedzia albo raz dwa trzy babajaga paczy no i rzecz jasna uwielbiam tez gre hali hali dom sie pali hahaha i inne gry i zabawy :] O sobie :Wyglądam jak pokemon Nienawidzę: !!! Dziewczynek które z niewiadomoch powodów malują oczy jak ten pedał z Tokio Hotel.... ;O ;O ;O nienawidze kawałów..bo ich często nie kapuje Wymarzony partner Najlepiej w dresach lub szerokich spodniach lubiący dobrą zabawe nie olewający laski z którym można pogadać o wszystkim Co lubię : LUBIE KAZDEGO KTO MI DA DYCHE!!!!!!!!!!! Wymarzony partner Mulat, Murzyn, Latynos. Styl surfingowca:) Uwielbiam jak facet ma japonki Uważam, że jestem brzydka :D ale to chyba normalne

Gość maletka
Najbardziej nienawidze ludzi którym brakuje tolerancji. Są to dla mnie ograniczeni ludzie, nienawidze skinów, dresów bo to oni zawsze najczesciej buża barany a tak to wszytcy sa wporzo::) inne : interesuje się wszystkim co interesujące.... ale dziwna,bardzo dziwna i czaesto nikt mnie nie rozumie,czesto sama sie nie rozumiem..szukam siebie połki co... interesuja mnie tez fajny chlopcy i ich fajne tyłki ... jestem ciemną blondynką Wymarzony partner :kazdy koles

Gość maletka
Inne : Oprocz wielu moich zainteresowan najbardziej lubie strzelanie a zwlaszcza do mojej mlodszej siostry O sobie Co tu duzo pisać .... ŚWIR siemka nazywam sie Ania i jestem bardzo wesola osobka a zarazem uczuciowom! Inne: nio oczywiscie najwiekszym moim zainteresowaniem sa KOLESIE Co lubię: lubie moje łuzeczko lubie moja loduweczke Co lubię: szczerosc do bulu to sie ceni

Gość wiecej wiecej
dawajcie wiecej. ja pamietam jak jedna na sympatii napisala: zaczynam studia na UAMie (zaocznie) i jest fajnie, profesory, doktory habilitowane..

Gość bueheheheh

Gość Xyz...
o sobie : -PoNoĆ MóJ ŚmIeCH JeSt ChArAkTeRyStYcZnY =D CiEkAwE CzY TaKi Do BaNi CzY TaKi GiTtEs =P- -Nooo Ten Teges Co Ja Jeszcze Miałam Napisać Iiiii Jeeee Już Wiem Ja Tak Ten No Fotogeniczna Nie Jestem =] ZAINTERESOWANIA: ChŁoPaCy =D ---> OcZyWiŚcIe KiEdYś, Bo TeRaZ MaM TeGo JeDnEgO JeDyNeGo =* =* CO LUBIE : -Muzykę nie no oprócz metalu -lubie mydło z USA --mleko bo ma dużo białka -rużnego rodzaju sery -dżemy łowicz -=pić kakało z Anią u mojego dziadka i rozkminiać nad różnymi rzeczami ;) NIENAWIDZE : -szkoły o w ku*** -i innych czopków -budyni -kaca jakiego miałem 11.06.06 o godz.5 rano strasznie było * fałuszywych osób

Gość Xyz...
WYMARZONY : Nawet jeśli coś kiedyś nie wyszło, nie załamuje się ;-) chcę ponownie poczuć miłości smak (: Bycie z kimś to nie tylko sex... Nie lubię chłopaków ktorzy chcą być z dziewczynami dla sexu... Sex jest jedną z wielu przyjemności... ;) Nie lubię przelotnych związków i aby być z kimś muszę go troszkę poznać z charatkeru abym wiedziała czy moge spróbowac.... Wolę być sama, niż z kimś przelotnie... - NAPISALA 15 LATKA ;]]]]] :O

Gość Xyz...
O SOBIE: Buzioole dla fajnych chlopaków piszcie komentarzyki:D Chcecie coś więcej piszcie:):) -Nie umiem siebie opisywać ale jak trzeba to trzeba :). No więc 'jestem Marta, mam 14 lat, chętnie poznam koleżanki i kolegów' CO LUBIę: Wiecie tak naturalnie to ja mam krecone wloski:)Ale na fotkach mialam wyprostowane:) mieć świeeecie w główce:P bo mam dałna:P:P nawet dwa:P:P A JAAAK! hrUUUmchać xD "hrum hrum, phhhllll, muaa:*" LUBIE ŚMIESZNE WIERSZYKI NP. PODAM WAM KILKA JAK SIE SPODOBAJA TO PLESE PISAC A DAM ICH WIECEJ BO TO NARAZIE KILKA NA ROZGRZEWKE Kiedy zrobisz dużą kupę nie zapomnij umyć dupę. Gdy zalepi się otworek, wtedy tworzy się zatorek. Kupa w kiszce się gromadzi, mało dupy nie rozsadzi. Durex informuje, że Twoje narodziny były wynikiem wady fabrycznej. Prosimy szybko zgłosić się do szpitala celem uśpienia. Dziękujemy! Moją miskę od płatków na mleko NIENAWIDZę: ~ konwidentow ~policji HWDP ( kiedy sa patrzebni to nigdy ich niema a kiedy niesa potrzebni to zawsze sie wpier**laja!!) - - > NIESA , NIEMA ;] ♥ SiEbIe, LeCz PrZeDe WsZyStKiM WyGlĄdU I UrOdY(jeśli można to tak nazwać ;/ )!! *GDY KTOS SIE BaWI MOJĄ KOMURKĄ *nie lubie myslec

Gość TyTeżTEREFERE
To już klasyka : ( na CO DRUGIM koncie ) popatrzcie no tylko : RaZ GrZeSzna RaZ śWięTa, zDrAdLiwA i WieRnA, DoBra i Zła, daJe RoZkoSz i RoZpAcZ, pRzeZ Nią UśMieCh i ŁzA, JaK GoŁąb i żMija, JaK PoŁun i MióD, JaK AnioŁ i DeMoN i SzCzyT NaD cHmUrAmI i PrZePaŚć BeZ Dna, JeSt PoCząTk!Em i KoŃcEm... BUHAHAHAHAHAHAHA ---> tu w ogole niewiem co to :|: O MNIE:O jezuuu jak mnie ten moderator wkurzac zaczyna ;/ jakos innym laskom niekasuje tylko mi yhhh co sie czepiasz juz przestan jo;/??? nie chce mi sie pisac drugfi raz tego samego wiesz jakie to jst meczoce ;/ CO LUBIĘ: Lubie chłopaków, imprezki, fryteczki ,lody hmm truskawkowe, hehe ! CZEGO NIENAWIDZĘ: rasizmu, plotek, lasek bo to w wiekszosci głupie ku***, szantazow, pustakow O.W. cipeczko :), mułów i przybitych ludzi.. heh

\"lubie se czasem pograc w klasy, kolko graniaste, niedzwiedzia albo raz dwa trzy babajaga paczy no i rzecz jasna uwielbiam tez gre hali hali dom sie pali hahaha i inne gry i zabawy :]\" - ja pier*** :D Albo \"Wymarzony partner :kazdy koles\" :D

Gość maletka
dalej.... Hm.. nie lubie pisac osobie ale interesuje sie siadkowka Oprocz tego lubie tanczyc i ryc sobie glowe ze znajomymi Mozecie mnie kOJazyC ♥ ♥ ♥ ♥ z Kąś Bo zaZwyczaj Jestem Bardzo TowaRzySKa osóbka.. Wymarzony partner : w MoiM RzYciu spoTkałaM SzEściu ChłopaKow PRzYpoMiNających Mi moj Ideł reszta Moich BoY Frendów byla zwykła zabawa mysle ,ze jestem spoks dziewczyna.Jestem odwazna i super Niestety nie umiem pisać o sobie :):) Skad mam wiedzieć jaka jestem

Gość to jest dobre
hyh...wiecmoze tak Siemka mam na imie Ola i mam 22latka.Zapewne jestesm jedyna w swoim rodzaju grzy nie ma 2 takich samych osob wiec jestem unikatem lol..Dlaczego szajbska-wiec chodzi tu o to ze czasem moje odwazne pomysly,propozycje potrafia zaskakiwac ludzi dlatego czasem niektorzy maja mnie za wariatke;). Co tam jeszcze ciekawego o mnie ..no to moze powiem tyle za dzuo bym tu pisania miala wiec moze tyle wystarczy..a zreszta nie oszukujmy sie i tak tego nikt niee czyta..bo to wiekszosc opisow jest za dlugich i ndnych jak np moj..no bo ludziska jak mozna opisywac siebie??.Po 1 nie jest to obiektywan bo co bede tu wady swoje pisac.Po2nie da sie poznac kogos na podstawie kilQ nie obiektywnych zdan na swoj temat..a po3 jak mowila nikkt tego nie czyta..A po 4 i ostatnie.... Dobra moze NeXt opis jaki sobie o sobie wymysle bedzie bardziej do rzeczy i ciekawszy bo teraz to ja wlasciwie to sie nudze i tak pisze co mi do tego glupiutkiego lebka wejdze. Aha z gory przepraszam osoby ktore to czytaly...bo to strata czasu byla. dobra to moze zrobie tu tak jak wszyscy napisze pozdrawiam;* buziaki!!!

Gość a tu jaa..
i dalej: Inne: Moje zainteresowania to Anioły Czego nienawidze: PUSZCZALSKICH LASEK, BO JAK SIE PUSZCZAJA TO POTEM SOBIE MYSLĄ CO TO NIE ONE!!!!!!!!!! Lubie przedewszyskim ludzi naprawdę szczerych... A nie takich co ciulają a apotem mają wieczne aluzje do innych ... Co lubię: Co lubie hmm no to tak: -imprezki, -przebywać w gronie zaj... przyjaciół i mojego kochanego chlopaka, -słuchać głośno muzyki, -chodzic po sklepach, -kupywać oczywiście (ale nie płacić) hehe -uwielbiam sie śmiać (szczególnie z byle czego) Napisze krótko : Interesuje mnmie wszytko...Jestem Dzieffcynką bardzo Ciekawą Świata i Wszytkiego:D Interesuje mnie zarówno Histria ...Oczywiscie nie cała ale pare tematow sie znajdzie, Matematyka też cos sie znajdzie tak samo w polskim, angelskim, niemeickim, czy w jakieś innej dziedzinie naukowej :)Choć trudno w to uwierzyć to mnie to interesuje ale na swoj sposób...Bo ja poprostu jestem INNa niż INNi eheh ....BuZiOlllllE :*** Jak kazdy baran...jestem bardzo ambitna i za wszelka cene daze do osiagniecia zamierzonego celu.. Nie lubie alkoholików przesadnych...

Gość piękne to jest
dawać dalej te perełki ale to" jak każdy baran .." było piękne aż oplułam monitor

Gość Leticja
o tym ciekawym zjawisku jakim jest fotka.pl sama już kiedyś referat napisałam, każda jest tam "całuśna" co do do licha znaczy. Mężczyźni natomiast jako cechę podaja : agresywny:):):):):):. No cóż co za czasy agresja w modzie. A tu część opisu Anii, ze wsi pod Opolem: Co lubię: Kocham tańczyć, jeżdzic na imprezy, dyskoteki , itp. bardzo lubie dzieci, i kocham mężczyzn ...:P Uwielbiam takze przygody choc i tak ich mam mnustwo .. impreza to moje drugie imie ;D... Czego nienawidzę: nienawidze kłamstw, jak ktos sie mnom bawi.... oraz plotkarstwa!!!! Wymarzony partner: musiałby , bardzo mnie kochać,musiałoby mu na mnie zależeć przede wszystkim oczywiście lubic sex, i być taki zakręcony tak jak ja !!powinien odwzajemniać moje uczucie ...,bo związek powinien być oparty jedynie na zaufaniu...i szczerości...!!!

Gość szalonaa
no no :D na pb tez sa rozne gopie zeczy :p a na epulsie to dopiero wypisuja :p hehe ;D

Gość bliska
zabiliście mnie :D choć tak naprawdę chyba powinnismy zapłakać... może tez pójde se pograć w babajaga paczy to się lepiej poczuje albo może pójde sie szukać :D:P

Gość hali bali dom się pali
:D:D:D:D