Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

cytaty z fotka.pl

Polecane posty

Ekhm!! toż to może ja przeczytam caly ten topic i sprawdzę, czy przypadkiem jakiegoś tekstu z mojego opisu nie wstawiliście :D

Gość taka zwykła ona
Charakter Moje cechy: niekonwencjonalna Mój opis Ja, jaka ja...Cała ja... Rumiana, skromna,chwilami aspołeczna, niezdecydowana, troszcząca sie o innych, momentami zapominając o sobie samej... O moich zainteresowaniach Drży mi w brzuszku i wibruje, gdy, czekoladę tylko czuję:) Co lubię Od ciemnych winogron wole jasne, od wytrawnego wina pól wytrawne, od fotela łóżko, od poduszki kołdrę, od mrozu upał, od liczb litery, od filmów książki, od jawy-rzeczywistości, sen-marzenia, od miłości przyjaźń, od ściany okno, od żaluzji firanki:), od grzebienia szczotkę, od puszki butelkę, od filiżanki kubeczek, od marcepanu czekoladę, od igieł liście, od szczepień pobieranie krwi, od zazdrości smutek, od bólu psychicznego fizyczny, od piłki nożnej siatkówkę, od deszczu śnieg, od kota psa, od końca początek(chodź nie zawsze), od hip hopu rocka, od hałasu cisze, od czerni biel, od gorzkiej mleczna, od mleka kakao, od ryżu makaron, od róż słoneczniki, od planów spontaniczność, od plastiku szkło, od autokaru pociąg, od śniadania kolację...cała ja Czego nie lubię Ja...nienawidząca kataru i upałów, nieszczerości, zazdrości, zawiści, bezradności, niepewności, wszelkiej zależności, cen, chłodu.... Wymarzony partner chcę być niebezpiecznie w Tobie zakochana...

Gość pucka
ja nie moge ;/ ludzie jak to czytam to nie wiem czy plakac czy stad wiac bo to juz nawet nie jest smieszne ;/ same pokemony w naszym kraju ;/ {ulubowany rozowy kolor, kochliwe nastolatki, ktorym niewazne jaki ale aby byl chlopak, TeN pOkEmOnIaStY StYl PiSaNiA, bredzenie glupot, robienie z siebie slodkich a zarazem glupich lasek, same slodkie idiotki i blondynki !} kurna juz tego nie da sie zniesc! moja i mam nadzieje nie tylko moja prosba do ludzkosci : BLAGAM BY NIE WYGINELY DO RESZTY NORMALNE DZIEWCZYNY !!!!!! a najgorsze jest to ze chlopacy czesto lubuja sie i interesuja takimi pokemonami ;/ ciesze sie ze przynajmniej ja i moje najblizsze otoczenie stara sie omijac te puste laski;/ z checia przylozylabym reke do tego aby wyginelo to pokolenie;/ KTO ZGADZA SIE ZE MNA?

Gość taka zwykla ona
pucka, pewnie ze masz racje... ale sa gust i gusciki jedni lubia lalki barbi, a inni pankowy ;) a ktore sa normalniejsze nie wiem, to juz indywidualna sprawa i wydaje mi sie ze kwestia wygladu lub przynaleznosci do jakiej kolwiek grupy spolecznej nie gra tutaj duzej roli... chociaz nie ukrywam... biedne 14letnie dziewczynki wypisujace "ciekawe rzeczy" mnie bardzo bawia... no ale coz sa nieszczesliwe bo w tym wieku nie spotkaly jeszcze swojej prawdziwej milosci ;) ... a co powiesz na www.220606.fotka.pl a osobiscie wydaje mi sie normalna... nie uwazasz?

Mój opis Siemka mam 13wiosenek obecnie. Moje wady to że jestem kochliwa nie zwracając na wiek i wygląd. Moje zalety to że mam świetne poczucie humoru, jestem stałą w uczuciach i szalona. Jeśli chcesz wiedzieć o mnie więcej to przekonaj się sam jaka jestem:) :) :) ....

Gość buahahahhaha 13 wiosenek
no ladnie heh

Gość uwazam ze najlepsze sa
loffffusiam moja psiapsiolke Anie... koffffffusiam mojego bracisssska:* uwielbiammmmm moja siostszyczke:*** i moja najukoffansza Madzie (lofffeee) noi jush wszystko napisalam chyba:P ZALAMKA ... albo wypisywanie swojego wrecz jadlospisu:(to juz chyba Ci co szukaja zony/meza) lubiem: pomidorowa babci krysi ogorkowa babci zeni kapusniak dziadka stefana rosol sasiadki zdzisi czerwony barszczyk cioci violi krupniczek cioci marysi placki dziadka gienia mielonego babci zosi......

Gość buahahahhaha 13 wiosenek
no wezcie, bo sie zleje!!! ze smiechu hahahha :P

Gość agnessa1701
moi rowiesnicy mnie przrazają... na pewno nie wszystkie 15-nastki takie sa...ale te cytaty mowia same za siebie...

Gość Endrjuuu
ja pierdole co za kraj kononowicz na króla!!! ..i nie będzie niczego! :P

Gość Anywhere
www.chati1992.fotka.pl - świetne "o mnie"... :D

Gość cycuszkidwa
mój opis: SiEmka LuDziSka...;** HmM...niE LubiE a RaCzej niE poTraFie o SObiE piSac ZreSzta jaK wiEkszO$c...:P nOoO...Mam na ImiE ANNA !!! A niE AniA...:P aLe w sUmie ciO tO za rOzniCa...:P Mam ... Lat...xD [[ niE poFiem bO za duzO...:P ]] miEszkam sObiE w BeLchAtOwie...xD na Pewnym OsieDLu..:P HmMm....LubiE duzO RzeCzy....:P jesLi chciaLaBy$/by$ cO$ wiEceJ wieDzieC tO piSz...!!! [[ pryWatnA wiadOmo$c tO mOze pOdam Ci GyGy...:P ]] hieH...:PnO tO chyba tyLe [[ jaK naRaziE xD ]] pOdrOVka...;*** co lubie: Co LuBiE/ cO kOfFaM: ---* kOfFaM mOjegO miSiA...MuaHhH...:* ---* mOja SzWagiErkE...:D ---* kOffAm mOjA EkipKe...xD ---* _Ma_DzzIe_:)) ---* LoDy OwOcOwE :D ---* ZaKuPy...:P ---* BaNanY:D ---* TrUskaWki...xD ---* SKR-e BeLcHaToW:) ---* CiaChA:D ---* PeRfUmY:P ---* TeChNo:D ---* DySkOteKi...xD ---* PuBy...:D ---* KwIaTy: RoZe,TuLiPaNy,GoZdZiKi:P ---* LaTo:P...sZcZeGoLnIe WaKaCjE:P ---* MiSiE...NiE KoNiEcZnIe pLuSzOwE:P ---* GKS BeLcHaToW:*:* ---* mOtOry i AuTka...SzybkiE...xD ---* wQrzaC LuDzi... ---* opaLac sie...xD ---* piSac EsEmeSy...xD ---* gaDac pRzez fOna...xD ---* rOzmOVki na GyGy...xD ---* ;* ChYbA SyStKo:P...

Gość cycuszkidwa
To chłopak!!!! którego znałam kiedyś nawet. Mój opis: Buha :)Jestem Gnomem I Dobrze mi z Tym:PPeffnie nawet czasem coraz lepiej i lepiej:).Lubie jak jest dobrze Mi i innym;).Ale nie obcym:DTylko Tym cio..Kocham Lubie szanuje,podrywam;) zainteresowania: HEHE.Uwielbiam pytanie Hobby.Nie wiem nie mam pojecia.srednio to zmieniam jak bielizne tak ze dwa razy na miesiac;)ale tak powaznie nie mam interesuje Sie naprawde wieloma rzaczmi..Czesto mnie ludzie potrafia zaintrygowac czyms fajnym i pozniej sam sobie to tam działam;)Czyli Hobbuje Sie na Całego;) czego nie lubie: :) Kobiet i wszystkich facetów z mały wyjatkami za gwałty i takie tam Krzywdy jakie wam wyrzadzaja Ci źli faceci :).W ogóleie przepadam za facetami a w szczególnosci za Tymi Ktorzy nie szanuja Kobiet .. i nie nawidze tezzzz Kasy !!!!!!ona wszystko psuje!

\"Poprostu ... Aneta xD [ Zapamiętaj moje imię... Może kiedyś je wykrzyczysz ] xD [ Pobudzam zmysły xD i pozostaje w pamięci ] ;D [ Może Nie Jestem Ładna, Ale Szybko Się Rozbieram ] xD \"

Gość xx11xx
O moich zainteresowaniach .... lubię rozmawiać z psychopatami(najbardziej z tymi wykazującymi szczególne zachowania antyspołeczne i zaburzenia osobowościowe) i ludźmi nieobliczalnymi.. Trwa usuwanie opisu...

Gość hhhheheh
Wymarzony partner :wręcz zajebisty przystojniak , dusza towarzystwa , żeby dbal o mnie, zeby umial zachowac sie przy znajomych , i wogole zeby byl wyjebany w kosmos :D:PP

Gość o w morde jezunia
up zalosne i smieszne zarazem :D

NO ja Cię sunę normalnie!!! :D To jakieś jaja,co? Nie współczujmy, oni i tak nie zdają sobie sprawy...i dobrze im z tym:D

Gość wymiekam normalnie
Czego nie lubię : Nie lubie nauczycieli (bo zadaja zbyt duzo lekcji)

Gość takie mamy
pokolenie mlodych Polakow- moze byc tylko gorzej;p

Gość Czego nie lubię
Czego nie lubię Strasznie nie lubię cwaniactwa; ludzi z muchami w nosie :D ; szpinaku:D:D:D:D

Gość hdhdhhd
co lubię: CZEKOLADĘ, MIODZIK, BITĄ ŚMIETANĘ I TO NIE TYLKO DO DESERÓW:)

Gość odssswiezacz

Gość Zuziiii
Komentarze do profilu:http://www.fotka.pl/profil/reginageorge/Komentarze.html Wczoraj o 23:46 oha kochanie co za sliczne te nowe fotki...wow orgazm normalnie wow 9999999999999 mhhhhhhhhhhh :minetka: :minetka: :minetka: :minetka: :minetka: :crazysex: :crazysex: :crazysex: :sex: :sex:Seni Cok Seviyorum XSwEEtAnGGelx Wczoraj o 18:55 Jak tak patrzę... i myśle sobie jakie to my Boskie jesteśmy:******