Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamkaa

cytaty z fotka.pl

Polecane posty

Gość Ty Też Tere Fere
nie lubie pisac o sobie bede skromny poprostu jestem fajny:) chcecie mnie poznac blizej to napiszcie do mnie :))):))) opinia kilku moich znajomych o mnie :D www.abdiq.fotka.pl Robal To Zamocnyt many Brehty som znim takie ze mała bania wystarczy znim chwile pogadac i jusz lezysz na glebie i sikasz spoko Ziomek :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P osk@aR piotrek tob jest zamocny ziomek on wszystkich tyra bo umie :P jest tez dobrym i milym kolegom(czasami) zawsze usmiechniety poprostu spoko koles !!! www.avatar7.fotka.pl jest spoko sa z nim toba polewy dobrze gras w pilke na ogol ok zamocny ziom :]

Gość Ty Też Tere Fere
Patrycja :-/ [Dzięęęki mamo :-/] Dooobra kwestie tego imionka pomijamy :P Wystarczajaco w domu nagadałam sięę ę ę o tyyym xD aa wracając do tematu ... zaraz zaraz temat ?! O sobie ?! o.0 nie rozumiem polecienia :| :D yy można adwokata ?! beez niego nic nie powiem :> okeey the end zaczynaaaam [Jaaka powaga coo ^^] lubie Jeść śnieg :D Am , am ... wiem wiem żółty omijać :P ! nienawidze Jak ide po ul. i ktoś mówi 'Oo patrz PatusQa002' :| Po co to 002 ?! :| Czekać ۞ Jak mnie zaczepiają żury :/ Jak mnie do wody wrzucaja :[ ۞ Złodzieji - Moje spodnie - :[

czytam i oczom nie wierzę :D Ale wyjaśnijcie moi drodzy - co to znaczy fazować / przyfazować?? Bo mnie to meczy od wczoraj ;)

weszlam na to forum z ciekawosci bo nie przegladam tej calej fotki.pl i jestem zalamana nawet nie chce mi sie z tego smiac bo to jest tragiczne zeby dzieci wypisywaly cos takiego nie wiem czemu sie wszyscy nauczyciele dziwia bledna pisownia niech wejda sobie na to strone nic tam nie jest poprawnie napisane a zwlaszcza nieprzecietne uzywanie liter FffFff smutne bardzo smutne... dobrze ze powstal taki temat moze niektorym da cos to do zrozumienia co sie dzieje z dzisiejszymi dziecmi. dziecmi bo ostatnio bylam swiadkiem jak chyba 9 latek na przystanku mowil do swojego kolegi w podobnym wieku : \"lol jeszcze troche hajsu a bedziem miec tego browa\" cytat podany z dokladnoscia jego powiedzenia.

Gość Ty Też Tere Fere
U W A GA : Zyje Po Swojemu I NIkt Mi Niema Cos Do Kazania Co Mam Robic Albo Mowic. Jak Cos Zrobie To Nie DlategO Ze WAs Sie Slucham Lecz Tylko I Wylacznie Dla Samej SIebie !!!!!!!!!!!!! Hmm.....Jestem Taka Glupia Bo Jem Za Duzo NuTeli ...Zamiast Smoczka To Moja Mama Mi Dawala Luwke W Ktorej Byl JezZZzzZZZz xDD Nie NO Zart :D Czemu TAka GLupia Jestem To NIewiem :PP To ze Z cHrakteru jestem Downem :D To nie znaczy ze nie Jestem Madra !!! Wiecie Co Buahahaha Chodze do Do SzKol Z Najwysszym PoZiomem :D:D:D

Gość Ty Też Tere Fere
Włochaty--->Stoję tu, patrzycie na mnie, za każdym razem staram się powiedzieć coś ważnego dla siebie, dla świata, może dla nikogo. Włochaty---> Nazwali Nas Anarchistami bo udrzuciliśmy ucisk państwa!Odrzuciliśmy metody jakie Oni stosuja przeciwko naszej ziemi i jej mieszkancą! Nie mam pojęcia co moge napisac o sobie...Poprostu zyje jak chce, bez planów na życie, bez celu, jestem szczera, jestem sobą, lubie się uśmiechac i byc zadowolona, nie lubie smutac i przejmowac się jakimis bzdurami, szczerze... -------------------------------------------------------------------------------------- CIEKAWE KTO TU BRZYDAL FARDELLO !! JA PI**DOLE TY DOMNIE MOWISZ ZE BRZYDAL A SAM NIE MASZ ZUDJEC PO**BANY SU**NSY*IE !!!!!!UMYJ D*PE BO JE*IE SZCZUREM !!!! TY ZA*RANY LIZACZU SIEDMIOLETNIEJ SPERMY !!!! H*J CI W R*J!!!!!!!! ZA TA PALE !!! TY BEZCZELNY SZWABSKI GE*U !!!!! MaM Na ImIe ,,SandraAaAaAa" m/d(-__-)bm/ Ale Szczegolnie nEieMAm Nic Do Tego Jak Namnie Moje POzIomEczki GluPek ....Lub...DooOOooOoWn Mowia xD xD Muahahahaa Kocham Te Zycie Ludzie .... My Live Jest PopRostu: ,, Waddel Haddel Duddel Da " HaNAwadaa Tarahawadaladadada Nalakazata Tarranahataha !!! xD Jestem OPTiMistka...Ktora Zawsze Z Czegos Cos Moze Zrobic :D :D Moral Zycia : ,, Don´t Worry Be HappY " --------------------------------------------------------------------------------------- Kiciu Miciu Miau Mihau i Selam, Malejkum Wam Wszystkim :D :] Man Na IMie DowWwn a Jak Wam Cos Tu Nie Pasuje to Pocalujcie Swoje Babcie :PP A Gzie tO NIe Powiem xD Jestem Mala Idiotka :D Ktora Nie Ma Swojego Miejsca Na Tym Swiecie :D Ale Szczegolnie Mi Sie to podoba ! ! ! Mam Siostre Blizniaczke Z Ktora Gram W pilke Noznom W Druzynie :D --------------------------------------------------------------------------------------- lubie °Bluzgac Na Brudne Turasy ( I ta cala ResztE ) ° Gonic Moje Kroliki ( Bianca & Bugs) °Krzyczec Na SrOdku Ulicy ,,SChReEeEEeeEEi " °KraDNAc Mojej Starszej Siostrze Cukierki, Ktore Zawsze Chowa °Krasc kawalki Pizzy Od SyLwi jak Idzie Na kIbel °KogOs Kopnac Jak kuca!!! °Jak Jebie W kiblu Jak Moj Stary Ta sral °Ciemnosci °Jak Moja Siostre ubiera MOje Ciuchy °Bialy Barszcz °Jak Moja Siostra gada w SNie °Jak Mnie Glowa Boli °Jak Smierdzi Skarpetkami °Jak Mam Wycieczke Z Klasa °Jak Sie Dzien Marnuje °Jak Musze Plakac °Jak Sie Kluce Z Moim Ukochanym Davidziem ( Pisala dziewczyna 15 letnia ) nienawidze --Takiego jednego chłopaka, ale jest jedno wytłumaczenie zal mu dupe sciska !!!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrr... --Jak ktoś ciagle przeklina =/ -Dziewczyn co som jak laleczki:/:/:/:/:/ co nie umiejom zrobic ciezkiej - pracy takie co tylko myslom o swoim wygladzie i co som tak KU**A puste takie blond:/:/:/:/ -Shakiry blee -Dziwek ( Jak Dlamnie One Nie Powinny Dostawac Respect Zato Kur++ Co Robia :/:/:/:/ ) -Jak Chlopak Mysli Ze Moze Wszystko Bo jest Chlopakiem A dziewczyna Nie :/:/ wymarzony Blond włosy, długie, proste, zielone oczy albo niebieskie, miły, wesoły, uśmiechnięty, zwarjowany, szalony, korzystajacy z zycia :), aby słuchał dobrej muzyki np. takiej jak ja :P ... i jeszcze kilka rzeczy... NIE KONIECZNIE MUSI TAKI BYĆ ;]

Gość Ty Też Tere Fere
o sobie Wyglad to widac na fotkach, po za tym jestem fajnym chlopakiem, lubie sie posmiac itd. Chodze do LO8 i mam niebieski dlugopis. -------------------------- PRZYJEMNIACZEK... -------------------------- caly dzień spędzam przed kompem -------------------------- Ogółem to jesteśmy porąbane pozytywnie =D Brechtamy z byle czego (Ci co nas znają to bardzo dobrze o tym wiedzą =D) -------------------------- zainteresowania - chodzenie z moimi downami na miasto.... :):):):) ...:::pozdro dla chlopcow:::... lubie - i oczywiscie ŚLICZNE niewinne dziewczynki ;) wymarzony --------------- Hehehe lubimy,a wręcz kochamy się śmiać:D Huczymy z byle czego :D Z najgłupszych rzeczy :D Dla innych może to być żałosne,a dla nas bardzo śmieszne :D:D:D --------------- nienawidze Moją obsesją, paranoicznym strachem i w ogóle wszystkim najgorszym są GOłęBIE!!!!!!!!!!!! Nie nawidze gołębi!!!! ten ich smród, te ich nagłe wzbijanie sie w powietrze właśnie wteyd kiedy przechodze koło nich, te ich obleśne kupe i te :"gruuch grrruch grrrruch".... gdybym była prezydentem pierwsze co, zrobiłabym akcje "ANTY GOłąB!"... ..... ale wiem że taka osoba nie istnieje i nikt mnie nie kocha

Gość Ty Też Tere Fere
o soobie WeEkEnDy OcZyWiScIe Na BaLeTaCh.. ALBO DoMóWeCzKaCh :D nie pogardze równiez imprezka na działeczce czy w jakims innym plenerze hehe :) Uwielbiam PaLiĆ ZieEeEeLoOoOoNnNnNnEeEeEe i pić przy tym LeEeEeSzSzSzKkKkAaAa MnIiaM :D lubie * UwIeLbIaM ImPrEzKi.. MeLaNżE i SpOnTaNy :) * ZaPaLiC DoBrEgO BLaNcIkA * WyPiC DoBrE PiWkO np. MiLLeReK, LeSzEk :P * TaŃcZyC Do RaNa * SmIaC Sie * MiEc DoBrY HuMoReK :D * WeEkEnDzIkI * DŁuUuUuUuGo SpAć * FaJnE DuPkI :P (MaM Na MySLi FaCeTóW) * DoBrY SeX.. :D * SzYbKą JaZdE :P * DoBrY FiLm Np. HoOoOoLiGaNs :P

Gość oł jeeeeeeee
Co lubię Fajne LaSeCzKi z charakterem,moich przyjaciół szczególnie jak idziemy obalic jakiegos browarka Czego nienawidzę dziewczyn ze zrytym charakterem,frajerów, Wymarzony partner Lubie blondynki w moim wzroscie,z charakterem co jest dla mnie najważniejsze!!!!!!!!!!!(= napisał 14-latek

Gość plamkaa
I dalej: syscy dopshe wiedza ze jestem pozytywnie zakrecona... kocham sie smiac... nawet z blachostek... poprawia mi to samopoczucie... i zycie jest troszeczQ ciekawshe... :) Anna- lubi zbierać wyrzucone cedzaki. Jej największa zaleta to smarkanie w rękaw. Z premedytacją napada na małe hotele. Raczej pod koniec lata można zobaczyć jak tworzą się jej stygmaty w kształcie motyla. Anna najczęściej przesadza.Próbuje rozbawić towarzystwo złośliwym rżeniem i się tego nie wstydzi. Według celtyckiej mitologii zastępuje skrzyżowane królicze łapki. Anna rzadko tworzy wiersze o niebieskich migdałach. Jej chłopakiem staje się bardzo często kombinator. Potrafi zbierać przedpotopowe szczoteczki do zębów. Uwielbia ciasne, zamknięte, ciemne pomieszczenia np. stara szafa lub bagażnik samochodowy nie lubie o sobie pisać...lepiej mnie poznać:P... mówią na mnie Wykręt..więc domyślcie się dlaczego:P :)

Gość plamkaa
na imie mam Madzia mieszkam na kozinach jak sie pewnie juz domyslacie, lubie robic wiele rzeczy i zawsze na wszystko znajde czas choc jestem baaardzo leniwa:)) Pracuje w polu, też. I fajnie jest xD Prowadze traktor bez prawa jazdy ! xP Mam własną produkcje hebarty czarnej w woreczkach, a na balkonie hoduje grzybki x) Posiadam też psa na kulach, siostre, która zamkneła sie w studni, a moi rodzice mieszkają w domku na drzewie. Tylko ja zostałam do prowadzenia całego tego burdelu xD Zapomniałam dodać, że moja sąsiadka posiada koguta na łańcuchu i hoduje dżdżownice amerykańskie (; Jaka jestem? Dość dziwna chyba i zdrowo dziabnięta Czego nienawidzę : jak musze byc "pragnienie" przez siorus

Gość nie moge
buahahaha haha tzn. lo0o0lll

Gość plamkaa
a teraz faceci::) Wręcz uwielbiam małe, nieszkodliwe głupoty typu: - Na światłach ZAWSZE przechodzę po białych, bo czarne przecież parzy... Robię naprawdę mnóstwo rzeczy, co niektórych przeraża: gram na klarnecie i fortepianie. Potrafię też na skrzypcach Noszę tylko czarne, obcisłe bokserki (wiadomosc z ostatniej chwili! Kupilem jedne biale bokserki w niemieckim NEW YORKERze, bo byly fajowe) Lubię k*rwa startować z piskiem opon na światłach. Wszystkie laskie się wtedy na mnie patrzą i myślą, że jestem za*ebisty. Na siłkę k*rwa lubię chodzić. Wtedy k*rwa męski jestem jak śmierdzę po treningu. I golę sobie klatę, bo k*rwa trawa na stali nie rośnie, nie? Co lubię: JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ JEŚĆ a i.......jescze raz jesc(chyba mam tasiemca)hehe

rozbrajają mnie te teksty ;) Rzeczywiście niewiadomo czy się śmiać czy płakać. Chyba jednak zaczne płakać 😭 ;)

Gość I LOVE FOTKA
dochodze do wniosku ze fotka to w duzym stopniu zbiorowisko "inteligencji" ...nie wszyscy ale duza czesc ma czym zablysnac :o

Gość plamkaa
Inne Kolekcjonuje zepsute syfony;) Czasem gram w bierki elektryczne i badam budowe słoików:) jak rowniez interesuje sie wplywem wpisów subhastacyjnych na moznośc uchylenia domniemania rekojmi wiary publicznej wsiag wieczystych oraz determinacja stopnia spolecznej szkodliwosci czynu na wymiar kary za spowodowanie bezposredniego niebezpieczenstwa zdarzenia popwszechnie niebezpiecznego:))) Mam wiele cech, które dzisiaj są już rzadkoscią, co uważam za zaletę, choć często mi to przeszkadza, ale jestem z tego dumny... NIE LUBIE PISAC O SOBIE,ALE JESTEM SŁODKIM ??????????? Inne: nie bardzo rozumie przekazu "inne" Co lubię: lubie dobre ... Czego nienawidzę: lubie niedobre Uważam, ze wymarzony partner to partner nieistniejący

Gość plamkaa
Wymarzony partner: ona wje:) Głównie interesuje mnie Moja Misia hmmm co wiecej ... pierwszy rok studiowania Europeistyki też mnie troche interesuje, ale głównie tylko Moje Kochanie Wymarzony partner: Taka która potrafi wypić tyle co ja i uvielbia to tak samo jak ja Jestem pełen chumory ale to zalerzy tez od dnia wiec róznie to ze mna bywa ale na ogól jestem wesoły Jestem jak to wielu w tym nienormalnym kraju imprezowiczem, dyskoteki, grille, różnego rodzaju plenerki tam bywam. psycholog stwierdził iż mam badzo wysokie możliwości umysłowe krutko zwielze i na temat jestem clowiekiem zasadami i wedluk nich zyje i ich sie tszymam no i oczywise bardo zadko je lamie uwielbiam sport i nienawide siedec w miescu moimi zajteresowaniami jest kulturystka,boks

Gość plamkaa
a tak wogóle to pozdrawiam babcie, dziadka, mame i tate też ...kurde ostatnio sie lenie i uczyc mi sie nie chce... ja to mądry jestem ogólnie i cala sesja do przodu :)) Co lubię: łohohoho znajdzie sie coś :biegać na golasa i takie tam :))))) ... mam wymieniać dalej?? ...aaaa! zapomniałbym prawie o cartoon network i moich gatkach w jeże Wymarzony partner: no wiec musi byc ruda jak Pipi Langsztrung(czy jakos tak) tylko tak bez przesady ruda heh :))), ładna jak Ania z Zielonego wzgórza i mądrzejsza od pilota od telewizora haha :D... a i jak bedzi klamac to zdradze ją z tosterem i bedzie miala fige z makiem nie no kurna ale mi wymagania wyszły jakbym był huan carlos alonzo... "Sie skacze, sie plywa.... cialko tez mam zajebiste" Wymarzony partner : Nikt nie jest idealny, a tym bardziej dziewczyna, dziewczyne trzeba poprostu pokochac za to jaka jest. Jak się swego czasu dowiedziałem jestem "racuchem" tak tak racuchem tak powiedziała pewna mała dziewczynka którą tu pozdrawiam

Gość punkgirll
hehehehe naprawde mozna sie usmiac ,chwilami poplakac :| co sie stalo z ludzmi????!!!! co z nich wyrosnie????!!!! a przyczepię sie tylko do jednego fragmentu: Włochaty--->Stoję tu, patrzycie na mnie, za każdym razem staram się powiedzieć coś ważnego dla siebie, dla świata, może dla nikogo. Włochaty---> Nazwali Nas Anarchistami bo udrzuciliśmy ucisk państwa!Odrzuciliśmy metody jakie Oni stosuja przeciwko naszej ziemi i jej mieszkancą TO JEST WLOCHATYYYY :p więc tego się nie czepiajcie akurat.

Gość maletka
Wymarzony partner: ZDROWO ZYWO BABA * Studiuje, jeśli to można tak nazwac...:D Literka "A" literka "W" literka "F" jak AWF.... Kto literek nie szanuje niech mnie w du....pe pocałuje...:D hehehe * Lubie pic piwo,i podrywać panienki i kapiszonowac ryje * moze kiedys tam jak jakas panna z bajki wpadnie do mnie do domqu to wiecie jak jest na swiecie :*:*Stuku puku:P:P * Lubię:Reakcje zachodzące w organizmie po wlaniu do niego alkoholu !!! Dopatrywanie się motywów erotycznych w "Muminkach" !!! * Wymarzony partner : Agata Wróbel... (srebrna i brązowa medalistka olimpijska) - ta to ma ciało.... a ja mam do tego ciała słabość.... *

Gość slabo mi jak to czytam

Gość no cóż-mlodość

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość Alex237111
OPISY DZIEWCZYN W WIEKU OD 14 DO 16 LAT ;) ta po lewej to Ola a po prawej Monia ;D jesteśmy zwariowanymi, pełnymi optymizmu oraz werwy nastolatkami :) czerpiemy z życia dużo , chcemy dać więcej :] jesteśmy otwartymi,shczerymi, shybko i chętnie nawiązującymi nowe znajmości osóbkami :* jesteśmy najlepshymi przyjaciółkami pod słońcem i księzycem (lol) :) ahh:* inna niz wszystkie panny :) sexsowna, GŁOŚNA :) heehhe... :) jestem szalonaaaaaa :D hehehe niestety wiekszość swojego czasu spedzam z chłopakami :D niestety a moze i dobrze :D Jak każda laska w moim wieku uwielbia robić zakupy i podrywać fajnych chłopaków...:D:D hehehehe taką właśnie jestem zwariowaną dziewczyna:D:D:D Dzieki wszystkim którzy oglądaja moją stronke młłłłłaaaa jesteście KOFFANI:*:*:* hmm... a więc rodzice nazwali mnie Oliwka i tak juz zostalo :P Interesuje się hip hopem :D jazdą na desce, ropowaniem i kolesiami jak wszystkie laski hehe :D :) lubie >miłych, wygadanych, wyluzowanych ziomkóff ;p >hah...chłopakóff oczywiscie ;p (loffamy) >klikać na GyGy >jak dostajemy razem głópaffki( zresztą kiedy my jej nie mamy ?;p) >zffierzątka:) >plushaki >palushki beskidzkie with zezam (narazie tylko na nich jedziemy) >wypady do kina;] >zaQpy >gdy chłopaki ładnie pachną delikatnymi perffumami;) >orzeżwiające i subtelne perffumy dla nas:) >tanczyć , ahh >wshelkiego rodzaju impreSsSki ayy >zimne piffko (Żubr the best lol:p) >słodyycze (niestety trza sie ograniczać:[) >fotke.pl :P >miłe komentarzyki i ocenki:) >dyskoteki:) >szczerych ludkóff > zachody i wschody słoneczka :) >smigus-dyngus (sie dzieje :P ) >karuzelki ;p >delikatny makijash dobre impreski jazde na desce skate park i ... moich ziomów :] wakacje zioło @ @ prezenty lladne perfumy luz ~dobre melanże przede wszystkim::D =Szkołe!!!!(mam tam wielu znajomych)::P ~PscÓłki::) =GG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~Jeździć pociagiem::P =głupio to zabrzmi ale nie mam nic przeciwko bekaniu:P nienawidze nie nawidze ludzi fałszywych,upominania sie o kasee... :D nie nawidze jednej panienki ze szkoły która gnebie :D hahaha ;] nie lubie wstawać ranooooo nie nawidze szkołyyyyy !!! dlatego tak żadko w niej bywam :D zimy tez nie nawidze :D

Gość prett
EllO mam na imie Monika mieszkam w Zakopanem chodze do superr szkolki gim. nr 1;) w niej zawsze sa jacys debile z glupimi pomyslami np. nasza klasa wymarzony partner:...Ale NajwAŻniejszE AbY PrzYcIaGnĄł MniE WzRokIeM, A poZoStAwIł ChArakTeReM co lubię: --------- wygłupiać sie (tzn zrobić coś głupiego żeby był polew) A tak na marginesie to mówią, że mam coś z faceta bo jestem strasznie wulgarna i potrafie być naprawdę chamska, No cóż, niestety jestem taką strasznie porąbaną osóbką, która nienawidzi Niektórzy chcą być już dorośli...ja właśnie nie!! przecież być małym brzdącem to rzecz fantastyczna!! no bo co małemu brzdącowi nie przystoi?? wszystko co zrobi ujdzie mu na sucho:)) nie musi przejmować sie maturą nauką...jednym z jego największych zmartwień jest fakt że np. mama nie pozwoli mi sie bawić w piaskownicy bo...pies nasrał noto nie lubie jak mnie Jola wkurza fajniutką bielizne ... bosshe ile ja juz kasy no to wydałam żadnego sklepu z "majtochami" nie omine;P

Gość prett
Czego nienawidzę: Ludzi zadumanych w sobie :( Czego nienawidzę : Nie nawidzę koszykówki! Nie cierpię także czytania książek!!!!!! jestem mało piekno panienko lubie imprezy Kłamstwa....(nierozumiem czemu ludzie kłamią...może po to żeby ukryc prawde?? No ale po co??) Wieksze marzenia też mam (na szczęście są niekaralne). Jestem skromną dziewczyną, która pragnie przygody. Poprostu gdy bede wnukom opowiadać młodość to nie chce zmyslac Wymarzony partner: klimatyczny kochanek LUBIE ZAKUPY NA KTÓRYCH NAJCZEŚCIEJ KUPUJE - JEANS -MINI -SZPILECZKI -SKĄPE BLUZECZKI LUBIE DOBRA ZABAWE LUBIE OTWARTYCH LUDZI Lubię się raz kiedyś pożądnie zabawić w dobrym towarzystwie Wymarzony partner: tiiaa.. wymarzony.. nie musi być wymarzony, byle by był kocham trawe i kocham sie smiac hahaha lubie sobie zyc tak jak chce,nic nie musiec...dobry bit,kleby dymu i wiele innych rzeczy zwiazanych z tym co mozna znalezc na tym swiecie

Gość prett
MóWiĄ nA mNiE "mAłA dIaBlIcA" :) AlE Ja JeStEm AnIołEm moze to nie skromne ale cenie w sobie bardzo to ze czasami zachowuje sie jak duzy dzieciak... Na imię mi Marta, ale wolę jak się na mnie "Czarna" mówi Mam na imię Andżelika, choć nie lubie jak ktoś tak do mnie mówi, wole poprostu Gajowa