Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

czy sponsor to prostytucja?

Polecane posty

Gość amandarrr
ja nie uwazam ze w tym jest cokolwiek zlego...przeciez to dwie osoby robia jak i w zwiazku a ze on jej daje pieniadze to lepiej dla niej a przeciez to bardziej szczere niz te obiecanki cacanki innych facetow tutaj wiadomo o co chodzi a tymczasem innym facetom o to samo chodzi

Gość swoją drogą
w kontekście mojej wcześniej wypowiedzi i tego co teraz tu czytam, potwierdzam..nie wyszło wam w życiu skoro nie widzicie różnicy..biedni jesteście w sumie..

Gość tymbark
A czy ja piszę o małżeństwie ? Piszę o prostytucji, którą niektórzy nazywają "sponsoringiem". Nie wiem, o co Ci chodzi kobieto.

Gość ha ha ha ha ha ha ha
no wlasnie -przeciez wszystkim facetom i tak chodzi o lozko a kobieta nic z tego nie ma

Gość aga6666
jasne, ze to nic zlego, tylko nazwijmy to po imieniu

Gość ha ha ha ha ha ha
to tylko nazwa dlaczego to w ogole ma byc zle?? dokladnie -DLACZEGO ?

ano Tymbark strasznie Cie przepraszam, bo oczywiście nie pisałam w odpowiedzi na Twoją wypowiedź - moja wina, gapa jestem. Chodziło mi o wypowiedź Akurat to prawda. Tymbark - jeszcze raz przepraszam

Gość tymbark
Gdyby wszystkim facetom chodziło o łóżko, to żaden by sie nie żenił, tylko chodziliby na dziwki, bo w sumie wychodzi to taniej. Z finansowego punktu widzenia seks małżeński jest seksem najbardziej kosztownym. Może to przekona niektórych, że małżeństwo to kapkę więcej niż seks, skoro normalne argumenty nie docierają.

Gość Akurat to prawda
a co? nie zgodzisz sie ze zwyklymi Faktami ?

Gość dolaczam sie
No nie seks w malzenstwie to duzo tanszy... Dodatkowo facet ma iles tam innych uslug za darmo. A czy sponsoring to tylko seks? Nie.

Gość aga6666
faktem jest to, ze jestes idiota jesli myslisz ze ludzie sie nabiora na taka marna prowokacje:)

nie, ponieważ w małżeństwie chodzi o zupełnie co innego. Ale jak już pisałam - dorośniesz, zobaczysz.

Gość ddddddddddd
facet to na ogole szuka zony jak chce regularnego darmowego seksu!!!!

Gość tymbark
Oczywiście, że sponsoring to nie tylko seks - wymagania są większe, nie wystarczy się rozkraczyć i pilnować, czy nie minęła godzina. Tzn. rozkraczyć też się trzeba, ale trzeba dbać o "atmosferę", trzeba umieć stworzyć romantyczną otoczkę, pójść na kolację i wysłuchiwać narcystycznych pierdół, pocieszyć bo żona niedobra itp Trudna sprawa, ale za to pieniądze większe.

Gość jestescie patologiczni
nie wiem dlaczego macie taki obraz małzentwa,jest mnostwo małzeństw gdzie kobieta sama zarabia na siebie,kupuje prezendty swojemu facetowi,płaci rachunki itp.a on robi to samo w stosunku do niej,normalny zwiazek oparty na uczuciu i poszanowaniu a nie chory układa sponsorkski gdzie jedna strona jest pasywnym pasozytem(zona) a druga jest aktywnym zywicielem(maz) to prehistoria,nawet w czasach jaskiniowych kobiety polowały wspolnie z mezczyznami

Gość tymbark
Ja wiem skąd ta patologia. Trudno udowodnić, że sponsoring to to samo, co normalne małżeństwo, więc nalezy sprowadzić małżeństwo do poziomu sponsoringu, czyli dawania dupy za kasę. Należy przedstawić KAŻDY związek jako układ give-and-take, gdzie obie strony próbują wyciągnąć od siebie jak najwięcej. Wtedy rzeczywiście nie ma różnicy.

Gość a ja chce sie wypowiedziec
W malzenstwie to polega to na tym ze kobieta daje a facet nic nie daje bo nie musi no bo jest malzenstwo przeciez...Wszyscy wiedza ze to maz i zona (nazwa) Potem kobieta sie meczy tym dawaniem i dawaniem dupy za nic i przestaje dawac Facet wtedy czeka jakis czas a potem szuka kogos do sponsorowania lub romansu i wtedy czasami zostawia zone ktora nie dawala dupy bo kobiety nie lubia dawac za darmo tyle tylko ze ... roznica taka ze... w sponsoringi wszystkie strony sa otwarte i szczere na wymagania i bajek nie opowiadaja

Gość aga6666
jasne, seks jest przyjemnosci atylko dla facetow, a juz zona to bron boze nic z tego nie ma

Gość faceci boja sie malzenstwa
bo boja sie ze zona wlasnie dupy przestanie dawac albo przytyje a w sponsoringu kobieta dba o siebie bo ma i czas i pieniadze mnie sie wydaje ze w sponsoringu wiecej usmiechu

Gość brac od facetow
braaaaaaaaaac

Gość aga6666
jesli jestes z kims tylko dla seksu, alebo z powodu wygladu to ci wspolczuje buraku

Gość BURAK2222
A faceci: chca wygladu chca seksu A TAK

Gość aga6666
burak cwiklowy!!! A kobiety chca kasy i seksu ale nie z oblesniakiem burakiem a z super kolesiem kurcze wiekszosc z was nie ma szans.... szkoda

Gość katarzynaaaaaakate
wy to nigdy nie zrozumiecie ze faceci podchodza do tego inaczej bo sa inni- oni nie kochaja tak jak kobiety -oni maja penisy

Gość ha ha ha ha ha ha
gratukuje spostrzezenia katarzynko

Gość aga6666
a myslsalam ze jeszcze maja jaja, ale czytajac wypwoeidzi na forum stwierdzam, ze rzeczywiscie tylko penisy i malutki móżdzek w srodku

Gość popieram całkowicie
wypowiedź agi6666.