Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

czy sponsor to prostytucja?

Polecane posty

Gość tak sie pytam
ja go znalazlam podalam ogloszenie szukam sponsora i otzrymalam kilka emaili ze zdjeciami i wyslalam zdjecie spotkalam sie na kawe z trzema-jeden byl zonaty wiec nie chcialam, drugi byl naprawde oblesny (chyba przyslal mi nie swoje zdjecie), a trzeci to byl ten i spotkanie bylo jak randka, poszlismy do parku , rozmawialismy... glupio mi bylo bo mialam ogromne klopoty finansowe wtedy i nie wiedzialam jak mu o tym powiedziec i on mi sie bardzo podobal potem mu w koncu powiedzialam ze mam problem z czynszem i on mi wypisal czek na wieksza sume niz chcialam... na poczatku to byla bardziej przyjazn plus spanie a ostatnio ja sie po prostu zaczelam w nim podkochiwac...trudno nie bo on jest super facet...

Gość tak sie pytam
"teoretycznie małżeństwo jest związkiem na dobre i na ZŁE; sponsoring natomiast jest związkiem wyłącznie na dobre - znudzisz się sponsorowi, to Cię zostawi jak psa na ulicy i jeszcze nie będziesz mogła miec zadnych pretensji," to prawda ale to teoretycznie...przeciez maz tez moze zostawic bez niczego i czesto to robi i jeszcze na glowe zony dzieci spadaja a on sobie idzie do innej jak zona sie znudzi... przynajmniej sponsor rozumie ze pieniadze sa wazne i sie mna opiekuje na tyle ze jak mu sie znudze to bede miala cos w banku na zle czasy...jesli mu sie znudze bo nam jest teraz fajnie dziekuej za wszystkie wypoewiedzi kiedys mialam chlopaka w ktorym bylam bardzo zakochana i on mial ode mnie wszystko a ja niewiele od niego-jak odszedl bylam nie tylko w dolku ale i bez pieniedzy a jego to nic nie obchodzilo..i to ma byc lepsze??

Gość chyba sponsor
To mogloby byc dobre rozwiazanie , wolalbym sie z nikim nie wiazac bo skonczyloby sie tak samo , interesuje sie mna jedna kolezanka ale sam sex nie wszedlby nigdy w rachube , ona nie jest taka a wie jak mi sie uklada w malzenstwie a z inne ktore znam wcale mnie nie pociagaja tylko ze ja chyba nadal kocham zone i mnie to wkurwia .

kurcze ale ja widze ze tu ludzie myla normalne zwiazki ze sponsoringiem niemozna porownywac męza czy chlopaka do sponsora ;/

Gość tak sie pytam
a jak bym nie sypiala z mezem to bylby rozwod albo kochanka a jak bym nie sypiala z chlopakiem to on by poszedl czy ktos zna faceta ktiry chce zwiazek bez sypiania?

Gość chyba sponsor
Watpie zeby moj zwiazek byl normalny :(

Gość tak sie pytam
do Mary, a jak dlugo myslisz ze on "bedzie rozumial"?

Gość chyba sponsor
To mialabyc ironia . Ale chyba dochodze do wniosku ze ona ode mnie niczego wiecej nie oczekuje .

Gość chyba sponsor
miala byc :)

Gość karma puffi
no sponsor a dziecmi kto sie opiekuje???? bo chyba nie sa tak zostawione same sobie ???

zeby ten topik byl w ladzie i skladzie to najpierw trzeba by bylo ustalic definicje sponsoringu bo widac ze jest ich wiele

Gość karma puffi
nie wchodzicie na ten link bo to sa jakies okropne zdjecia :O spierdalja psycholu !!!!!!!!

Gość cammpus
no dobra - ale ile jest tak naprawdę związków "bez sypiania" ? Nie wierzę w te wszystkie mrożące krew w żyłach historie, że żona "nie chce seksu". żony sypiają z mężami, tyle że mężowie - z różnych przyczyn - chcieliby czegoś "więcej" - zgrabniejszych nóg, seksu analnego przed śniadaniem itd, itp. nie dostają tego w domu, więc szukają "na mieście". gadki o oziębłych żonach są najczęściej wymówką ( szytą grubymi nićmi ). a co do rozpadających się małżeństw - owszem jest ich wiele, ale jest też wiele przyzwoitych związków, tyle ze nie są one "medialne", więc się ich nie dostrzega i o nich nie mówi. o czym tu gadać, gdy się komus układa ?

małżeństwo to czasami zalegalizowany sponsoring. Jeżeli zona absolutnie niczego nie robi w domu, a męża traktuje tylko jako źródło utrzymania i na dodatek jeszcze nigdy jej nie ma na miejscu, to jak to nazwać? Bo małżeństwem - nie.

Sygryda córka wikingów no ja mysle tak samo ale jak to wszystko czytam to chybaniekazdy tak mysli

Gość chyba sponsor
Napisalem ze nie mamy dzieci bo ona nie chciala , to by ja "ograniczalo" .

Gość tak sie pytam
Mary! nie sypiasz ze swoim facetem juz rok? przeciez jak nie ma atrakcji to to nie moze byc milosc...to potrzebujesz innego faceta...

wcale nie bo to nie chodzi o to ze jest nie atrakcyjny. sexilismy sie moze z 5 razy przez rok. to chodzi o to ze ja mam psychiczna blokade niewazne dlaczego i uwazam ze to wlasnie jest milosc skoro on to rozumie, jasne ze nalega i mnie namawia

Gość do chyab sponsor
a ile twoja zona ma lat? moze dla niej za wczesnie na dziecko?

Gość tak sie pytam
"Ty mu dajesz seks a on ci płaci - widzisz w tym jakąś nieścisłość?" on nie chce tylko seksu rozmawiamy sporo , on o swoim zyciu , ja o swoich klopotach, on mi daje fajne rady, ja mu pomagam z dieta i sie nim opiekuje, czasami spotykamy sie tylko na krotki czas i wtedy idziemy do kawiarni i sa tylko caluski i usciski i tyle

Gość aga6666
mary07 - a ile masz lat?