Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

czy sponsor to prostytucja?

Polecane posty

Gość szukam sponsora
po przeczytaniu wypowiedzi definitywnie rozgladam sie za sponsoringiem...

Gość nnnnnn
malzensto to nic innego tylko zlegalizowany sponsorship gzdie zona daje dupy

sponsoring? to taka elitarna prostytucja.. w sumie jedyne co odróznia sponsoring od prawdziwego związku to brak uczuc i poczucie robienia wszystkiego dla pieniedzy - czyli różnica jest dosyć znacząca... Więc jesli nie prostytucja to co? Przyjaźń? heh... Sponsoring to również prostytucja, tyle że nietypowa :]

Gość adfghadhf
a czemu wy oczekujecie miłosci??kurwy są do jebania do kochania to są normalne kobiety :D poza tym widzeze obracacie w towarzystwie "umpcy-dumpcy" facetów a tacy to kochaja jedynie swój dresik z najka i lekko stknieta beemke aus dojczland :D

chciualabym cos dodoac, ale jkos nie moge sie do niczego doczepic

Gość tak sie pytam
Jestem obecnie szczesliwa po wielu latach lez i jakichs glupich marzen na temat milosci i nierealnego pojmowania swiata. nie mam rodziny i jak mialam 19 lat wyszlam za maz-byl to moj pierwszy facet-smiac mi sie chce jak patrzylam wtedy na swiat jak mialam 20 lat zostalam bez meza i niczego-bo on byl zwyklym draniem ale tego nie widzialam jak mialam 22 lata poznalam znowu kogos i sie zakochalam-dawalam z siebie wiele-on mnie kontrolowal i w koncu uderzyl- bylam prawie bezdomna ale niezupelnie bo pracowalam bez przerwy ale wszystko szlo na czynsz znalazlam prace kelnerki, dostalam stypendium bo jestem bardzo zdolna i charowalam zeby skonczyc studia-nie mialam dosc na czybsz i tuicje potem poznalam tomka i tez myslalam ze milosc uciekl z moimi oszczednosciami....kolejny dran zaczelam od nowa NIGDY JUZ NIE OFIARUJE SERCA NIKOMU FACECI TO DRANIE-chociaz mowie to bez zlosci , to zwykly fakt, oni tylko pieprzyc potrafia i jak mu nie powiesz-nic nie da tylko bierze jestem bardzo ladna ale i w srodku tez ale nikogo to nigdy nie obchodzilo-jak jest w srodku wiec mnie tez juz NIKT nie obchodzi-jestem tu by opiekowac sie soba jak laduje dolary do banku to wiem ze bede szczesliwa faceci to naprawde dranie i skurwiele ale oczywiscie jesli mi placi nigdy ode mnie tego nie uslyszy a nawet wydaje mi sie ze czuje milosc czasami...jeszcze sie odzywa ale nie pozwole by kiedykolwiek ta milosc przyslonila mi oczu JEST WE MNIE W SRODKU MARTWY KAMIEN I TO NAJLEPSZE CO MNIE SPOTKALO

Gość ojej ojek
ojej jkj

-->08.08] 08:38 tak sie pytam Wyrazy współczucia. :o { faceci to naprawde dranie i skurwiele } Idąc tym tokiem rozumaowania a więc oceniając wg ciebie wszystkie kobiety, kobiety to dziwki. Oczywiście ja tak nie myślę. { ale oczywiscie jesli mi placi nigdy ode mnie tego nie uslyszy } Za to mysli dokładnie tak jak ty, jeśli ci za to płaci. { ale nie pozwole by kiedykolwiek ta milosc przyslonila mi oczu } Jesli nie przesłoni ci oczu to nie będzie to miłośc, IMHO. { JEST WE MNIE W SRODKU MARTWY KAMIEN I TO NAJLEPSZE CO MNIE SPOTKALO } I tak ci nie wierzę. ;)

Gość aga6666
jesli faceci to drani - to czy nie lepiej byc samej? samej i z poczuciem szcunku dla wlasnej osoby - zarabianie tylkiem to zadne wyjscie przestan sie uzalac nad soba i wez sie w garsc

Gość tak sie pytam
Ale ja jestem tak naprawde sama i jest mi z tym dobrze. Moje plany zyciowe to na pewno nigdy dom i dzieci. Teraz to tylko -chce miec dosc pieniedzy, byc zabezpieczona i z dobra praca. taki uklad ze sponsorem to jedyny na jaki mnie stac , jestem niezdolna juz do emocjnalnego otwierania sie do ludzi. Nie chce juz nawet tego. Najwazniejsze to jest to bym mogla sie soba zaopiekowac.

Gość kamillllaaa
a dlaczego "nigdy dom i dzieci"?

Gość aga6666
nie jestes sama, bo jestes uzalezniona od jakiegos kolesia i jak np nie bedziesz juz nim chciala to moze cie wyrzucic z pracy, ktora ci zalatwi

Gość tak sie pytam
o nie jak mnie wyrzuci z pracy ktira mi zalatwi to pozaluje i bedzie musial sytuacje odwrocic(chcociaz nigdy do tego i tak nie dojdzie) nie wchodzac w szczegoly ja jestem na skurwielstwo ludzkie przygotowana-nie jestem juz tym dzieckiem ktoremu dokuczano ja wiem na ogol co kogo zaboli i jak dzialac nauczylam sie

Gość Sponsorowana____
jak stary żonaty facet chce pociupciać młodą, to niech płaci:) Ot co! ;)

Gość Agnie
co mnie zdenerwowało w tym, co mówiłaś, Pani Sponosorowana, to, że kobieta sama do niczego nie dojdzie, itp - to gadanie na poziomie mojej babci, co to: "jak to? bez CHŁOPA?" - czyli: mentalnie jesteś jakieś 2 pokolenia wstecz... ja tam sobie (finansowo) doskonale radzę BEZ faceta, chociaż jestem tylko dwa lata od Ciebie starsza; za facetem się, tymczasem, z różnym skutkiem, rozglądam;) - na pewno jest łatwiej, jeśli ktoś się dokłada do rachunków:) , ale to nie o to chodzi... to, co napisałaś, jest po prostu obraźliwe - osobiście dla mnie i dla innych dziewczyn, które ciężko pracują i sobie radzą zobacz sobie kiedyś, jakie to fajne poczucie, jak się do czegoś samemu dojdzie i można być z tego dumnym; albo jak to przyjemnie, kiedy np. facet za ciebie płaci gdzieś tam, a Ty to odbierasz po prostu jako MIŁY GEST, bo dobrze wiesz, że równie dobrze możesz sięgnąć do swojego portfela... polecam;)

Gość Agnie
(mój post był bezpośrednio skierowany do autorki topiku)

Gość dobra rada od pomocnej
tylko w uklad sponsorowany nie moze wedrzec sie milosc z jednej strony bo runie wszystko i zostanie smutek i lzy .Jesli on sie zakocha przyznaj sie tez do uczucia sama mu nie mow bo cie zostawi dla innej.Pozdrawiam i zycze szczescia