Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

tak to jest na urlopie,nawet nie potrzeba wyjeżdżać daleko,wystarczy nasze morze,odpoczywa się psychicznie i człowiek czuje się jak angel;) jakby fruwał nad ziemią, a tu w codzienności za dużo się myśli;)

eee u mnie zasada jest prosta... im dalej wyjezdzam , tym lepiej odpoczywam ;)) metaxa, jakby co , ja preferowalabym Dubaj albo Nowa Zelandie..... :classic_cool: ;)

jeśli Dubai to mamy nocleg za free jakby co ;) a zawsze mnie ciągnęło w tamte strony ;) póki co skupmy się na Egipcie w kwietniu - rozpuściłam wici, ekipa rośnie :)

scrapy - na razie robota stoi - chcialam drukować w domu zdjecia do albumu, mam nawet specjalny papier, ale skończył mi się tusz w drukarce :O A jakos nigdy nie jest mi po drodze żeby pójść i zrobić odbitki normalnie u fotografa... A butelki robię od dawna i świetnie sie w tym czuję.

no, to za chwilę jak dobrze pójdzie wyjdę z pracy. zakręcony mam ten tydzień, ciągle robię nadgodziny. na szczęście dobry humor mnie nie opuszcza ;) miłego wieczoru - Ty też Angel dobrze się baw u tego swojego dentysty sadysty ;) do jutra :)

czesc 🖐️ jako ze historia z zebem jeszcze NIESTETY sie nie zakonczyla , wczoraj nie musialam nic placic :D , nastepna wizyta za tydzien :) Takze wieczor milo sie zaczal.... Milo sie tez skonczyl ;) ,bo na ogladaniu zdjec z butelka wina (mialam goscia :P ) :classic_cool:

kariera obrazów zakończyła sie na jednym olejnym obrazie malowanym specially for mój Misiu . I na tym poprzestałam - nie czuję się dobrze w tym klimacie. Farba długo schnie..Chyba ze małe obrazki przy użyciu akrylu.Ale tez raczej technika decoupage

dzień zbobry ;) ależ mam dziś lenia, nic mnie się nie chce! ale też umówmy się, po wczorajszych nadgodzinach dzisiejsze lenistwo należy mi się jak psu kiełbasa! ;) i jeszcze mój faworyt z roboty ma dziś urodziny... i pójdę się całować i na ciacho ;) a\'propos butelek - respect. ja mam zero talentów plastycznych.

no fajne te butelki:) ja też mam brak talentów,nie tylko plastycznych jak pisze Metaxa,tylko wszelkich możliwych brak zero null:P ale jakoś daję radę z tym żyć:classic_cool: aaa cześć tak w ogóle:D

no to ja sie pochwale :) :P a co ! wczoraj uslyszalam ze mam bardzo ladnie urzadzone mieszkanie ;) (i widac bylo ze naprawde sie podoba , a nie tylko zostalo to powiedziane z grzecznosci) i ze mam zmysl dekoratorski .... hmmm , a moze by zmienic zawod ? :D ;) pozostalych talentow brak :D (tzn sa, ale malo artystyczne ;) ;) ;) ;) )

czesc 🖐️ pochwalilam sie , i oczywiscie cisza :P ;) to jeszcze napisze ze sie zapisalam na aerobic - dzis pierwsze zajecia :) , bede chodzic dwa razy w tygodniu :classic_cool: . Motywacje bede miala , bo place z gory za caly miesiac ;)

No kochana - ja wczoraj bylam w fitnessclubie i wykupiłam karnet dla siebie i koleżanki. Niestety wolne miejsca były tylko na BUP (biodra uda pośladki) no i spinning (to planowane) Zaczynam 15stego. :) Zatoki mnie dobijają.Trzeci dzień z bólem głowy...

mam moralnego kaca jak was czytam,i na tym się kończy:P chociaż w końcu będę zmuszona trochę się rozruszać,bo jestem \"zastana\", wieczorem wszystko mnie boli od braku ruchu, to co piątek,singielki planują jakieś szalone imprezy?Kawy nie pytam,bo pewnie w domciu ze swym ukochanym;)

dyskryminacja? Ale sie wkurzyłam...Zaglądam na strone tej szkoły tanca i fitnessu.. I zmienili rozkład - w godzinie która mi pasowała teraz jest Batuka dance - dla niewtajemniczinych - Kurs Batuka Dance to taneczne choreografie łączące w sobie elementy różnych dyscyplin tanecznych. Batuca Dance, jak mówi prowadząca, to mezcla (mieszanka) tańców hiszpańskich, merengue, salsy, cumbii, samby, hip-hopu, reggaetonu i afro dance. Każda choreografia jest odmienna. Technika w Batuka Dance nie jest kwestią fundamentalną. Najważniejsza jest dobra zabawa, taniec, muzyka, radość i ogromna dawka pozytywnej energii. Każdy kurs rozpocznie się rozgrzewką, po której rozpocznie się nauka kroków do choreografii. Każde kolejne zajęcia to nauka nowych kroków, jak również powtórka materiału z poprzednich zajęć. Batuka Dance kierowany jest do wszystkich osób chcących potańczyć w energicznym tempie, pragnących nauczyć się nowych choreografii i traktujących taniec jako formę rozrywki i aktywności fizycznej

no, czyli co Ci nie pasuje? brzmi całkiem fajnie. Angel, aerobik???? przecież tyle ruchu może Cię zabić!!! :P ;) :D dzisiaj zaczynasz? ciekawe, jak się w niedzielę doszurasz :P anyway, ja też mam w planach Afro Latino albo Salsę Solo. może już od jutra. czas się za siebie wziąć! (zupełnie nie nawiązuję w tym momencie do goździka :P ;) )

Mobilizacja do ćwiczeń, tiaaa.... Ciiiiiszej nad tą trumną. Od trzech miesięcy nie mogę dojść do żadnego Gymnasiona żeby aktywować swój trzymiesięczny karnet... :-0 Jakbym sama go kupiła albo dostała już aktywny, to pewnie sprawa wyglądałaby inaczej. :-P A przydałoby się, przydało. :-0 Cierpię egzystencjalnie. :-0 Dobrze, że już piątek. - to tak na osłodę tych cierpień. ;-) Plany na weekend? Wizytacja budowy, sprzątanie, może grzyby... i potem ich oczyszczanie i suszenie. Ech... może ja po prostu upiekę jakieś ciasto! :-D

no ale trudno, elastycznym trzeba być, tak? ;) goździk, masz karnet do Gymnasiona i nie chodzisz????? no wiesz co...... brak słów ;) ;)

tak , dzis o 20 zaczynam - w piatki bede miala latino, a w srody : s-aerobic (sexy-aerobic, ciekawe czy przy rurach ? ) takze w moich planach na piatek mam zbieranie sie po aerobiku ;) na salse solo chodzilam rok temu ...ale po ktorychs tam zajeciach mi sie znudzilo ;) (dlatego,ze mialam grupe \"niekumata\" i instruktorka nie mogla isc do przodu z krokami...) .... ciekawe jak tu bedzie ? ;) Jutro jade do rodzicow , wracam wieczorem, plany na wieczor sa, ale do potwierdzenia.... a w niedziele odsypiam caly weekend i szuram na spotkanie z Metaxa ;)

laski chyba już zaczęły odsypiać, bo nikt się nie udziela :P kurde, a mi się zanosi, że nie wypocznę w ten weekend za specjalnie, bo ciągle coś. ale co tam, raz się żyje, odeśpię na plaży w Egipcie :D ;)