Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

no u mnie tez ten sexy-aerobik jest pozno - zaczyna sie o 21. :O , ale mam blisko do tego klubu :D , wiec nie przeszkadza (poki co ) za bardzo ... i mysle ze nie bedzie zle , to byly w koncu pierwsze zajecia ;) dasz rade Kawa, nie uciekaj :D hmmm wlasnie odezwal sie do mnie koles , z ktorym mialam isc na wesele..., ale z nim nie poszlam , bo mnie wkurzyl :classic_cool: ;) , tzn . pewnie to zachowanie (smsy co pare chwil i w ogole prawie zaczal traktowac mnie jak swoja dziewczyne po jednym spotkaniu :O ) by mnie nie wkurzylo , jakby np. tak sie zaczal zachowywac Wojtek , czy Michal ;) :P , ale wlasnie..... do tanga trzeba dwojga .... a teraz chce sie umowic na spacer... hmm :O

dziś rankiem podwoziłam teściową,stosunek mamy do siebie taki a nie inny:P ale że mnie potrzebowała...,więc my dwie w jednym samochodzie,stopień udawanej serdeczności i przesłodzenia przekroczył wszelkie normy:P

aaaaaaaaaa to dlatego mnie tak mdliło rano ;) goździku Angel - nie bój żaby - nie mam zamiaru dezerterować z zajeć. Dam rade przez miesiąc - a potem zmiana dni i godziny - więc moze coś tanecznego trafię :D:D:D:D A z facetami - najlepiej olać wszystkich i poczekać aż trafi sie ten właściwy który nie bedzie olewał..bedzie pisał smsy kiedy chcemy, był pociagający...itp ;) :D

no wlasnie ten od wesela mnie nie olewal :O , nawet przesadzal z smsami ,czy telefonami .... 😭 no ale to nie ten ,..... ktorego bym chciala :( na pocieszenie wlazlam na allegro ... wczoraj kupilam se sweterek ... (czerwony) , a dzis ogladam torebki (a mam ponad 20 w domu :O ) i portfeliki .... ogladnijcie se ... https://ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4347747 mysle jeszcze nad tym , ale cholera juz jest drozszy troche... https://ssl.allegro.pl/item255093175_ekskluzywny_portfel_czerwony_dla_kobiety_z_klasa.html i jeszcze musze kupic se jakis pasek .... :O masakra..... o jeansach nie wspomne .... :/

Angel sweterek rewelka-mój rozmiar ;) ale cena powala... A co do kurteczki- na żywo wcale taka fajna nie jest, poza tym cienka..Kumpela zamówiła taką w zeszłym roku na allegro.. A sweterek jaki kupiłaś? Lepszy humor masz czy tylko zaostrzyło apetyt? ;) :)

W sweterku jakieś 2/3 ceny to haracz za markę, żeby nie było niedomówień. ;-) Ładny, natchnął mnie... dla mnie mógłby być nieco za duży, bo ja z tych mniej biuściastych jestem... :-0 Leczę siniaki po czwartkowym służbowym paintball\'u. :-0 Nie nadaję się na żołnierza. :-P

Sweterek kupilam zwyczajny :) http://www.glarus.pl/aukcje/vanua/julinex/lycra_szpic/serek_czerwony.JPG ten z victoria\'s secret mnie kusi , dobrze ze za maly :D ;) a co do kurtki .. nie potrzebuje jakiejs mega-grubej , i tak przewaznie wszedzie sie przemieszam autem ;) Niestety mam i troche lepszy humor i niestety zaostrzylo mi to tylko apetyt .... dzwonie do mamy ;) :D ... urodziny mam za miesiac.... to moze byc argument ? ;) ;) ;)

wooow ale fajnie...chciałabym kiedys spróbować paintball\'a. To musi być świetna zabawa :D:D:D Angel starucho :D:D Poczekaj ten miesiąc - zacznie sie sezon z ładnymi kurtkami. Ta kurteczka naprawde marnie wygląda na żywo. AAAA zapomniałam sie pochwalić - Misiek wrócił z Niemiec z prezentem dla mnie - mam dwie pary sportowych bucików - jedne Nike, drugie Puma. Ładniutkie a przede wszystkim tanie bo znalazł jakąś wyprzedaż - za dwie pary po przeliczeniu na złotówki wyszło coś koło 150zł :D:D:D:D

kawa , a jaki masz numer buta ? :D :P moze sie podzielisz jedna para... biore, jesli masz 38/39 ;) nie pamietam kiedy ostatnio dostalam jakis prezent od faceta .... :O chyba z rok temu od "lokatora" .... ale oczywiscie nie na urodziny....

echhh... babiniec.... ;) ja w odróżnieniu od Was cały poranek spędziłam ponownie na fotelu u dentysty. tym razem poszłam do normalnej przychodni. pani rozwierciła mi trzy zęby i nadal nie wie, który mnie boli :classic_cool:. ale przynajmniej nie zapłaciłam ani złotówki. mam nadzieję, że te wiercenie pomoże, bo nie pociągnę długo, śpiąc 2 godziny na dobę... Angel, a nie miałaś odkładać kasy na Egipt? ;) czy może planujesz się wymiksować z tego wyjazdu? ;) i zmień se stopkę na bardziej pozytywną, typu \"malla zabour\" ;) - ale polewał ostatnio koleś z Armenii, jak zaczęłam się chwalić moją znajomością arabskiego :D ;) goździk, a Wy z teściową to tak od zawsze do siebie miłością pałacie, czy to uczucie raczej nabyte? ;)

Ciekawe rzeczy opowiadacie o facetach... ja mam faceta na stałe, ale nie robi mi żadnych prezentów... :-0 Nawet na urodziny... imieniny... Że o takich \"bez okazji\" nie wspomnę. :-( Ostatnio dostałam... wagę kuchenną. Fakt, była mi potrzebna, jest ładna i była dość tania. Paintball jest do kitu. Chyba, że lubicie ociekać farbą i naprawdę boleśnie obrywać, gdy ktoś strzela z bliska. :-0

goździk II, umówmy się, Twój przypadek jest nieco specyficzny. się ciesz, że Ci wagi łazienkowej nie sprawił w podarku ;)

metaxa, mialam odkladac kase na Egipt , i nie chce sie z tego wymiksowac ...ale w czyms musze chodzic do tego czasu , nie ? :D i moja stopka jest baaaaardzo pozytywna , jesli mam wziac pod uwage moje samopoczucie ... :) gozdziki szt dwa.....ale chlop Ci sie trafil... nie ma co ... ;) romantyzm pelna para :D nie placz ..... 🌼 ps. a to juz znalazlam przypadkiem :D :D :D http://www.toys4boys.pl/Rura-do-tanca-Peekaboo-item650.html

No tak, na ostatnie święta dostałam... sokowirówkę... :-0 O biżuterii to już usłyszałam, że nie będzie mi takich rzeczy dawał. Ja to chyba za dobra jestem, muszę zweryfikować własną postawę życiową. :classic_cool:

oj, goździk II, jakieś zalety musi mieć skoro z nim jesteś... ;) przyznaj się :) niniejszym żegnam miłe panie, dostałam przepustkę do domu - mam iść i się wyspać, co też zamierzam uskutecznić. pozdro i do jutra

jak jest dobry i porzadny zarazem , to go nie wypuszczaj z lapek .... :) malo takich chodzi po swiecie :O

No właśnie nie zamierzam... chyba, że sam sobie pójdzie... Ale na razie deklaruje, że nie chce, bo jestem chyba najlepszą \"rzeczą\", która go w życiu spotkała. I że chyba niczego nigdy przedtem nie chciał tak bardzo jak tego, żeby się nam udało... 😭 😭 😭 Tylko mało robi w tym kierunku. :-P ;-) 😘