Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

hehehehe zabawa z kotka i myszkę. Myślał że taki mądry ;) Fajnie, przynajmniej coś się dzieje, nie? :D:D A ja wczoraj byłam na spinningu. Fajnego mam instruktora :D Wczoraj otaczał mnie szczególną opieką bo byłam jedyną osobą która była na jego zajęciach poraz pierwszy :D:D:D Co chwila podchodził, sprawdzał czy wszystko ok, zmniejszał mi obciążenie, podwyższył trochę kierownicę żeby odciążyć kręgosłup :D:D:D Generalnie - kobitki mi zazdrościły :D:D:D:D

a ja wczoraj bylam na TBC (poszlysmy dla odmiany zamiast na sexy -aerobik) :O :O :O :O :O :O :O :O masakra....ledwo co sie wszuralam na te moje pietro... i ledwo co psa wyprowadzilam na dwor... :/ dzis tez miesnie mnie bola.....

No to widzisz że musisz popracować nad kondycją :D Tak sobie pomyślałam - sposób na dorobienie w domu - zrobić kurs na tipsy (prostsza metoda-na allegro są kursy na płytach dvd), zestaw cały do tipsów kosztuje na allegro około 170zł i przyjmować w domu klientki. Kasa szybko soę zwróci, a klientki będą przychodziły po 3tygodnie na uzupełnianie :)

cześć kobietki:) co chwilę gdzieś któraś się natyka na interesujących mężczyzn a to dentysta a to instruktor spinningu etc. i dobrze miło ciekawie przyjemnie:D fajnie macie że ćwiczycie,dołuje mnie to,że mi się nie chce:O

mi tez sie nie chce ;) :O , zwlaszcza po wczorajszym dniu... nastepnym razem pojde na jakies inne zajecia ... :P ale niestety moja sylwetka nie jest idealna i musze cos z tym zrobic... najprosciej -to wlasnie regularnie cwiczyc i jakas dietke wrzucic ;)

eee tam Angel, po co dieta, po co ćwiczenia? - a nie lepiej rzucić wszystko w piz*u i wyjechać do Tunezji? ;) widziałaś, tam słońce, plaża i setki wielbicieli - nawet naszych nieidealnych figur :D ;)

spoko metaxa..... na poczatek sprzedam samochod , mysle ze na jakis czas starczy... :P ;) tylko ja nie chce tam na stale ... :O , wolalabym jakis bardziej cywilizowany kraj jednak :D ;)

wlasnie wrocilam z randki (dzis mialam ta kolacje...) i no jestem troche w szoku :D :classic_cool: pozytywnym oczywiscie ... ;) z miejsca dostalam bukiet roz (rozowych :classic_cool:), az mnie zamurowalo.... ;) :D potem pojechalismy na kolacje ,.... i bylo naprawde milo , tylu komplementow to dawno nie slyszalam ;) :) 🌼 , odwiozl mnie do domu ... za 10 minut telefon, rozmawialismy ze 20 minut jeszcze ;) , no i mamy sie spotkac jakos w poniedzialek (bo on gdzies podobno :O wyjezdza jutro) A on ... nawet nieglupi facet ... studiowal (kiedys tam ,bo ma 32 lata ;) ) psychologie , i dosc ciekawie mi sie z nim rozmawialo.. Przystojny , wysoki (w koncu ! ;) ) , nie ma niebieskich oczu tylko :O ;) :P , ale ogolnie ujdzie ... Zobaczymy czy jeszcze zadzwoni ;)

zadzwonil :classic_cool: :D i powiedzial ze jeszcze zadzwoni ...hmmm moze chce prowadzic na mnie jakies eksperymenty psychologiczne ? ;) no coz... w kazdym badz razie to wczorajsze spotkanie troche poprawilo mi ogolnie samopoczucie 🌼, mimo dzisiejszego deszczu ... dzis po pracy jade do rodzicow, bo jutro wybieram sie z mama na zakupy :D ;) :classic_cool: . Dobry koniec tygodnia :)

Angel, Ty się i swoje samopoczucie za bardzo uzależniasz od facetów, mam wrażenie. ale mogę być w mylnym błędzie ;)

no dobra, dobra ;) (zupa z bobra ;) ) - żeby nie było, że mi faceci nie poprawiają nastroju - bo też poprawiają ;) chodziło mi o to, żeby mieć dystans. ale w międzyczasie dostałam @ od Angel i wiem, że ma. i tak trzymać Sister :) 🌻

a najgosza?...... - zupa z dorsza! :D żeby było śmieszniej, tego dowiedziałam się dopiero w Tunezji! :D

goździk, dla Twojej informacji - oni mają tam opanowane podstawy języka polskiego, typu właśnie zupa z bobra tudzież z wieprza, \"fajna laska\", \"fajne cycki\", \"baba jaka\", \"rucha mucha kalarucha\" i inne tym podobne wyszukane zwroty ;) i popisują się tym przy każdej możliwej okazji :D ależ pogoda...... czy Wy też macie takiego lenia??

tiaaaa :classic_cool: a jeszcze dzis nie ide na latino ... za to w przyszlym tygodniu ,zeby se odbic ide 3 razy na jakies zajecia :O , nie rusze sie potem przez tydzien chyba , bo jeszcze mnie \"zakwasy\" trzymaja od srodowego tbc .....

no tego śmiałka, co Cię goździk zaprosił na kolację i chciał wyłudzić numer telefonu, noooo........