Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

no to dla Miśka STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAT STOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT:D:D:D fotę może jakąś pstryknę w weekend to wam podeślę a co do ognicha to już transport mam,moja tzw.połowa druga:P on kieruje ja piję:D;)

Kawa - i co mu kupilas ? :classic_cool: a moze tak jak sie zdarzylo Prezentowi - to Ty dostaniesz prezent? ;)

marzenie scietej glowy z ta pogoda :P dzis jednak mam \"wolne\" :D , raczej ;) , bo jeszcze wczesnie i moze cos wymysle . Albo ktos inny za mnie :classic_cool: Siedzialam nad zdjeciami pare h, i MOZE cos Wam wysle, ale nie dzis juz :) . oczywiscie okazalo sie za laptop owszem nagrywarke ma, ale cd, a ja mam plyte dvd, wiec albo gdzies jutro/pojutrze kupie , albo wezme se od kogos ;) Dzwonila do mnie kolezanka (od wesela ,a raczej slubu) z zapytaniem (pewnie jej swiadkowa doniosla) ,czy bede w sobote, powiedzialam ze nie, ale w tej chwili nie moge rozmawiac ...i ze zadzwonie do niej w przyszlym tyg. Mam jej powiedziec prawde ? :O

Gość Kawaz mleczkiem
Angel przeciez wiesz że ludzie nie przepadają za prawdą. Poza tym, skoro nie jesteś zaproszona na wesele, znaczy że nie jesteś dla niej nikim tak bliskim żebyś musiała się jakoś specjalnie tłumaczyć. Zdjecia niezłe :D A co kupiłam Miśkowi? Jakiś czas temu wymarzył sobie wypasiony zestaw głośników.

hehehe , znam to ;) , pamietam jak byla u nas awaria alarmu w pracy ... wtedy zeby gdzies do kogos zadzwonic, to bralam komorke, wychodzilam na zewnatrz (tez wylo) i zamykalam sie w samochodzie ;)) Kawka, nie uwazam ,zebym byla dla niej "obojetna" , jakby tak bylo , to mysle ze nie dzwonilaby przed impreza i nie pytala sie czy bede ... (to swiadkowa wszystko organizowala , wiec ona nie wiedziala o tych "skladkach) no ale cos jej musze powiedziec, ide myslec :D ;)

Goździku jak Tobie ślicznie w tej grzyyywce!!!! Wczoraj pół dnia spędziłam we Wrocku - krótka sprawa służbowa a reszta to oczekiwanie na transport w galeriach handlowych :D:D:D

jutro robie sobie \"dzien dziecka\" i nie przychodze do pracy ;) , takze moze tak sie zdarzyc, ze w ogole sie nie odezwe :P (bede miala inne ciekawe zajecia :classic_cool: ) jakby co nie zglaszajcie mnie w \"ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie\" ;)

Goździk - po prostu staram się być szczera i nie lubię wazelinować ludziom i prawić pustych komplementów gdy tak naprawdę nie myślę. Niedawno moja kumpela też sprawiła sobie grzywkę tyle że taką gęstą długą - no i też wygląda rewelacyjnie, jak extra laska. Ech szkoda że mi raczej taka grzywka nie pasuje...

nic nie kombinuje :classic_cool: ;) ide teraz gotowac obiad, bo straaaaaaaaaaaasznie zglodnialam :P ;)

Angel poranny ptaszek :) Ja poranek zaczynam juz na słodko - kierowca przyniósł mi ciasteczka :D:D:D Kończą się wakacje a ja w tym roku jeszcze nigdzie nie smażyłam tyłka na plaży :( Dziwne były te wakacje, zapracowane.Ale mam nadzieję na jakiś tropikalny urlop w październiku może. teraz jeszcze nie bo Teściunio na miesiąc w senatorium na rehabilitacji kardiologicznej, więc psa za bardzo nie będzie z kim zostawić. Angel a jak tam Twój wczorajszy dzień? Opowiadaj co broiłaś ;)

Nie moge tak publicznie i o tej godzinie ;) :classic_cool: :P bbbbbbaaaaaaaaaaaardzo MILO spedzilam dzien :) po prostu :)

no ja też mam dobry nastrój :) Chociaż pogoda pościelowo-barowa. Apropo rosołu...zjadłabym jakiś dobry rosołek mmmmmmmm Angel to napisz po 20stej hahahahahhaa Goździk a jak u Ciebie przygotowania do rozpoczęcia roku szkolnego? Książki? Piórniczki? Długopisiki, zeszyciki, kredki, mazaczki, linijki...? Dresiki, bluzeczki, strój gimnastyczny...Jakiś motyw typu diddle jest teraz szczególnie na topie?

:D:D:D wczoraj se gadam z takim tam jednym znajomym,i osłabłam w pewnym momencie jak mi powiedział,że powie mi coś tylko żebym się czasem nie obraziła,że tak sobie gadamy o wszystkim i ok,ale że on ma jakieś ciśnienie przy mnie i jakbym mu powiedziała że chcę sexu z nim to on natychmiast rzuca wszystko i jest zwarty i gotowy:D hahhahahahah kurde no!