Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

oj tak , a najchetniej goraca czekolade z whisky ;) albo jakims innym alkoholem na rozgrzanie :) . Zimno mi cos w nogi :O Mowisz ze nas lubia ?? Tez mysle ,ze moze troche..... , inaczej by nie wracaly ;) Brakuje mi stalej jeszcze ... :)

o nie,alkoholu dziś nie,jakoś nie mam ochoty za to suszy mnie dzisiaj chociaż weekend nie był jakoś szczególnie przepity,ale mimo to chce mi się dziś cały czas pić a Ty Angelkowa jak po weekendzie?

zmeczona troche jestem ;) ,ale to takie pozytywne zmeczenie :) zaliczylam juz pierwsze zakupy w ramach programu \"uzupelnij swoja szafe\" ;) , narazie 2 pary spodni i 1 spodnica ... z reszta zakupow nie wiem ,czy nie poczekam na koniec wyprzedazy na jakies nowe kolekcje , bo 1. nie lubie tlumow/kolejek do przymierzalni/kasy 2. nic szczegolnego mi w oczy nie wpadlo (oprocz tego co zostalo zakupione) Poza tym chce sprobowac przerobic pare rzeczy np. spodnice ktora mialam tylko raz czy dwa na sobie ... a ktora zal mi wyrzucic/oddac komus :P .

hej;) wiesz co do tych tłumów w sklepach to ja też dziękuję,my też byliśmy w niedzielę bo mała oświadczyła,patrz kozaki mi się rozwaliły,świetnie wręcz normalnie wspaniale:O i akcja błysk po nowe tak jak mówisz kolejki do kas,do przymierzalni,zdaje się że spędzanie weekendów w centrach handlowych to wciąż dla dużej ilości ludzi świetny sposób na weekend, nie dla mnie:P a z tymi ciuchami to faktycznie to jest minus takiego drastycznego spadku wagi,że potem ulubione ciuchy nie pasują:)

zanioslam pare sztuk dzis do krawcowej (sprawdzonej) , zapowiedzialam ,ze jak zrobi te ,to doniose jej jeszcze troche ,wiec ma mi policzyc \"hurtowo\" :P ;) musze se tylko jeszcze kupic pare rzeczy , + jakies buty , no i kostium kapielowy ;) . W sumie wydawanie nie swoich pieniedzy okazalo sie calkiem przyjemne :D . A jutro imprezka :classic_cool: , moglby mnie do SPA znow wyslac, masaz by mi sie przydal ;) , no chyba ze juz nic nie dostane ... no ale nie bede plakac za bardzo ;) Dzis kolejny dzien gdzie nie mam co robic... :O Kawke ? :D

ps. wczoraj umyl mi samochod (na myjni polautomatycznej) . Mam go wyslac na rezonans czaszki ,czy jeszcze poczekac ? ;)

jasne,chorego pytają:D za to ja mam zapieprz totalny w roboci,ostatnio do godzin wieczornych, no ale wczoraj załatwiłam sobie urlop i jeszcze trochę i będzie oddech:D a jutro no właśnie co będzie jutro,pożyjemy popatrzymy a Ty się ciesz a nie szukaj drugiego dna takiego zachowania:)

az sie boje wiosny ;) ja tez moze wezme sobie urlop na jeden dzien w tym tyg, ale to zobacze jeszcze jutro ... bo moze se pojade gdzies z R. ,no zobaczymy ,czy bedzie gdzies jechal w tym tyg. "w Polske" . podziel sie robota Gozdzik , ja tu sie NUDZE :O

w sensie ,ze chcialabym zapomniec o wiosnie zeszlego roku ... :O Baaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo od tamtego czasu sie zmienilo i wolalabym zeby juz tak zostalo ;) a nawet bylo lepiej :) 🌼 oczywiscie jakby co to sie pochwale :classic_cool:

Angel co było a nie jest nie pisze się w rejestr:) było minęło nie zatruwaj sobie przyjemności dnia dzisiejszego rozpamiętywaniem tego co było, no ale mi się powiedziało:classic_cool:;) kurka idę se zrobić kawę bo inaczej to się zaraz przewrócę i zaziewam (jest w ogóle takie słowo?):D

jest, jest :classic_cool: ale dzis u nas sloneczko .......... mam nadzieje ze zima juz nie wroci :)

tu słońca 0 słownie zero,stopni ok.+5,pada deszcz niech no to tylko nie myśli przymarzać wieczorem:O wczoraj to na chodnikach było lodowisko,no i na niektórych drogach zresztą też, chyba myślenie o tym,że zima nie wróci jest trochę jednak mocno optymistyczne chociaż prawdą jest że wystarczy,że słonko się pojawi a już inne życie:) a co do jutra to ja oświadczyłam,że w tym roku z okazji moich imienin żadnych impr rodzinnych p.t. sucha kawa imieninowa,żadnych zlotów uśmiechniętych teściowych itd.po prostu nie,nie wyprawiam i już kropka! tylko dla wybrańców;) wódka w sobotę

ja nigdy nie wyprawialam imienin , jesli juz to urodziny :) Jutro oczywiscie jakas drobna imprezka bedzie, ale 2-osobowa . Kurde , chyba za bardzo izoluje sie od innych ,ale my to takie dwa odludki jestesmy ,wiec w sumie kazdemu to pasuje ;) W weekend o ile snieg sie nie roztopi (i nie bedzie innych ciekawszych wydarzen) planowany jest kulig u moich rodzicow... moze sie wybierzemy :)

no wlasnie chodzi o to ze u nas snieg sie roztapia, ale tam u rodzicow w lesie moze jeszcze byc :) - co nie znaczy ,ze jak do soboty bedzie na plusie, to sie nie roztopi i tam ;) u mnie w rodzinie tez tylko imieniny - ja nie wyprawiam swoich, bo jakos mi sie nie chce ? :D , moze to jeszcze nie ten czas :D ;) Zreszta i tak mnie nikt nie lubi , to by nikt nie przyszedl :P ;) (zartuje oczywiscie, bo mam nadzieje ze jest inaczej ... ;) )

u nas zawsze jest tak,że się pamięta a jak się pamięta no to na kawę się wlatuje,żeby sprawę uprościć i nie mieć gości przez powiedzmy tydzień normalnie mówi się wyprawiam np.sobota godzina ta i ta i gra wszyscy wlatują razem i po sprawie, a powiem ci że nasza rodzinka jest spora:) w tym roku nie chce mi się,w pracy jestem długo,w ta sobotę też idę,i nie chce mi się a nawet nie mam kiedy szykować jakieś żarło,ale to i dobrze przynajmniej teściowa mi życzeń nie będzie składać:D a zresztą jutro przecież każdy kto ma na Dzień Babci pędzi!

tiaaaaaaaaa, za x lat bedziemy narzekac ,ze dwie okazje przy jednej dacie beda :D ;)

ja mam sernik, ptasie mleczko , troche merci , jakies ciasto amerykanskie i szarlotke (wszystkiego po kawalku kupilam do pracy , chyba troche przesadzilam :D ) Dzis moge zaszalec troszke ;) , a jutro na pieszo do pracy :P (15 km )