Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

no i tak trzymać!:) zresztą i u mnie odpukać nie jest źle,chociaż w temacie soboty to mój mąż wczoraj,eee zrobimy jakąś imprezę?bo chyba nie będziemy siedzieć w domu i się na siebie patrzeć:D popieram:classic_cool:;)

hmm , moze byc, bo usypiam ;) dzieki :) wczoraj wrocilismy do domu o 3 , masakra, mowie Ci. I nie wiem z czego bardziej zdycham - z niewyspania, czy z przejedzenia (bylismy w super restauracji :classic_cool: )

czasem trzeba odespać:) no i jeszcze ta pogoda,wygląda że zima jeszcze nie ma zamiaru się z nami żegnać:O a nie wiesz czasem gdzie się reszta babek podziewa?:P

no niestety, u nas tez szaro ,buro i ponuro :O a pozostale babki ? nie wiem ...dostalam dzis albo wczoraj jedynie jakies dowcipy na maila od Metaxy..ale nic poza tym nie napisala :/ :P .

a no te kawały to ja też dostałam dziś moja córka do mnie,że chciałaby braciszka albo siostrzyczkę bo miałaby się z kim bawić i mama byłaby cały czas w domu taa,jakby to życie było tak proste to byłoby świetnie:)

🖐️ nic mi sie dzis nie chce... dobrze ze juz niedlugo weekend :) a core to masz madralinska ;)

czasem mam wrażenie że wciąż jest weekend a za chwilę wciąż poniedziałek i tak w kółko też już czekam za tym weekendem,zima wróciła śnieg zimno syf i kompletnie nic mi się nie chce,więc najlepiej niech mnie wszyscy zostawią w spokoju schowam się i przeczekam do jutra po pracy;)

ps. ale boli mnie tylko jedno ucho, wiec to chyba nie od czapki , nie od czapy ? ;)