Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

znaczy ze sie pewnie napije :classic_cool: ;) no i takie tam :P wiesz, mam dosc napiety grafik :classic_cool:

wpadnij do Wawy , moze Cie gdzies \"wcisne\" ;)) a moje plany to nic szczegolnego ... kregle niestety musza poczekac ;)

ale kurna zimno brrr,szkoda że nie można se fundnąć dziś wagarów akonto jutrzejszego pierwszego dnia wiosny w taką pogodę to ja się mogę walnąć pod jakiś koc,spić coś i tak weekend przepękać;) no ale się zobaczy

ja na pewno cos wypije ,tylko chyba nie dzis ;) pod kocykim ostatnio przelezalam pol niedzieli bo mi sie nie chcialo wstawac, a pies jeszcze byl u rodzicow (pojechalam po niego dopiero wieczorem :P )

brrrrr zimno mi cos :O musze zaliczyc dzis solarke , przez ten wyjazd do Brna troche to zaniedbalam ;)

coś mnie ta solara narazie nie kusi,chociaż tak się położyć wygrzać hmmmm ale idę dziś do mojej pani od paznokci,pewnie nie będzie zachwycona,powie że nie warto malować tylko odżywka a tak Angelka po lampce wina?czerwone wytrawne albo pół to by mi się teraz podobało

no ja po prostu dzis MUSZE sie wygrzac ... po pracy musze jeszcze jechac po te moje wyniki badan ...dobrze ze to po drodze . a winko ? hmm raczej drink, ale to jutro :) , bo wczesnie rano musze byc za kierownica :) a tak se jeszcze pomyslalam, ze wypilam tez drinka w srode - jednego wieczorem - a w czwartek rano robilam te badania. Nie bedzie mialo wplywu , prawda ? ;)

a winek to ja mam do wyboru do koloru z roznych krajow ,..wiec jakbys kiedys wpadla do mnie, to mozemy podegustowac :D

no już nam jest chyba ten weekend potrzebny;) i dłuuugi spacer dla przewietrzenia mózgu,o ile się ociepli oczywiscie,bo teraz to piździ jakby się zima zbliżała a nie wiosna

ja i tak musze chodzic na spacery , wiec moze mi juz tego nie proponuj,co ? ;)

hej dziewczyny, w końcu się ogarnęłam i coś naskrobie do Was. Czwartkowe kręgle w miarę udane, 5 facetów i ja sama :D:D Najpierw dobra wyżerka w sfinksie a potem kręgle, wiadra alkoholu (ja niestety kierowca ale i tak było wesoło). W domu zlądowałam koło 2 w nocy i przez to w piatek w pracy byłam zaziewana. W sobote ten wyjazd do Wrocławia do opery, okazao sie że kilka osób zrezygnowało i udało mi sie wcisnac mojego Miśka. Rigoletto opera - całkiem niezła. Odchamiliśmy się trochę po tych czwartkowych kręglach po których mój Misiek zygał jak kot w krzakach na parkingu hahahhaa :D:D:D :P Po operze nocna kolacja we Wrocku i w domu dopiero po 3 w nocy bylismy.Dzisiaj musze to troche odespać bo czeka mnie kolejny pracowity tydzień.

🖐️ kurcze , musze sie ogarnac po weekendzie ja teraz ;) wyniki odebralam, raczej w normie wszystko , takze jedynym ratunkiem na moje wlosy bdzie fryzjer 😭, ale jeszcze poczekam z miesiac ... moze ten skrzyp i cos do wcierania (dostalam na recepte) mi pomoze ...

aacha - zepsul mi sie telefonik :classic_cool: , tzn cos sie stalo ze dzwieku nie ma jak dzwoni czy przychodzi sms :/ . Jade dzis do serwisu, cale szczescie ze mam na niego jeszcze gwarancje :)

no dobra jak wszystkie się ogarniają po weekendzie,to ja też żeby nie odstawać i nie wybijać się z tłumu:P;) a tak serio mówiąc to już sama nie wiem czy lepszy weekend taki,że cały czas coś się dzieje,czy taki który przesiedzi się spokojnie w domu, no po tym weekendzie to mam wrażenie,że teraz po raz pierwszy od piątku sobie spokojnie siedzę temat komunia mnie wciągnął,buty małej kupione,teraz błądzę po necie w temacie ozdób na włosy,wianki,i sama nie wiem, macie może jakieś propozycje?;) jaki masz tel Angel,no chyba nie nokie co?bo one to są raczej bezawaryjne a,Kawa kupowałaś uzupełniacze podkładu revlon?to ma sens?czy kupić normalne opakowanie?

hej 🖐️ :) lubię ten topik za to, że można sięgnąć pamięcią i poczytać sobie o naszych sprawach i problemach jakiś czas temu - coś a\'la pamiętnik online :D szkoda, że nie da się sięgnąć w przyszłość i zobaczyć nas za np. rok, albo dwa ;) pozdrówki w ten bury poniedziałek 🌻

heh, ja cos czuje ze za rok duzo sie nie zmieni ;) telefon oddalam, bo te wibracje slabe byly i mialam po kilka nieodebranych :/ a ja tego nie znosze ... no i bez budzika kiepsko wstac ... narazie sie przeprosilam z poprzednim telefonem - dobrze ze go nie sprzedalam :) ;) na jutro /pojutrze ma byc zrobiony :classic_cool: , dobrze ze pamietalam se skopiowac numery na karte sim z pamieci ... ale byc moze \"zniknie\" mi dzwonek ,ktory sciagnelam jakis czas temu :/ . Metaxa, Ty nadal w PL ??

a apropo zimna- ja nadal biegam, w co prawda nieocieplonych, ale kozaczkach ;)

Angel co Ty wiesz o zabijaniu:P nie wiesz co może przynieść nowy dzień;) a się tu ośmielasz rzucać daleko idącymi textami,że 'cos czuje ze za rok duzo sie nie zmieni' ;):) zależy też co masz na myśli:classic_cool:

ooo, dokładnie, zgadzam się z gwoździkiem - ja w ciemno mogę powiedzieć, że u mnie na bank znów dużo się zmieni ;) zawsze się zmienia :D JESZCZE w PL Angel ;) ale plany są dalekosiężne ;)

nie no , u mnie tez sie pewnie zmieni , tak z tylko Z PRZYZWYCZAJENIA napisalam... ciekawe tylko w ktora strone i jak szybko :D ;)