Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zleceniobiorca

umowa zlecenie czy praca na p贸艂 etatu? co lepsze?

Polecane posty

Go艣膰 zleceniobiorca

je艣li mieliby艣cie wybiera膰, prac臋 na umow臋 zlecenie z nik艂膮, 偶eby nie powiedzie膰 zerow膮 perspektyw膮 zmiany na umow臋 na czas nieokre艣lony, a prac臋 na p贸艂 etatu, ale ze 100%-pewno艣ci膮, 偶e ta praca za rok zmieni si臋 na ca艂y etat, kt贸r膮 by艣cie wybrali? prosz臋 o pomoc..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no chyba logiczne
ze pol etatu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zleceniobiorca
Blondi-> sama nie jestem zachwycona, ale mam do艣膰 siedzenia w domu

Udost臋pnij ten post

Chodzi艂o mi o to, ze si臋 zastanawiasz ;) Przecie偶 wyb贸r jest oczywisty... Chocia偶 ja by艂am zatrudniona na p贸艂 etatu i obiecywano mi ca艂y, a nie przed艂u偶yli nawet tego p贸艂. Ale... ju偶 si臋 kroi co艣 ciekawego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zleceniobiorca
wyb贸r oczywisty? czyli umowa zlecenie? ale jak膮 mam pewno艣膰, 偶e mnie nie wyroluj膮, 偶e b臋d膮 mi odprowadza膰 sk艂adki... je艣li teraz si臋 nie zdecyduj臋 na p贸艂 etatu, a np. nie przed艂u偶膮 mi umowy zl. to zostan臋 bezrobotna:( i to mnie przera偶a

Udost臋pnij ten post

Umowa zlecenie podlega (w uproszczeniu, s膮 wyj膮tki) podobnemu obowi膮zkowi odprowadzania sk艂adek ZUS co umowa o prac臋, wi臋c prawdopodobie艅stwo 偶e Ci臋 wyroluj膮 jest podobne do tego, 偶e wyroluj膮 Ci臋 przy umowie o prac臋 :-) Nie istnieje co艣 takiego jak stuprocentowa gwarancja czegokolwiek. Bierz to, co Ci bardziej odpowiada. Nie martw si臋 na zapas. Nie programuj si臋 negatywnie. Podejmij decyzj臋 kt贸r膮 uwa偶asz za optymaln膮, a czas poka偶e co b臋dzie. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zleceniobiorca
ros贸艂 z w艂os贸w ->:) m贸wisz, 偶e powinien odprowadza膰 pracodawca sk艂adki? to w sumie by mnie urz膮dza艂o, praca w szkole na p贸艂 etatu cho膰 100% pewna nie jest do ko艅ca moim marzeniem, a ty Blondi wybra艂aby艣 drug膮 opcj臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba oczywiste
ze na pol etatu z Tego co napisane wynika, 偶e um zlecenia ma nik艂e szanse na przyszlo艣膰 a pracuj膮c w szkole na pol etatu mozna sobie dorabiac:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zleceniobiorca
dorabia膰?:( to chyba nie takie 艂atwe znale藕膰 dodatkow膮 prac臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hoinka w czerwone igie艂ki
zleceniobiorca-idz do Mc donalda na drugie pol etatu i tyle-ja tak robie i jestem zadowolona no chyba ze wolisz siedziec na tylku przez pol dnia

Udost臋pnij ten post

Ja dorabia艂am (i nadal to robi臋) opiekuj膮c si臋 dzieciakiem znajomego. Nie widz臋 problemu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zleceniobiorca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zleceniobiorca
dzi臋ki za rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to oczywiste
偶e p贸艂 etatu!!!!!

Udost臋pnij ten post