Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość Byłachomiczka
Tak, ja robiłam lipolizę na podbródek. Zadziałało po 1 razie, ale na efelt musiałam poczekać około 2 miesięcy, ale warto było. Teraz myslę o ustach. Chcę trochę powiększyć, myślę, że na szczupłej twarzy większe usta będą ładnie wygladały. O innych częściach ciała nie wiem jak lipoliza działa, ale podbródek sie wciągnął.

Gość kati2302
W Zabrzu jest dermatolog. Jest bardzo dobra i ma przystępne ceny. Za botox na kurze łapki zapłaciłam 400zł a za kwas hialurinowy 700zł. Jestem bardzo zadowolona z efektów, jutro idę ponownie bo minęły 4 m-ce i muszę powtórzyć botox.

Gość Dorotea65
Do Kati. To wspaniale że w Zabrzu jest dobry dermatolog. Piszcie gdzie jeszcze w Polsce są dobrzy lekarze. To bardzo ważne aby nie było tak że tylko w jednym miejscu (........) ktoś coś grzebie a my same robimy potem reklame. Super.Może odwiedze ten gabinet .Podaj namiary jeśli możesz.

Gość GBUbciia
Umówiłam się do p. Kasi na lipolizę twarzy. Zdecydowałam się na ten gabinet po obejrzeniu zdjęć modelki sprzed i po zabiegu. Moja mama planuje wybrać sie ze mną na bruzdy nosowe. Rozmawiałam z p. Kasią odnośnie srodków, czym to można zrobić. Polecała mi teosjal, ale przeczytałam wcześniej Doroteo Twój post i pytałam o varioderm. Mówiłą, że u niej cena jest taka sama tj 600zł za jedną ampułkę i może zrobić i tym i tym albo surdzidermem. A cena za 1 ampułkę 600zł, to chyba troszkę przepłaciłaś. U p. Kasi za 2 ampułki 1200 a Ty zapłaciłaś 1700. 5 stówek w plecki. A powiększenie ust 600zł. Mogłąbys dołożyć stówkę i jeszcze usta miałabyś zrobione. Ale zdjęcia które dostałąm od niej mailem są niesamowite. Z grubej pyzatej buzi wymodelowałą piękną subtelną twarzyczkę. Czytam dzisiaj różne tematy i stwierdzam, że to lekarze piszą, jak dobrze i tanio robią. Może i dobrze ale nie tanio. Porównanie cen powyżej.

Gość anoona
dziewczyny litosci!!!!! czy ktoras w koncu powie gdzie i w jakich cenach w okolicach Katowic (lub Zabrza obojetnie )mozna pewnie i tanio wykonac zabiegi zwiazane z botoxem????? juz tyle razy ktos prosił o podanie jakichs adresow z okolic wlasnie Kat a jak dotąd brak odpowiedzi prosze wiec raz jeszcze ładnie: czy ktoras z Pan moze podac nam jakis adres?????

Gość 46-lat
Witajcie dziewczyny poświatecznie! mam nadzieje,że znajdzie sie w końcu osoba,która poda jakis konkretny adres w okolicach katowic,gdzie maja dostępne ceny zabiegów odmładzających(no i oczywiście skutecznych). Ktoś wczesniej pisał o jakims gabinecie w Zabrzu...czy mozna prosić o adres tego gabinetu,względnie telefon? Pozdrawiam serdecznie;)

Gość Dodus
Pszczyna dok.Simka naprawdę tanio skutecznie robiłam tel 322120498 wieczorem .Teraz mam namiary do pani dok www.Małgorzatakocot.com nie wiem jak robi mam nadzieję że jest ok chcę zrobic u niej dlatego że ona robi też naczynka laserem i przy okazji zrobie resztę może ktoś robił u niej i podzieli się opinią

Gość Dodus
www.małgorzatakocot.com

Gość w końcu się
odwazylam napisać na tym forum.Czytam was drogie panie od początku i nie widze postu od kogos w wieku 55 lat lub około.Bardzo chciałabym zlikwidować zmarszczki ,ujędrnić swoja skore twarzy szyji .Poprostu chcę uzyskać efekt zdrowej,zywej twarzy.Myślę też o ustach mam bardzo wąskie.Trochę się wstydzę czy w tym wieku wypada i pomoże .Mysle o tym juz od chyba 8 lat i nic więcej.Proszę o szczere porady.Jeśli się zdecyduje to prozse też o adres sprawdzony i nie drogo.Interesujemnie Bielsko-Biała albo Oława tj.kolo Wroclawia.Pozdrawiam i czekam.

Gość Między Katowicami a Wrocławiem
Jest Opole i kilka godnych polecenia gabinetów z dobrymi cenami. Np tel:077 441 46 52. Autostradą do Opola z Katowic jedzie się godzinkę to samo z Wrocka a można zaoszczędzić 30 do 50% ceny. Ja to zrobiłam i jestem zadowolona. Varioderm,Botox w naprawdę dobrych cenach.Np.Kurze łapki 400 ,cała twarz 1100. U mnie Botox trzyma sie 6 miesięcy.W styczniu jadę znowu.Mieszkam w katowicach .Pozdrawiam .

Gość 46 lat
Dziękuje bardzo za podanie konkretnych namiarów.Jeżeli ktos jeszcze zna takie miejsca w okolicach katowic-to piszcie.

Gość Ketsie
Witam wszystkie forumowiczki zainteresowane zabiegami u dr.Katarzyny Turczyńskiej.Od dwóch miesięcy śledzę to forum i wlaściwie to już podjęłam decyzję o zabiegu u Pani Doktor,nie wiem tylko czy procz Sulęcina i Słubic, dr.Turczyńska przyjmuje też w Szczecinie.Tylko raz padlo to miasto w Waszych komentarzach.Czy ktoś wie na 100%,czy Szczecin też i jeśli tak ,to w jakie dni,a jeśli nie Szczecin ,to przynajmniej Słubice-dni i godziny przyjęć.Życzę Wam wszystkim w nadchodzącym Nowym Roku jak najwięcej dni bez zmarszczek i serdecznie pozdrawiam!

Gość Ketsie
Witam wszystkie forumowiczki zainteresowane zabiegami u dr.Katarzyny Turczyńskiej.Od dwóch miesięcy śledzę to forum i wlaściwie to już podjęłam decyzję o zabiegu u Pani Doktor,nie wiem tylko czy procz Sulęcina i Słubic, dr.Turczyńska przyjmuje też w Szczecinie.Tylko raz padlo to miasto w Waszych komentarzach.Czy ktoś wie na 100%,czy Szczecin też i jeśli tak ,to w jakie dni,a jeśli nie Szczecin ,to przynajmniej Słubice-dni i godziny przyjęć.Życzę Wam wszystkim w nadchodzącym Nowym Roku jak najwięcej dni bez zmarszczek i serdecznie pozdrawiam!

Gość do weniss
Moglabys napisac ile placilas za dawke Dysportu i jak dlugo ma sie to utrzymywac?

Gość 123koszka
Ketsi, ja chodzę na botox do dr Kasi Turczynskiej do mojej zaprzyjaźnieonej tipserki / one chyba sa kolezankami z dziciństwa/l Nazwisko to samo i wiem ze jest z Sulecina bo tam moj syn byl w wojsku Nawet raz bylam u niej w domu na zabiegu Przemila osoba i bardzo kompetentna Podaje Ci nr do niej 0- 695-178-309 ceny przystepne, jak na Szczecin Ale czasem trzeba kilka dni zaczekac zeby zrobiła zabieg, bo ma dużo kljentek Moja koleżanka mówiłą ze namawiała ją na Thermage ten na obwisłosć skóry, podobno robi i fajne efekty

Gość 1bvox
Czy zastanawiałyście sie co bedzie potem to znaczy po tym jak botox zacznie zanikać będziecie do końca życia sie ostrzykiwac tą trucizną, widziałam osobę która dosyć długo wstrzykiwała botox i musiała zaprzestać ze wzgledów zdrowotnych jej twarz to masakra wisi wszystko a pozatym jeszcze nikt nie powie wam jakie sa skutki uboczne gdy wywołuje sie paralirz mięśni napewno nie jest to obojetna dla zdrowia

Gość TristanT-1
Witam czekałam dość długo na to czy ktoś poruszy to zagadnienie. Powiem szczerze że już dawno próbowałam znaleźć jakieś info. na temat długiego stosowania botoxu,ale nic nie udało mi się znaleźć. To aż dziwne bo nie chce mi się wierzyć że nie ma żadnych efektów ubocznych. Co się dzieje z mięśniami które przez kilka lat są "podkurczone"??? Przecież zwróćcie uwagę na ostrzyknięte czoło..brwi unoszą się do góry kąciki oczu do góry ... super!!! ale co po kilku latach??? Dlaczego nikt o tym ni mówi???????!!!!

Gość AgaAbra
Czy doktor Turczyńska robi zabiegi tym nowym preparatem VARIODERM Plus. Chodzi o te zmarszczki nosowo-wargowe - podobno dłużej się utrzymuje. Kto sobie robił zabieg u niej tym preparatem ?? Chciałabym mieć pewność że zabieg będzie dobrze wykonany.

Gość MaineCoon
Proszę o aktualny cennik botoxu u dr Turczyńskiej ;-) z Sulęcina.Jak długo utrzymuje się efekt?

Gość KRZYSIEK123
Czy w Sulęcinie wszystkie dziewczyny mają wstrzyknięty botox bo czytając ten topik odnosi sie takie wrazenie.W stanach tylo kasjerki z hipermarketu wstrzykują sobie to świństwo myślące i światowe kobiety stosują inne metody i pielęgnacje.Pozdrawiam Sulęcin Krzysiek

Gość W Stanach
na pewno wszystkie kobiety stosują miód na twarz i dlatego wyglądają jak swoje córki

Gość KRZYSIEK123
ale napewno nie wstrzykuja botoxu to jest przezytek a Polska to zascianek kosmetyki

Gość A ja robiłam
Zawsze fajnie jak taki krzysiek ZNAWCA się przypałęta i pieprznie cos w eter,zawsze to milo ,ale potem trzeba wywietrzyć pokój. krzychu a ta wiedza to z której budowlanki?

Gość weniss
"do weniss" sorka że tak późno odpowiadam ale takie to już czasy wszyscy jesteśmy zabiegani i nie zawsze mam czasik tu wskoczyć :) No więc Dysport jest dużo mocniejszy od botoxu, trzyma się ok. pół roku - jak dla mnie to rewelka! Jak narazie jestem zadowolona, mam nadzieję, że będzie tak i następnym razem , ale same wiecie że to jednak zawsze stres.. W każdym bądz razie ja płaciłam 350zł za obszar :)

Gość weniss
A teraz mam straszną chęć powiększyć sobie troszke usta :D Jak już się zacznie i widać efekty to tak jest wszystko chciało by się troche 'podreperować' hehe. W każdym bądź razie koleżanka się na to zdecydowała więc czekam na efekty i może też sobie zrobie :D Wiem że będzie miała zabieg robiony Variodermem - może coś wiecie na temat tego preparatu?

Gość Dorotea65
Do "temax" Varioderm robiłam w okolicach Wrocławia ,jesli chcesz cos więcej to napisze ci na maila bo nie chcę robic reklamy.Cena 1000zł za 1 amp ale za dwie 1600 czyli po 800.biorąc pod uwagę że mam ten gabinet na miejscu i nie musze tracic całego dnia na jazdę przez pół Polski to jest całkiem miła cena.Oczywiście znieczulenie jak u stomatologa czyli pół twarzy drętwe ale ja sie boje bólu wiec to jest dla mnie jedyne wyjście.Papatki

Gość altruistka
Już wiem jaką specjalność ma ta dr z Sulęcina -LEKARZ MEDYCYNY PRACY czyli taki co bada kierowców przed prawem jazdy. a po godzinach .....wstrzykuje kwas hialuronowy w usta

Gość Tristan-T1
Witam Pana Krzysia To prawda,że Polska to zaścianek zgadzam się w 100%!!! Mała wiedza wysokie ceny za usługi,które na świecie jak to określiłeś "kasjerka w hipermarkecie"! Nasze Panie nie chcą słuchać. Zobacz jaki był odzew na to co napisałam powyżej..żaden! O czym to świadczy?? Nie posiadamy żadnej wiedzy bo nikt na to nie pozwoli w Polsce dermatologia estetyczna to kopalnia złota, każdy oszołom ostrzykuje bo wie, że jest ewentualnie bezkarny(przed jakimkolwiek zabiegiem podpisuje się u nas papier,że wszystko może się zdarzyć bo to żywe ciało i nigdy nie wiadomo jak zareaguje! kompletna paranoja!) Zauważ co w tym kraju się liczy TYLKO I WYŁĄCZNIE CENA!!!!!!! To żałosne! Wystarczy,że padnie jedno nazwisko i wszystkie chcą tam iść..a najczęściej piszą tu sami lekarze! Najtańsza i najlepsza forma reklamy. Mam prośbę napisz o jakiś nowościach... może ten nasz zaścianek choć trochę uda się przewietrzyć!!!! Pozdrawiam wszystkich z odrobiną oleju w głowie!!!!!!!!!!!!!

Gość anczika
Przeczytałam tylko kilka stron. Jest ich zbyt wiele, niestety... :/ dlatego z góry przepraszam jeśli temat była już poruszany. Mam jednak ochotę wybrać sie na zabieg wypełniania botoxem, ale okolice pod oczami. Jestem dość szczupłą osobą a moim koszmarem są wieczne worki pod oczami (to rodzinne, taka uroda). Ostatnio zaczyna mi to bardzo przeszkadzać. Mam 32 lata - taki wiek, w którym zaczyna się dziać w życiu kobiety przełom, jesli chodzi o zmianę skóry, ciała. Mieszkam w Warszawie. Czy któraś/któryś z Was miał taki zabieg. Czy mógłby polecić gabinet w Warszawie? Będę wdzięczna za wszystkie istotne informacje. Pzdr.