Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość Szczecinianka777
A teraz dokonam rozbiórki tych zatrważających zjawisk: "Ponad 50% użytkowników botoksu wykazywało brak kontroli nad procesami naturalnego starzenia się" - co to znaczy, bo nie do końca rozumiem? Dość enigmatyczne stwierdzenie... W takim razie zapytam, kto ma tę kontrolę i jak ona wygląda u osób nie stosujących botoxu? "Blisko połowa pacjentów denerwowała się na osoby krytykujące ich za stosowanie zastrzyków z botoksu" - niektóre osoby po prostu nie lubią krytyki w ogóle, szczególnie niezasłużonej, czy jest w tym coś dziwnego? Na tym wątku kilka osób wykazywało maksymalne zdenerwowanie na nas, kobitki upiększające się botoxem i dysportem... Calem zweryfikowanie tej informacji skrytykuj jutro 10 swoich znajomych za - powiedzmy - styl ubierania się ("ależ masz fatalne spodnie/buty/cokolwiek, dlaczego tak się ubierasz") i zobacz, ile osób się zdenerwuje... Zapewniam, że więcej niż połowa. "Ponad 50% donosiło, że naprawdę czuje się młodziej, a nie wspominało o odmłodzeniu wizerunku (młodszym wyglądzie)" - halo, czy to jest zjawisko zatrważające? Ależ to żywa reklama botoxu! "Aż u 40% występował przymus powtarzania iniekcji (zachowanie o charakterze kompulsywno-obsesyjnym)" - opisałam to w poście powyżej. Jeśli przymus prasowania koszul również ma charakter kompulsywno-obsesyjny, to pozostaje mi się z tym zgodzić... ;) "Doktor Singh uważa, że zwolennicy botuliny bardziej obawiają się starzenia i nie umieją, niestety, tego kontrolować" - oczywiście, zdaje się, że Ferdynand Kiepski oraz jego żona nie obawiają się starzenia w ogóle. Poza tym, o kontrolowaniu procesów starzenia mogą mówić najrzetelniej fachowcy tym się zajmujący oraz ich pacjenci, więc i tu - strzał w stopę. Pozdrawiam.

Gość U78
DO SZCZECINIANKI- DZIEWCZYNO CO TY ROBISZ W SZCZECINIE -MARNUJESZ SIE -Z TAKĄ POLEMKĄ ZE ŚWIATOWYMI SŁAWAMI

Gość Bartiiola
Mam jedno pytanie, czy ktoś może mi doradzić czy warto robić sobie zastrzyki w kilnice DERMIS w gdańsku? Nie znam tamtych lekarzy a chciałabym skorzystać z ich oferty, słyszałam że ważnym elementem w podawaniu kwasu hialurowego jest odpowiednie wstrzykiwanie , czyli ważnym jest doświadczenie lekarzy, ktoś coś wie na temat tej kiliniki?

Gość miu1miu1
Witam :) Maga111 dzieki Ci kochana za wsparcie... odezwę się do Ciebie, zobaczymy co Collagena mi odpowie i jak to się dalej potoczy... ODRADZam BOTOX EXPRESSS!!!!!!!!!!! Będe to wszędzie pisała jak traumę, bo to zwykli oszuści, na dodatek podejście do Klienta/Pacjenta jest poniżej krytyki... Szczecinianka 777 super rozebrałas na czynniki pierwsze artykuł i post...z humorem i dystansem...BRAWO :) Mnie sie podobało bardzo. U78 jak masz coś do powiedzenia to nie krzycz Kochaneńka, bo tutaj wszyscy słyszą :P Pozdrawiam

Gość BBTTTTTTTTTT
Do szczecinianki. Czytanie twojego tekstu to uczta literacka.Polemika gładka,naturalna,skuteczna.Miło że się tu czasem pojawiasz A ja ...no cóż -tak trochę brutalniej i obrazowo.... Ale potrafie docenić Twoje dokonanie. Tak myśle że ludzie którzy Cie znają na co dzień mają czasem niezłą zabawę i dajesz im odrobine kolorów w tym szarym życiu. Pozdrawiam.

Gość VIBORG
Czy ktoras z Pan moze mi polecic dobrego lekarza lub klinike w Rzeszowie??? Irytuja mnie moje opadajace policzki.Co Panie doradzaja???Wiek 43 lata.

Gość piscka
Do Viborg na opadające policzki, botox ani inne wypełniacze nie pomogą ja korzystałam z focusa rf jestem bardzo zadowolona też mnie to strasznie denerwowało(opadające poliki)ze zmarszczkami mogą sie pogodzić ale ta szyja i poliki nie .Polecam naprawde działa,

Gość EWITA1000
DZIEWCZYNY!Zadna z was nie odpowiedziala mi na pytanie dotyczace COSMETDERM wiec zaryzykowalam i poszlam na konsultacje.Bardzo mila pani doktor wyjasnila wszystko co i jak i powiedziala ze BOTOXU nie ma potrzeby sie bac.W moim przypadku jest lepszy niz kwas hialuronowy poniewaz nie mam az tak glebokich zmarszczek zeby je wypelniac a BOTOX napnie skore i zmarszczki sie wyprasuja(jak koszula...bardzo trafna wypowiedz SZCZECINIANKI ktora pozdrawiam).Umowilam sie na zabieg dam znac jak mi poszlo i czy sa efekty.POZDRAWIAM

Gość miu1miu1
Ewita trzymam kciuki, żebys była zadowolona :):):) i żebys długo nie musiała tam wracać :P Pozdrawiam

Gość EWITA1000
DZIEKI MIU MIU takie slowa zawsze podtrzymuja kobiete w potrzebie na duchu,ale jezeli mi sie spodoba to na pewno tam wroce...Dam znac

Gość bartiiola
mam jeszce jedno pytanie chyba nikt mi nie odpowie co do dermisu widocznie nikt nie jest z okolic gdańska;) ale powiedzcie dziewczyny czy w przypadku kiedy pod oczami mam takie mocno zarysowane kreski wgłębienia efekt jakbym była niewyspana czy botox jest w stanie wyrównać to?napiąc skórę?czy jest może coś lepszego? ogólnie oglądałam zdjęcia z operacji plastycznych tzw korekty powiek dolnych ale kurcze mam 29 lat to chyba jednak za szybko na takie zabiegi!? Dzieki śliczne z góry za jakąś podpowiedź.

Gość Barbaralla
Pisckanapisz coś więcej o tym fokusie rf.

Gość EWITA1000
BARTIIOLA a moze ty sie nie wysypiasz?Ja tez mam takie kreski gdy musze codziennie wstawac o 5,30 a poza tym nic nie widze ,tak mam spuchniete oczy.Ale wystarczy swietlik w zelu albo lod i wszystko wraca do normy.Babcine sposoby no i sen ktorego zawsze brakuje.Ale to niestety dobre dla kobiet ktore tylko LEZA I PACHNA,czyli dla wybranych...

Gość Barbaralla
Już nie opisuj , wiem wszystko co chciałam wiedzeć lącznie z cenami tych zabiegów, i skomentuję krótko - krezusem nie jestem

Gość bartiiola
no własnie problem w tym,że mam takie podkrążone oczy przez genetykę,ale jak każda z nas ma bzika na jakimś punkcie i dlatego szukamy sposobu aby pozbyc sie problemu ale dzięki za radę ;)

Gość inka35
Ja wstrzyknęłam sobie Restylane w fałdy nosowo wargowe i trochę powiększyłam usta ( na razie dopiero górną wargę, za dwa tyg. ma być druga ). Efekt cudo, wyglądam jakby bardziej dziewczęco. Ale ile kasy!

Gość inka35
Botoks nie zadziała na bruzdy pod oczami tylko nieznacznie poniżej kąta oka. Wstrzykiwanie botoksu pod oczy może skończyć się powstaniem worów pod oczami, co wiąże się z nieprawidłowym napięciem mięśni. Jeżeli są duże bruzdy pod oczami , to trzeba niestety użyć Restylane-koszt 700-800 zł.

Gość Barbaralla
Do inki 35 a ktory daje lepsz efekt Botox czy Restylane na fałdy nosowo wargowe?

Gość inka35
Na fałdy nosowo wargowe nie stosuje się botoksu, wyłacznie restylane , surgiderm i inne preparaty kwasu hialuronowego. Na poczatek restylane , a za rok czy dwa można zastosować Aguamid, który daje dłuzsze efekty

Gość Ksika
Czemu Botoxu nie wstrzykuje się w fałdy nosowo-wargowe?

bo botoks paraliżuje częsc mięsni,jesli sparaliżowałabyś sobie czesc policzka,to czesc,ktora nie jest potraktowana botoksem \"ułożyłaby\" się na twarzy inaczej nie wiem,czy widziałaś kiedyś kogoś częsciowo spraliżowanego na twarzy-tak bys własnie wyglądała po wstrzyknieciu botoksu w dolną czesc twarzy

Gość bartiiola
do inka 35 dzięki śliczne za podpowiedź takie rady sa naprawdę cenne, własnie wybieram sie do lekarza na konsultacje wraz z pierwszym zastrzykiem, ale dobrze jest wcześniej posłuchać kogoś kto miał już z tymi preparatami styczność, jeszcze raz dzieki.

Gość inka35
Wstrzyknięty miałam Restylane w piątek , a dzisiaj jest poniedziałek. Obrzęk już prawie zszedł i nie widać, że miałam jakiś zabieg. Wyglądam naprawdę ładnie . Na początku usta wyglądały trochę krzywo, trochę nierównomiernie był ten srodek wstrzyknięty, wiec rozmasowałam je wczoraj ( trochę to było bolesne ) i usta się wyrównały i jest the best. Te bruzdy też trzeba rozmasowywać, robię to kilka razy dziennie. Trzeba rozmasowywać ,by ten środek rozłożył się równomiernie. Dzisiaj prawie nie czuć różnicy w dotyku. Kasę wydałam, ale warto było.

Gość Barbaralla

Gość Barbaralla
Inka powiedz choć w przybliżeniu ile kosztuje taki zabieg? Mnie interesuje tylko wstrzyknięcie w te bruzdy nosowo wargowe. I gdzie w Warszawie to można wykonać?

Gość Piegusek_
Wstrzyknełam sobie botox tydzien temu,mam sino żółte powieki.Zabieg do wytrzymania nietety lekarka wstrzyknełami powyżej wargi górnej i nie panuje nad jedzeniem.jestem strasznie tym podenerwowana.Czoło mam rzeczywiscie wygładzone zaznaczam ze jestem powyżej 50-ki :)

Gość inka35
Ja robiłam w Studio Light w Ząbkach ( tel.22 762 08 08 ), tam jest podobno dużo taniej. Na wstrzyknięcie w fałdy dużo pieniędzy wychodzi, ale to zależy od głebokości tych bruzd. Na pewno trzeba się przygotować na jakieś 1400 zl. Ja za wypełnienie Restylane tych dwóch bruzd i jednej wargi ( górnej )zapłaciłam 1920 zł. Planuję jeszcze botoks na kurze łapki- cena 450 zł i wargę dolną, zmarszczkę pod brodą ( 800zl) oraz depilację laserową ( light sheer ) bikini głębokie z linią stringów ( 600 zl.) Laser też mają tańszy.

Gość Barbaralla
Dzieki za informację

Gość inka35
Oczywiście warga dolna i zmarszczka na brodzie będzie robiona Restylane, a nie botoksem . Myślę ,że w tym Studio Light raczej "nie kiwają", bo umawiają się bez jakiegoś skrępowania na za dwa tygodnie i póżniej znowu za dwa tygodnie. Gdyby chcieli oszukiwać, to raczej unikaliby częstych spotkań z klientem i starali się robić wszystkie zabiegi na twarz od razu. Mnie powiedziano, bym najpierw zrobiła kurze łapki botoksem i po dwóch tygodniach zobaczyła, jak będą wyglądać zmarszczki pod oczami. Są one głębokie i może będą wymagały wstrzykniecia Restylane, bo tam botoksu się nie używa ( jak już pisałam wczesniej ). Chciałam zrobic teraz te zmarszczki pod oczami, ale powiedziano mi, że może to osłabić efekt działania botoksu. Myślę, że te zabiegi korzystnie wpływają, bo jednak dają skórze odpocząć.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować