Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość zmartwiona40
mikronet, no 3 dni to rozumiem, ale u mnie układało się 3 miesiące! Poza tym każda z nas jest inna, ma inny układ twarzy i spodziewa się jakiegoś efektu, a to nie zawsze wychodzi jak byśmy chciały. Teraz jestem zadowolona, zresztą to, co miałam w policzki wstrzykniete to też od razu było super (gladko i bez wybrzuszeń), ale pod oczami nie wyszło jak myślałam. Może oczekiwałam cudu...

dziewczyny kogo polecilybyscie mi z warszawy?chcialabym zrobic sobie botox w dobrej cenie,bezpiecznie,profesjonalnie,no i oczywiscie dobrej jakosci

Gość inka 35
Do Etny Ja mogę Ci polecić, byś zrobiła botoks w Studio Light w Ząbkach. Robiłam tam już dwa razy i jestem zadowolona.

do inka....powiedz mi kochana ile placilas,kto wykonywal zabieg,czy bolało

Gość ZŁA1
NIE PRZYPUSZCZAŁAM ,ŻE TYLE KOBIET JEST BEZMYSLNYCH I WSTRZYKUJE SOBIE BOTOX

Gość betania
Do ZŁA1 A Ty z choinki spadłaś..??..:)) Przepraszam za szczerość,ale to obecnie zabieg bardzo popularny u nas.Tylko biedni tego nie robią,bo jednak 1000 zl trzeba zapłacić( co 6 miesiecy) Na świecie to normalka,wręcz na porządku dziennym.Ludzie to robią w przerwach na lunch.To jest bardzo pozytywnie postrzegane.Nie wypada nawet na pewnych stanowiskach źle wyglądać! U nas to jeszcze temat tabu,ale to po prostu brak wiedzy i niekompetencje lekarzy sa tego przyczyną.Jeszcze rok ,dwa i będziemy o tym mowic,jak o wizycie u stomatologa:)) Gdyby to był zabieg szkodliwy,to uwierz,że byłby wycofany.To o czym dziewczyny piszą to błędy lekarzy bez doświadczenia,a nie wina botoksu:)Odpowiednio dobrane dawki i dobry lekarz gwarantują udany zabieg.A gdyby myśleć tak jak Ty,to powiedz co nie jest szkodliwe...???Nawet głupie farbowanie włosów,a ktora z nas tego nie robi..??

Gość ZYBKA
Masz racje ten zabieg jest popularny u nas bo w stanach i angli niestety nie jest już popularny był ale pare lat temu,i tam niestety bogaci tego nie robia ale jeśli już to niższa klasa jak np.kasjerki z supermarketu.Dziwie sie ,że nie czytałaś opracowania ,że niestety botox przenika do MÓzgu .Ijeszcze jedno niestety tam już nikt na poziomie i zajmujący wysokie stanwisko nie przyznałby sie ,że wstrzykuje sobie botox teraz w przerwach na lanch chodzi sie na zabiegi falami radiowymi.Dla wyjaśnienia mieszkałam w stanach 3 lata a teraz jestem w angli (NIE NA ZMYWAKU)

Gość betania
Do ZYBKA Czytałam artykuł ten co Ty.Tylko trzeba chyba czytać ze zrozumieniem. Botoks stosuje sie nie tylko w medycynie estetycznej,ale przede wszystkim w leczeniu porażenia mózgowego i tu niestety istnieje ewentualność przeniknięcia botoksu do mózgu,gdyz stosowany jest inaczej i przede wszystkim bardzo duże dawki!!! A botoks w USA sie robi nadal.Amerykanie powoli od tego odchodzą wprowadzając inne alternatywy,bo np. aktor po długim czasie stosowania jest dla nich bezwartościowy ,bo traci to co w tym zawodzie cenne mimikę.U nas tez masz inne zabiegi do wyboru.Ale botoks daje szybki efekt i uwierz mi ja co prawda ja nie pracuje w USA,ale to jest szybki i nadal popularny tam zabieg

Dziewczyny jakie miałyście odczucia po botoxie. Ja jestem tydzień po. mam wrażenie skóry takiej napiętej jakby spieczonej na słońcu ( to tylko takie wrażenie )bo wizualnie naturalnie wygladam. Ciekawa jestem czy tak cały czas będzie czuć , czy to minie...

Gość dzincia
spokojnie, wszystko będzie ok

Gość kajman
A czy słyszałyście coś o safetox?Wpiszcie w wyszukiwarkę. Nie mogłam znaleźć zbyt wielu recenzji na ten temat, ale chyba chciałabym wypróbować.

Gość marta34
Ja robiłam zabieg botoxem (czoło + oczy) w łodzi w gabinecie na Piotrkowskaiej - www.aesthetic.com.pl , jestem bardzo zadowolona zarówno z lekarza, jak i zabiegu, za zabieg zapłaciłam 900zł. Efekt super, na pewno bede ten zabieg powtarzać, w przyszłym tygodniu idę do tego samego lekarza na powiększenie ust kwasem hialuronowym :-)

Gość robofiolka
a j a bardzo potrzebuję sprawdzonego adresu w Poznaniu - może już był i mi coś umknęło? :))

Gość bardzo zmartwiona
czytam i czytam....5 dni temu zapłaciłam 1400 zł za 2 ampułki kwasu hailuronowego , wsztrzykniecie na doliny łez...był to juvederm2 i 3 ultra.Jest gorzej niz było, pomijam siniaki, one w koncu sie wygoja , a w pracy przestana sie zastanawiac, kto mi tak wlał...chodzi o to, ze nie w te bruzdy chyba pani to wstrzykneła ale powyzej, efekt dwie grube linie, opuchniete...Mieszkam w Rzeszowie, robiła to lekarka z Lublina, bede dzwonic, wyglada to koszmarnie, jeszcze pod lewym okiem poduszka....Jetem załamana, tyle kasy i i pytanie jak dale bede taka opuchnieta chodzic?? czy ktos moze mi cos poradzic? bede dzwonic do tej pani, ale co to teraz pomoze...? ona masowała, uciskała po wstrzyknieciu, ale jest naprawde teraz gorzej niz przed zabiegiem.Prosze, doradzcie cos.

Gość keti333
wróciłam z konsultacji ,, 15.09 będę mieć kwas migdałowy robiony koszt 160zł ,, i zastanawiam się nad : botoks czoło (lew) + kurze łapki oczy ,, + kwas w okolice ust ,, będę sledzić opinie Pań które już miały zabieg ,,PISZCIE ...

Gość betania
Do bardzo zmartwiona w sama dolinę łez nie wolno nic wstrzykiwac,wiec nie denerwuj sie,być może lekarz wiedział co robi:) Żeby zlikwidować dolinę lez podaje sie volumę jako poduszkę pod oko,jakby bliżej zewnętrznego kącika oka,niż właśnie tej nieszczęsnej doliny Widziałam efekty miesiąc po zabiegu ( dla mnie extra) i wyglada to tak jak wkładki z silikonu na górnej częsci policzka.To napina wszystkie zmarszczki pod oczami.Może u Ciebie tak to wygląda i jesteś na razie spuchnięta? A tak naprawdę inaczej to sobie wyobrażałaś?? Skonsultuj to z innym lekarzem i nie martw się za w czasu:)))

Gość TEżkaWaszka
Ja tez miałam podobny problem, pod oczkami pomarszczone i kurze łapki. U mnie botox pomógł, w dolna powiekę miałam wstrzyknięty też poza kurzymi i ładnie się rozeszło. Lekarka powiedziała, że w dolinę łez się nie wstrzykuje, ale w dolna powiekę tak, jeśli jest pozytywny jakis test. Mam 40 lat i skóra nie jest wiotka, ale były pod okiem zmarszczki. Zrobiła mi całą twarz Botoxem za 1000złotych, nawet bruzdy nosowe się wyrównały. A bruzdy tez mozna zrobic Botoxe jak jest nawis policzka. Wczesniej robiłam bruzdy kwasem hialurynowym i nie było specjalnego efektu. A po Botox jest. Sądzę, ze to wszystko zależy od rodzaju twarzy. Lekarz wie co robi i nie przejmuj sie, na pewno będzie dobrze.

Gość betania
Do TEżkaWaszka Mam do ciebie pytanie.Też miałam kiedyś botoks pod oczy.Masz rację wygładza wszystko i to bardzo!! Twarz jest 10 lat młodsza,pełna,jak u dziewczynki i faktycznie bruzdy nosowe sie też przy okazji wygładzają.To wszystko prawda.Ale powiedz,nie czujesz dyskomfortu,nie mając mimiki..?? Mnie bardzo denerwowało,ze nie mogę sie uśmiechnąć tak od ucha do ucha pokazując całe zabki,tylko samymi ustami jak ryba:( Od tej pory stosuję wyłącznie kwas hialuronowy,bo nie zmienia wyrazu twarzy,a odświeża ją

Gość betania
Do keti333 Ile masz lat? Pytam,bo wtedy łatwiej doradzić.Botoks jest fajny,ale po 40-tce.Tak naprawdę to do czterdziestki nie jest potrzebny.Lekkie zmarszczki mimiczne nie szpecą:) najgorzej jak siada owal,jak zaczyna działać grawitacja,wtedy to nawet trzeba:) Ale przy zwisającej twarzy musi być ostrzyknięte czoło.Ono napięte podnosi cały owal.Sama lwia zmarszczka nic nie da.Chyba,ze jesteś młoda to zmienia postać rzeczy. Ja robie wszystko:botoks,kwas,wiec jeśli masz jakieś pytania to śluzę pomocą:)

Do Betania Witam . Przeczytałam Twoją ostatnia wypowiedź. Zastanawiam się jak to jest z tym kwasem hialuronowym. Czy mozna go też wstrzykiwać pod oczy aby zachować pełną mimikę twarzy?!

Gość magda 32
Botox to zabieg wykonywany bez względu na wiek, wszytko zależy od mimiki twarzy i wielkości zmarszczek, czasami 25 latki mają silniejsze zmarszczki niż osoby po 40. Botox w młodym wieku to też zabieg profilaktyczny - zapobiega powiększaniu się już istniejących zmarszczek i pojawianiu się nowych. Jeśli chodzi o kwas hialuronowy wstrzykiwany pod oczy to najbezpieczniejszy jest ten podawany nie w wypełniaczu tylko w mezoterapii igłowej. Ma on w tedy działanie silnie nawilżające i ujędrniające, mimika twarzy zostaje zachowana.

Gość ania21sl
tak to prawda;/ja mam dopiero 25 lat a juz szukam na wszystkich forach w internecie najlepszego gabinetu w Polsce zeby zrobic wlasnie botoks.nie wiem czemu ale nikt u mnie w rodzinie i ze znajomych nie ma takiego dziwnego ukladu twarzy , nawet moja mama po 50-tce jak sie usmiecha to ma mniej zmarszczek mimicznych pod oczami niz ja;/ jak sie nie usmiecham to jest ok:) wygladam jak malolata bo wiecznie chca ode mnie wszedzie dowod osob. ale jak sie usmiechne to tragedia zmarchy mimiczne wychodza mi az na policzki:(((i jest ich bardzo duzo co milimetr niecaly pod prawym okiem gorzej bo chyba ze 20 takich lini;/ gdzie moja bratowa 37 lat jak sie usmiechnie ma ze 3 czy 4;/ czy to normalne?tak samo mam bogata mimike czola i lwia zmarszczke juz widac golym okiem bez marszczenia poniewaz jak spie to ja marszcze przez sen miedzy brwiami:(moj chlopak zawsze sie smieje ze mnie ze jak spie to wygladam jak wkurzona;/ poczatkowo myslalm zeby jechac specjalnie do Pszczyny kolo krakowa do dr Simki jest chyba jednym z najlepszych w PL i bardzo tani albo do Kasprzyka w krakowie bo mialabym blizej z lotniska bo mieszkam w UK.ale wyczytalam na tym forum ze bardzo dobra jest dr Turczynska z Sulęcina i tez bardzooo tania,100km od poznania i chyba tam sie wybiore:)bede miala blizej jak bede w Pl na swieta bo mieszkam na pomorzu:Ppozdrawiam

Gość mimo_wszystko
Pytanie , a raczej prośba do Elzbiety42.. proszę o namiar na lekarza u którego byłaś na zabiegu .Jestem zdecydowana na Botox , ale mam pewne obawy co do "fachowości " wykonywania tego zabiegu przez lekarzy :/.... proszę o kontakt :) z góry serdecznie dziękuję.. pozdrawiam

Gość zmartwiona40
do bardzo zmartwiona Jak teraz wyglądasz? Dziś weszłam na forum po dluższej nieobecności. Miałam ten sam problem - po wypełnieniu doliny łez kwasem hialur - 18 zrobiły się wypukłe sznurkowate wybrzuszenia. Sama się ich pozbyłam - dociskałam (nie masowałam ale wciskałam je jakby do środka przytrzymując na chwilkę - 5 sek). I nie uwierzysz - zniknęły! Teraz mam równiutko, minęło już ok. 4 mies od zabiegu i jest super. A wciskałam jakiś tydzień - 10 dni po wstrzyknięciu, więc nie tak od razu, bo początkowo myślałam, że to opuchlizna i czekałam aż zejdzie. Mam nadzieję, że też sobie poradzisz! Powodzenia :)

Gość 38
Do ania21sl Jeżeli dobrze przeszukasz forum - znajdziesz co najmniej 2 dobrych lekarzy: Doktor O. z Gdyni i dr. K z Brzegu. Ich polecam, sama korzystałam. Stanowczo odradzam Warszawke ( pisze o lekarzach polecanych na forum: dr B.(jak dla mnie mało skuteczna ), a już na pewno z dala od doktor SZ.( strata pieniędzy, efekty b. mizerne okolice Piaseczna)

Gość do Betania
A co Ty piszesz,ze nie wstrzykuje sie kwasu w doline lez? Ja mialam wstrzykiwany wlasnie w tym miejscu i jest to miejsce pieknie wygladzone,zero zapadniecia,efektem jestem wrecz zachwycona.Teraz mam wszystko rowniutko,a wczesniej bruzde.To chyba zalezy tylko od tego kto to robi,a nie ze tam sie nie podaje kwasu hialuronowego.Mam nadzieje ,ze efekt utrzyma sie do roku bo tanie to nie jest,a czlowiek sie tak szybko potrafi przyzwyczaic do ladnego wygladu tylko szkoda,ze ciagle bede musiala powtarzac i wiecznie placic.Nastepnym razem bede chciala jakis preparat,ktory sie utrzyma przynajmniej 2 lata.Robilam zabieg w Warszawie.

Gość TEżkaWaszka
Ja mogę się usmiechać, jak wcześniej, a botox działa, po bruzdy są bardziej płaskie. Słyszałąm, ze jak w górna wargę sie wstrzyknie to wtedy nie mozna sie usmiechać, ale do końca się nie znam.

Wszystkie jesteście idiotki, wstrzykujecie sobie jakies świństwa , nawet te co maja po 29 lat, jesteście rabnięte. Baby zdrowo się odżywiajcie, uprawiajcie sport, nawilzajcie skórę będziecie ciałem i duchem młode przez wiele lat. Polecam co jakiś czas stosowac peeling który odświerza i rozjaśnia cere. Picie dużej ilości płynów min. wody tez daje swietne efekty(conajmniej 2 l. dziennie). Mam 30 lat a znajomi daja mi o 5 lat mniej. Staram sie odżywiac swoje skórę naturalnymi sposobami i nie myśle o jakiś świństwach.

Gość Do Tusi
Tusiu Czy wiesz że naturalnym źródłem najczystszego,ekologicznego absolutnie niealergizującego kwasu hialuronowego jest....męska sperma? Można ją pozyskiwać od mężczyzn na różne sposoby i wykorzystywać do celów kosmetycznych.Ta kuracja jest i niedroga i może być stosowana dowolnie długo.Wiedziały o tym już nasze babki ale o tym nie pisały na forach tylko opowiadały podczas darcia pierza w czasie długich zimowych wieczorów. Jak sama napisałaś naturalne jest lepsze-idź więc tym śladem i nie zatruwaj d****y dziewczynom na forum poświęconemu Botoxowi tej strasznej truciźnie -ech. Twoje rady ...jedynie słuszne stosuj,stosuj ale na sobie i nie troskaj się o nas.:-)

Bzdury piszesz, kwas hiluronowy jest polisacharydem który wystepuje naturalnie w ludzkim ciele, GŁÓWNIE W SKÓRZE. Nie ma to nic wspólnego z męską spermą . Sprema natomiast zawiera wit.C wit b12, cynk, wapń, magnez, spermine, fruktoze itd. dużo by wymieniać.Proponuje Tobie zastosować maseczke swietnie robi na pryszczate ryje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować