Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość D.....
Nie ma miejsca na tym forum dla takich prymitywów obrażających inne dziewczyny. Tyyyy ....Mucho Gównojadko

Gość D.....
Tyy Tuusi

Gość D.....
Bzzzzz,Bzzzz,Bzzzzz

Gość madzia90900909
Botox nie dobry... Mogą zostac ślady. A ja myśle że lepsze "małe" zmarszczki niż ślady po igłach itp. Sam botox może zostawic lekko fioletowy ślad.

Gość asiazbotoxem
a ja wstrzyknęłam sobie botox, bo miłam zmarszczki lwie, a potem poprwiłam kwasem, efekt niesamowity, polecam, nie mam żadnych śladów i spełniło się moje marzenie

Gość Anabellee
jakie ślady po botoxie??? Owszem czasami zdarza się mały siniaczek, jak to po ukłuciu ale znika po 3 dniach. Botox jest super, ja robię na kurze łapki od 3 lat, poza tym że fajnie wygładzają się zmarszczki to jeszcze działa profilaktycznie - zmarszczki nie pogłębiają się. I bzdurą jest pisanie, że po botoxie ma się maskę na twarzy.

Gość nowiiinnka
dzoewczyny,a co jest dobre na pozbycie się chomików na twarzy/ I jeszcze jedne pytanie,mam bardzo pomarszcziną szyję😭 czy do szyji tez wstrzykuje się botoks,a może czyms innym pozbywa sie zmarszczek?? Dzięki za odpowiedzi🌼

Gość betania
Na szyję stosuje się kwas hialuronowy,ale może sie okazać mało skuteczny jeśli np. śpisz na brzuchu i wciąż zagniatasz zmarszczki:( O botoksie na szyje nie słyszałam,ale może ktoś ma inne doświadczenia.Pozdrawiam:)

Gość nieśmiała56
Witam Drogie Panie! Dzisiaj pierwszy raz odwazyłam się skorzystać z forumJestem kobietą w wieku aż 56 lat i pewnie najstarsza tutaj.I tak jak wiele kobiet chociaż nie wszystkie o tym mówią nie mogę się patrzeć na siebie chociaż znajomi często mnie pytają co robię,że się nie starzeję ale niestety ja widzę coś innego.Więc w związku z tym mam pytanie czy w moim wieku można jeszcze wstrzyknąć sobie botox czy coś innego czy będzie wogóle jakiś efekt.Proszę o radę będę wdzięczna.A i jeszcze jedno czy można coś zrobić z policzkami bo prawie ich nie widzę. Z góry dziękuję.

Gość nowaacx
Dziewczyny, czy ktoras z Was moze polecic jakis dobry, sprawdzony gabinet w Poznaniu? Pierwszy raz sie decyduje (mam 32 lata) wiec wolalabym isc do kogos wyprobowanego. No i prosze napiszczie jak z cenami! Dziekuje i pozdrawiam

Gość betania
Do nieśmiała56 Myślę,ze wszystkie mamy taki sam wizerunek własny,skoro decydujemy się na botoks. Ja tez słyszę,ze mam dziewczęca urodę i figurę,ale również nie słucham komplementów i nie tylko cwicze godzinami,to jeszcze wstrzykuję sobie w twarz wszystko,co dobre na rynku:)) Jestem po czterdziestce,ale wiek nie ma większego znaczenia.niekiedy mlode dziewczyny mają skore w gorszej kondycji.Botoks polecam!!Pomimo ogolnego niezadowolenia,to świetny zabieg, w dobrych rekach.Nie może robic pierwszy lepszy początkujący lekarz,bo może oszpecić,anie upiększyć.Botoks można pokochać od pierwszego ukłucia:)) Podnosi caly owal twarzy,otwiera szeroko oczy,jak u dziecka i napina szpecące kurze łapki.Jednocześnie poprawi kształt policzków.Jeśli sa zapadnięte to tylko można je wypelnić volumą.Najlpeiej widać poprawe na przykładzie aktorek:Ewa Gawryluk ma botoks,volumę,powiekszone usta i chyba mini lift.Renata Dancewicz:botoks i napakowany kwas hialuronowy aż za dużo wokół ust. i Malgorzata Foremniak( 10 lat temu wyglądala na swoja matkę.One są takie właśnie koło 50.Wystarczy wrzucić w wyszukiwarce ich zdjecia przed zabiegiem.Normalnie starsze panie:)A teraz jak mlode dziewczyny Nigdy nie jest za późno.Odważ się.Polecam i życze owocnych decyzji:))

Gość pasasasaaaaaaaaa
Rzeczywiści Wymienione przez Ciebie aktorki sa po 50. Bzduuuuuuuuuuura. Gawryluk, Dancewicz maja chyba po 36 lat a Foremniak niewiele ponad 40. Obawiam się,że u osoby po 55 roku życia botoks nie przyniesie jakiś spektakularnych efektów. Owszem wygładzi zmarszczki ale nie zmieni rysów twarzy.Nadal będą jak u pani okoóło, 50.Przeciez pani jest już w wieku menopauzy i nic kwasy, botoksy a nawet liftingi nie zrobią z niej 30- 40 latki..

Gość pasasasaaaaaaaaa
Już sprawdziłam. Dancewicz 39 lat, Foremniak i Gawryluk 41 lat. Nie zmienia to faktu,że z pewnością nie sa panami koło 50. Pozdr.

Gość a ja pod wraze

Gość a ja pod wrazeniem
jestem zdjecia na topiku o powiekszaniu ust, dziewczyna pokazal swoje zdjecie przzed i po zabiegu. roznica bardzo duza, ogolnie mocno poprawiona, ale dla mnie wazne sprawa, bo zrobila sobie kurze lapki Botoksem i wyszlo ladnie. Bardziej chodzi mi o zmarszczke jaka miala pod okiem, po zabiegu nie jest juz widoczna . Ja mam taka sama i zast anawialam sie czy Botoks podziala. Przekoonalo mnie to zdjecie do Botoksu i sprubuje, skoro u kogos dziala, to u mnie tez powinno. Dam znać jak zrobie

Gość danalor
Witam! Przypadkowo znalazlam sie na tym forum,nigdy nie stosowalam botoxu,ale jestem w jego posiadaniu.Czy ktoras z pan jest zainteresowana?

Gość betania
Do pasasasaaaaaaaaa No widzisz,ja byłam pewna,ze one są po 50 ,bo przed zabiegiem wyglądaly jak zniszczone życiem kobiety.Ja mam 49 lat i u mnie sa efekty po botoksie,wiec nie odradzaj kobiecie 55 letniej,bo tak jak napisalam:czasem wiek nie ma znaczenia,a wygląd skóry.Mnie często mylą z 26 letnią corka,wiec na pewno sa efekty i jestem pewna,ze jak bede o te 6 lat starsza to botoks też mi pomoże

Gość kaniolllka
Betania czy możesz napisać ile płacisz za botoks? i jqak często trzeba go powtarać/

Gość betania
Do kaniolllka Ja robię czoło,kurze łapki,lwia zmarszczkę i podniesienie luków brwiowych,bo z racji wieku mam już niestety opadające powieki :( Za całość płacę 800 zł.Niekiedy trzeba dostrzyknąc to wtedy juz grosze ,a czasem nawet za darmo Robię co pól roku.Myślę,ze mogłabym chodzić dłużej,bo po botoksie zmarszczki nie wracają od razu,ale boję sie,ze znajomi zauważa zmiany,wiec trzymam się terminów:) Nie mam maski na twarzy i naprawdę wiele osób nie wie,ze coś robię i dziwią się,ze dobrze wyglądam:) Oczywiście Ci co robia botoks,to wiedzą,nie da sie ukryć,bo sie nie marszczę przy uśmiechu Pozdrawiam i polecam!

Gość kaniolllka
Betania ,dzięki🌻 Wiesz,ja jestem z Górnego ślaska i też bardzo chce sobie zrobic botox,bo mi powieki tez opadają,a poza tym to te kurze łapki mam straszne.Jak sie uśmiecham to twarz przy oczach wygląda conajmniej na 60-tkę. Nie wiem jednak gdzie blisko mojego miejsca zamieszkania sie udać do lekarza-plastyka,żebym miał to zrobione dobrze. Mam nadzieję,że odezwie się na forum jaks osoba,która poleci mi jakiś dobry,sprawdzony gabinet. Pozdrawiam serdecznie🌻

Gość Do Pani pod wrażeniem
widziałam te zdjęcia. Jest na nich bardzo młoda osoba, koło 30stki, ale rzeczywiście widać tą zmarszczkę pod okiem na zdjęciu przed a po juz jej nie ma. Widzę o co Pani chodzi. Myślę, że jest to właśnie działanie botoxu, ponieważ moja siostra od 8 lat regularnie wstrzykuje i kiedy ma zrobione, nie ma nic przy i pod oczami a kiedy nie zrobi to pojawiają jej się zmarszczki. Ja mam urodę po tacie i zero zmarszczek przy oczach, za to usta muszę robić co roku. Każda z nas ma jakieś mankamenty. Ale jeżeli dbamy o siebie, wyglądamy lepiej i czujemy się lepiej. I tegowszystkiego Paniom życzę

Gość luiza41
betania, na Boga, gdzie robisz tyle obszarów za 800 zł??? Moze już gdzieś pisałaś, ale wybacz, nie doczytałam się...

Gość Nieśmiała56
Betania wielkie dzięki za odpowiedz 👄 Nadal myślę i bardziej jestem na tak,tylko no właśnie tylko niektóre wpisy czytając trochę się wacham.Napisz coś jeszcze Betania bo ja jak dziecko chociaż stara hihihi i potrzebuję wsparcia.Betania mam pytanie a gdzie tak tanio robią 800 zł za tyle wstrzyknięć to super cena.Ja pochodzę ze Śląska i naprawdę nie wiem do kogo pójść.Aha mieszkam w pobliżu Cieszyna,Bielska Białej.

Gość betania
Di Nieśmiala 56 Polecam Opole.Nie masz tak daleko chyba.tam zabiegi robi lekrz dr.Kęcki Podaje ci namiary Gabinet Kosmetyczny Katarzyna ul.Piastowska 2/2 tel:0774414652,kom.607117036 Jeśli będziesz piwerwszy raz to może wziąć więcej:( Ja jestem stalą klientką.A pierwszy raz zapłaciłam chyba 1200 zł.Bardzo dobry lekarz.wszystko wytłumaczy i jest uczciwy,robi zdjęcia i potem porównuje efekty.Dużo tłumaczy.jJeśli uzna,ze twoja skora sie nie nadaje to nie bedzie Ciebie naciągać na kasę,a zaproponuje cos innego Jak masz jakieś pytania to sluże zawsze pomoća Pozdrawiam:)

Gość memrmemrmem
Ja robiłam botox i wypełniłam bruzdy nosowo wargowe. Minęło już 6 dni. Po 2 dniach tak spuchłam, że jestem teraz na zwolnieniu bo nie mogę wyjsc na ulicę z taką gębą. Nie wiem co robić . Lewą stronę twarzy mam jakbym całe jajko sobie do buzi włożyła. Lekarz mówi że muszę to masować do granicy bólu. Dziś rano to już warga mi się do góry uniosła od tego zgrubienia. Nie wiem co robić. Moze któraś z was miała podobnie

Gość betania
Do memrmemrmem A wiesz co miałaś podane w te bruzdy.Nazwe znasz?? Nigdy mi sie nie zdarzyło spuchnąć po kwasie hialuronowym.No moze w dzień zabiegu,od naklucia buzia jest leciuteńko spuchnięta,ale na drugi dzien,powinno juz być dobrze.Botoks nieudany to zdarzal sie zanim znalazłam dobrego lekarza.Coś jest nie tak chyba??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować