Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość memrmemrmem
Nie wiem co mi wstrzyknęła. Byłam u niej drugi raz i to renomowany salon Erisa. Ona kilka razy poprawiała mi to wstrzyknięcie , bo coś jej się nie podobało. To podobno rzadko się zdarza. Dziś do niej idę. Kazała mi to bardzo masować az do granicy bóllu a ja już od tego masażu twarzy nie mogę dotknąć. To tak zgrubiało dopiero po 2 dniach od zabiegu

Gość FOTKA 52
HEJ mam 52 lata myślę o ostrzykaniu twarzy zmarszczek nie mam dużo najgorsze to bruzdy nosowe i przy ustach nie wygladam na swoje lata ale trzeba się zabrac za siebie mam strasznego doła napiszcie mi proszę ile muszę odłożyc pieniędzy i jakies sprawdzone adresy Warszawa lub łódz to że mam mało zmarszczek to genetyka i oczywiscie codzienne dbanie o siebie ale muszę już wspomóc się nowosciami chyba jestem tu najstarsza ..... pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość memrmemrmem
Ja za botox i wypełnienie bruzd wargowo nosowych zapłaciłam 3600. Niestety mam powikłania, o których przeczytasz wyżej

Gość memrmemrmem
Mam stan zapalny. Ta grudę muszę z całej siły rozmasowywać , ból jest okropny. Muszę smarować to maścią znieczulającą , maścią ze sterydami i biorę antybiotyk i lek przeciwalergiczny. Nie wiem czy zrobię to jeszcze

Gość betania
Do memrmemrmem Może skonsultuj to z innym lekarzem.Według mnie jesteś uczulona na podany składnik.Dziwne,bo kwas,nie powinien uczulać..?? Moze masz kolagen podany,tam bywają jakieś niekiedy powikłania.Ale masować bolesna opuchliznę ..?? Wspolczuję Ci. Zażądaj zwrotu pieniędzy za źle wykonany zabieg,to popierwsze.Jak założysz sprawe :za brak kompetencji i uszczerbek na zdrowiu dostaniesz ( pelny zwrot kasy) i jeszcze odszkodowanie,skoro masz ztego powodu L-4 .Tylko czy masz rachunek i pieczątkę tego lekarza? Czy jak większość tu dziewczyn pozwoliłaś,alby lekarz zarobił na Tobie fortunę i nawet nie odprowadził od tego podatku..?? Poproś koniecznie innego lekarza o wystawienie na papierze diagnozy,jako podkładka ,może Ci to byc potrzebne,gdyby tamten lekarz zachował sie lekceważąco w stosunku do ciebie.Trzymam kciuki

Gość memrmemrmem
Miałam wypełnienie SURGIDERMem 24. Poprzednim razem też i nic mi nie było, ta sama babka robiła

Gość betania
Do memrmemrmem To nic nie rozumiem z tego..? Bo gdyby pierwszy raz,to wtedy można podejrzewać reakcje alergiczną,ale jeśli to już kolejny to naprawdę niezrozumiałe..??..:( Może kwas byl źle przechowywany,albo przeterminowany..? Napisz jak bedzie jakaś poprawa

Gość memrmemrmem
Już jest poprawa. Gdyby to było uczulenie to miałabym też z drugiej strony. Z tej w której mam grudę wkuwała się częściej bo coś jej nie pasowało. Dzis jest o niebo lepiej ale mam treraz krwiaka i zdartą skórę od mocnego masażu. Musiałam to z całej siły rozmasowywać a to miejsce jest bardzo gorące

Gość betania
do memrmemrmem Każdy lekarz ma w takim razie inne techniki.Nie rozumiem,po co musiała Ci kilka razy nakłuwać...??....moja wkłuwa sie tylko w 3 miejscach w bruzdy i na miejscu rozsmarowuje.Nigdy nie musliam nic poprawiać nic w domu.To prosty zabieg,raczje bez powiklań.jesteś chyba pierwsza z nieudanym kwasem?? Dobrze,że jest lepiej!!!Trzyma się:)

Gość memrmemrmem
dzięki...

Gość Nieśmiała 56
Fotka 52 Pocieszę Cię bo to ja chyba tutaj jestem najstarsza bo aż 56 latek hihihi Też myślę i myślę o tych swoich zmarszczkach podobnie jak Ty nie mam ich wiele o dziwo bynajmiej tak twierdzą inni,ale ja niestety w lustrze widzę co innego i nie mam ochoty na nie patrzeć skoro można poprawić gdyż jestem mimo wieku bardzo żywotną i nowoczesną kobietą..Tyle,że boję się tych różnych powikłań i tak naprawdę nie wiem jak do tego się zabrać i co sobie wstrzyknąć co działa dłużej i daje efekt. To tyle na teraz.

Gość Nieśmiała 56
Betania Dzięki za namiary ale jak widzisz pisałam wyżej ja wciąż myślę..Zastanawiam się nad tym botoxsem ale on chyba krótko trzyma a ja tak często robić nie mogę niestety chodzi o kasę rozumiesz.Jeśli chodzi ote policzki to może wiesz ile się płaci i czy to jest na stałe czy nie bo ja niestety w tych sprawach jestem laik.

Gość memrmemrmem
bOTOX TRZYMA OD 6= 12 MIESIĘCY, WYPEŁNIACZE PODOBNIE. jA ZA BOTOX , CZOŁA KURZYCH ŁAPEK, LWIEJ ZMARSZCZKI I WYPEŁNIENIE BRUZD WARGOWO NOSOWYCH PŁACIŁAM 3600.

Gość betania
Do Nieśmiała 56 Właśnie te policzki są drogie:( jedna ampułka okolo 1000 zl.Niekiedy nawet drożej:(( I też zależy jak glebokie sa bruzdy.ja aplkuje soebie dwie,tak raz na rok A botoks,chyba taniej wyjdzie,a daje bardziej spektakularne efekty.jak zaczyna ciążyć juz grawitacja,to twarz wydaje sie taka smutna.Botoks podnosi owal i nadaje od razu weselszy wygląd.próbowałam na początku sam kwas wokół ust.nie byłam zadowolona.a sam botoks,może wystarczyć,bez kwasu Jest we Wroclawiu lekarz Adam Rataj.jak mnie zobaczył to powiedział,ze nie chce mnie oszukiwać, powinnam mieć podane 4 ampułki kwasu i wtedy będe gładziutka i w 100 % zadowolona.pewnie mial racje,ale to juz sa niemałe pieniądze:(Pozostaję wiec przy 2 ampułkach i boksie i jest ok:))

Gość Nieśmiała 56
memrmemrmem Nie orientuje się co prawda w cenach ale cosik wydaje mi się,że dużo zapłaciłaś. Do betani Dzięki,że odpowiadasz.Muszę powiedzieć,że czytając Ciebie mam coraz większą ochotę na te cudeńka. Aż słychać gdy Cię czytam radość i zadowolenie ze swojej bużki to fajnie.Dzięki,że jesteś postaram się częściej tu zaglądać.U mnie jesli się zdecyduję to tak szybko nie nastapi ponieważ teraz przebywam w Anglii a tu to są drogie te zabiegi.A nawet gdyby było mnie stać to nie zdecydowałabym się gdyż nie wszystko rozumiem co mówią do mnie hihihi chociaż na ogół się dogaduję.W Polsce będę dopiero za dwa miesiące i ewentualnie wtedy podejmę decyzję. 🌼 👄 🌼 👄 🌼

Hej . ja mam odłożone około 2tysiaki jeszcze coś wykombinuję myślę że zejdzie mi z tym 2 mies. ale najgorszy jest mój małżonek nie mogę mu prawdy całej powiedziec bo niby po co mi to wszystko i tak dobrze niby wyglądam , nie wiem czy ja tak tylko mam . Podajcie mi jakies adresy najlepiej do łodzi , a ja będę nad nim pracowac nie musi wszystkiego wiedziec Napiszcie jak u was małżonkowie reagują na te sprawy Zabieram się do pracy musze jeszcze wykombinowac troszke kaski , ale bedę starala sobie wszystko ostrzykac POZDRAWIAM WSZYSTKIE ,JESTESCIE SUPER

Gość marianna31
ja tam jestem zdania ze facet im mniej wie tym spokojniej zyje , jak nie musze to nie mówie . Zrobilam kwas i botox , wykorzystałam moment jak go nie było , nikt nie zauwazył .... tylko to ze wygladam jakos lepiej ,,,,, schudłas czy co .... ( tylko tzeba odłozyc toszke kaski ,,,, a z tym jest ciezko ) placiłam 1000 za kwas (1amp,600 + pozniej dodałam jeszcze 1 połowke za 400zł ) za botox 700 ( czoło i lwia zmarszczka) pozdrawiam

Gość AGAĆ1
STRASZNIE DUŻO CIEKAWYCH WYPOWIEDZI SŁYSZAŁAM O DR TURCZYŃSKIEJ ZE SŁUBIC KTÓRA ROBI TE CUDA- CZY MOZECIE POTWIERDZIĆ?

Gość betania
DO FOTKA52 Z facetami tak jest.Mojemu powiedziałam prawdę,ze chce coś zrobić i to byl błąd.to samo co u ciebie.Tyle gadania,że kasę rozpieprzam,a wyglądam normalnie:) oni mają inne wyobrażenie.Powiedział mi,ze potem będe wyglądać jak zombi,a albo jak M.Jackson :))) A jak chodziłam czasem do poprawy,to marudził,ze wymyślam i mam fobie na tym punkcie. Nigdy nie przynaglam sie ile place,bo dostałby zawału:) Też kombinowałam.Ale teraz akurat nie miałam i tak bywa,wiec powiedziałam mu,ze potrzebuje kasę na zabieg.Zdziwiło mnie,że zamilkł i wyjął pieniądze.Tylko grzecznie spytał ile Myśle,ze też widzi efekty i cieszą go na pewno komplementy pod moim adresem ze strony jego kolegów,że wyglądam identycznie jak nasza corka:) . A po za tym widzi moje zadowolenie z siebie.W końcu:)

Gość roze77
Prawie przekonana jestem, ze musze wykonac zabieg Botoxu, ale nie znam żadnego gabinetu. Czy mogłybyście kogoś polecić z okolic Krakowa??? Z góry dziękuje

Gość tak tylko powiem
ja tak tylko na temat mężów-mojemu w ogóle nie mówiłam,on nic nie zauważył,po co ma jęczęć za uszami? czasem mi mowi,że widać,że jestem wyspana robiłam lwią zmarszczkę i bruzdy,ja widzę efekt i jestem zadowolona uważam,że lepiej kombinować jak się da i facetom nie mowić

Gość memrmemrmem
No i doczekałam się , wylądowałam dziś z moją buzią na izbie przyjęc bo tak spuchłam po sugridermie. Mam zapalenie skóry i drugi tydzien posiedzę w domu. Mam ja pecha....

Gość betania
Do memrmemrmem Oj!!!!! To szczerze współczuje.Najgorzej jak takie rzeczy sie zdarzają kiedy sie planuje wyjazd,albo jakieś wielkie wyjście.Nigdy nie słyszałam,ze moze sie coś zdarzyć po kwasie i robie go zawsze na ostatnią chwilę,Na pewno to jest jakieś ostrzeżenie!! Z botoksem to uważam, bo abo może wyjść nierówno i potrzeba czasem cos skorygować,albo za słabo chwyci,wiec rezerwuje go na miesiąc przed urlopami.Ale kwas,dziwne to bardzo.............. Dużo zdrowia życzę.Pozdrawiam

Gość memrmemrmem
betaniu.to mogło się zdarzyć od kazdego zastrzyku, mam zakażenie skóry, czyli dostała , się jakaś bakteria, nie musiało to być od kwasu bo spuchnięta byłabym po obu stronach. To już był 4 ty moj wyjazd z takimi niespodziankami. Ja myślę że to moj mąż za kazdym razem rzuca jakies zaklęcie zebym tylko nie wyjezdzala bez niego. Juz się smiejemy w rodzinie że jak bede miala jakis wyjazd to musze mowic mezowi 2 godziny przed zeby nie zdązyło mi się nic przytrafić. Te wyjazdy są służbowe więc niestety nie mogę go zabrać, no i nie pomysl sobie że taka rozrywkowa ze mnie męzatka bo nie lubi e tych wyjazdów

Gość roze77
Wyczytałam , ze dr Kasprzyk z Krakowa jest zachwalany. Czy może, któraś z Was w ostatnim czasie robiła u niego botox???

Gość roze77
Przed chwila dzwoniłam do tego lekarza, aby ustalić termin na konsultacje i bardzo się zdziwilam...... Po waszych wpisach myślalam, ze minimum miesiąc wcześniej trzeba sie umowic, a tu sie okazalo, ze moze mnie wpisac na ten piątek.

Gość roze77
Do Betania Widze, ze przewodniczysz temu forum, wiec chyba masz sporo doświadczenia w tym temacie. Prosze Cie, napisz jak wiele razy mialaś Botox, czy twoje problemy ze wzrokiem spowodowane sa własnie przez niego????? Musze coś ze soba zrobić -wyraz mojej twarzy jest bardzo smutny i zły, a gdy się uśmiecham to wyskakują "kurze łapki" i podłużne zmarszczki na policzkach ( mam bardzo "chudą" twarz). Prosze o POMOC

Gość betania
Do roze77 Uśmiałam sie z tym przewodniczeniem:)) Mam czas to piszę,ale fajnie to zabrzmiało:)) Widze,ze przestudiowałaś strony archiwalne.Otóż,fakt z oczami dzieje sie cos od czasu botoksu.nigdy wczesniej nic nie było.Tyle,ze nikt nie postwail diagnozy,ze winny jest botks,bo i wiedza okulstow jest bardzo mała.Możliwe,ze to jest przyczyna:( Ale nie przejmuj sie taką informacja,bo to naprawde jeden przypadek na milion!! Popatrz wyżej jak dziewczyna ma spuchniętą buzię po zabiegu kwasem.Teoretycznie zero powikłań i przeciwwskazań.Niby bezpieczny zabieg.Botoks już nie jest taki bezpieczny.Pytalas ile robiłam.Robie parę lat i regularnie co 4 miesiące,wiec było juz trochę. Jeśli wybrałaś sprawdzonego lekarza,to pokochasz ten zabieg od pierwszego ukłucia:) Ważne tez ,to czego oczekujesz.Ja mam 3 uklucia w kurze lapki,1 w lwia zmarszczke i nad lukami brwiowymi 3 uklucia : na brzegu,po środku i na końcu.Na pewno jestem mlodsza,czego i Tobie życzę:))

Gość betania
Do roze77 Aha! Wspomniałaś o szczuplej buzi i zmarszczkach na policzkach.Też mam takie,tzn. miałam:) one znikają jak lekarz poda Ci botoks w kurze łapki i tak ciuteńko niżej jakby pod okiem.Twarz sie robi od razu taka kwadratowa i te zmarszczki na policzkach też znikają:) Gdyby sie okazało,ze twarz jest zapadnięta,bo nie widze Ciebie to trudno cos doradzić,to wtedy lekarz doradza volumę w policzki.Tyle,ze to juz troche kosztuje.W razie pytań jestem do dyspozycji,o ile bede umiala odpowiedzieć:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować