Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość DIVA...
ZNÓW CISZA....DZIEWCZYNY WSTAWAĆ;0

diva co ci napisac ...... tak bedzie ok 2 mies..... ale nie martw sie praktycznie nikt oprócz ciebie tego nie zauważy .... tak było u mnie ja panikowalam a nikt nie wiedzial o co mi chodzi....ja od tego czasu robie tylko lwia ... czoła nie ruszam ...

Gość DIVA...
DZIEKI MARIANA----JA TEŻ JUŻ CZOŁA NIE DAM:( CO TO JEST LWIA ZMARSZCZKA.

opada najczesciej jak robisz poprzeczne czoła i ,, podnosisz brwi,, które u mnie po tym opadaja...

Gość diva...
A :) już nie moge sie doczekać aż minie to glupie uczucie sciągania całęj twarzy, mam wrażenie że mam na sobie maseczke sciągająca 24 h. Ale cóż sama chcialam,teraz czekam do listopada aż mnie puści ten botox. Bo wygladam masakra zwłaszcza jak robie jakąś mine np. zdziwiona he he:) nawet smiac sie mocno nie moge :)

Gość irena 58
Znam dobrego lekarza w Myślenicach. Przyjmuje w Salonie kosmetycznym "Metamorfozy"

Gość irena 58
Znam dobrego lekarza w Myślenicach. Przyjmuje w Salonie kosmetycznym "Metamorfozy"

Gość diva----
przeczytałam pare stron wstecz., i widze że dużo osób ma opadające powieki oraz zmarszczki tam gdzie kiedys nie było:) ja to teraz mam obawy czy to mi napewno zejdzie? czytałam ze sport przyspiesza wydalanie tego, od jutra ide na siłownie do tego mocny rozgrzewajacy krem na twarz ...moze uda mi sie szybcziej tego pozbyć:) sorki, ze pisze sama do siebie. ale skoro was niema:)

Gość nina001
Diva, gdzie robiłaś zabieg?

Gość annnika
jestem z okolic Poznania. jesli zglosza sie 2 oosby na zabieg botoxu to za jednostke wychodzi 13 zł, a tak wychodzi 16 zł za jednostkę, kto chętny ?? zbieram zapisy

Gość annnika
przykładowo -kurzełapki, czoło i lwia-nie przekroczą 600 zł-z uwzględnieniem najgłebszych zmarszczek

Gość annnika
Czekam na kontakt od dziewczyn z Poznania annikabjorg@o2.pl

Gość diva.
a ja oddała bym wszystko żeby sie pozbyć botoxu:) dziś byłam na kontroli i mnie lekarz pocieszył, że nic nie pomoże szybcziej sie go pozbyć a ni solarium, sauna, sport:( i powiedział ze 6 miesiecy bedzie trzymało.....o fack!!!! co ja zrobie? tragedia.

Gość Do DIVA
Poczytaj posty "BOTOKSIARA" - ma identyczne problemy jak Ty - strony od ok. 80 - 90. Botoks trochę zlikwiduje ALUMA.

Gość diva.....
drugi dzień już czytam wszystkie posty od początku , jeszcze trochy mam do końca, juz nie czuje sie sama. Ciekawa tylko jestem czy wszystko już wróciło do formy u dziewczyn, co miały opuchniete opadające powieki, worki pod oczami? U mnie dzis mija 2 tydzień, powieki nadal dziwne, byłam na konsultacji i lekarz mi powiedział że nic nie przyśpieszy działania tego jadu, i poprostu za 6 miesiecy mam nie wstrzykiwać już:) o matko! za żadne skarby nigdy wiecej, obawiam sie że poprostu dostałam za dużo tego botoxu .Zrobiłam sobie również grzywke ale wszystko na nic, jeszcze gorzej. pozdrawiam wszystkie dziewczynym zbotoxowane.

Gość Darkanna
Witam, spieszę donieść co u mnie. Minął miesiąc od zabiegu, poduszki są trochę mniejsze ale są.... do tego odwiedziłam dwóch innych lekarzy, aby dowiedzieć się o co chodzi i... jeden stwierdził, że to nie kwestia zbyt dużej ilości dysportu lecz niewłaściwego podania a drugi, że dysport to preparat 'pracujący', silny i może spowodować zatory limfy a w efekcie - 'poduszki'. Pierwszy powiedział, że to minie na przestrzeni 3-4 tygodni, drugi - 3-4 miesięcy... Prawdę mówiąc, zgłupiałam do reszty..;)

Gość diva....
witam darkana:) ale dobrze że schodzi......jest nadzieja:)

Gość Darkanna
Na szczęście jest to preparat odwracalny. Jestem pewna Diva, że u Ciebie też wszystko wróci do normy. Wszyscy 3-ej lekarze u których byłam stwierdzili, że gdy dysport 'puści', miną powikłania.

Gość diva....
ale sie ciesze, oby tak było , bo tez mam dyspota i ponocz puśći dopiero po 6 miesiacach:( jak powiedziałam lekarzowi o tych powiekach oczywiście powiedział że mam "widzi mi sie" przez sparaliżowane czoło .....ciekawe bo chyba wiem jakie miałam powieki przed. a i ze kurze łapki znikneły a pojawiły sie nowe, na to on " że te poprostu nie znikneły.

Gość Darkanna
Problem w tym, że naprawdę trudno znaleźć dobrego lekarza, któremu można zaufać i który faktycznie ma doświadczenie i zna się na rzeczy. Ja przez kilka lat byłam bardzo zadowolona z efektów botoxu, zabieg robiłam u jednego lekarza aż któregoś razu, kilka dni po zabiegu, obudziłam się z nowymi, mocno zarysowanymi zmarszczkami. Poszłam więc do znanego 'specjalisty', żeby to poprawić i co.... w efekcie mam nowy problem w postaci "podusze'k. Nie wiem, może któraś z Was może polecić lekarza, który naprawdę zna się na rzeczy i nie 'funduje' takich 'atrakcji'...???!!!

Gość diva...
darkana,racja :) je też robiłam u lekarza któremu bardzo ufam, zresztą robiłąm u niego biust i jestem bardzo zadowolona z biustu, jest to jedyny lekarz któremu tak naprawde dalam sie ostrzyknąc,ech...trudno, musze czekać jak puści. Ciebie podziwiam że mimo tak licznych niepowodzeń , nadal chcesz to sobie zrobić:) nie lepiej jakaś mikrodermabrazja,lub coś innego?

Gość dziewczyny co to sa te poduszk
poduszki?

Gość Darkanna
'poduszkami' nazywam jakby opuchnięcia na styku doliny łez i policzków. Diva, faktycznie myślę też o innych metodach a właściwie połaczeniu lekkiego botoxu z mezoterapią, może jakimś laserem. Wśród lekarzy u których byłam na konsultacjach w kwestii 'poduszek', była dr Walkiewicz-Cyrańska. Wg niej powinnam mieć botox częściej ale słabszy tak, aby mięśnie 'pracowały' (dzięki temu nie dochodzi do zastoju limfy) i dobrze jest wzmocnić skórę zabiegami typu mezoterapia. To brzmi dla mnie przekonywająco i właśnie na coś takiego pewnie się zdecyduję, gdy dysport 'puści'. Diva napisz proszę na mojego maila (darkanna1@interia.pl), u jakiego lekarza zrobiłaś dysport.

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość LWIA ZMARSZCZKA
Chciałam zrobić botox na lwią zmarszczkę czy znacie może jakieś skutki uboczne czy może się nie udać

Gość Ula 102
Botox super działa na lwią zmarszczkę, z tego co mówi moja pani dr, jest właściwie do tej zmarszczki stworzony :-) Przy innych trzeba się już bardziej nakombinować, żeby efekt był zadowalający. Moja lwia zmarcha już prawie całkowicie puściła, tzn moge marszczyć, ale w spoczynku czolo jest nadal gładsze, co jest widoczne szczególnie na zdjęciach. Napewno zrobie botox ponownie. Ula.

Gość Gringgoo
ja mam też zrobioną lwią zmrszczkę i jestem zachwycona efektem.na pewno jak mi zejdzie bede chciała ponownie sobie wstrzyknąć.jedynie co mi się nie udało to botox na kurzych łapkach.Chodzi o to,że nie mam już kurzych łapek,ale za to potworzyły mi się straszne zmarszczkii pod oczmi...strasznie to postarza.Muszę coę wykombinować,żeby to zlikwidować,ale nie wiem jaki, zabiegiem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować