Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość trulka
do darkanna : Sorry za pozna odowiedz ale wyjechalam na jakis czas i nie mialam dostepu do internetu. Botox pod oczami robilam we Wroclawiu w CosmetDerm u Dr. Ewy Kielczewskiej. W sumie to ona sama mi to doradzila. Byla lekarzem okulista wiec nie balam sie oddac w jej rece i dac sobie wstrzyknac tuz pod oko. Efekt byl rewelacyjny i po roku powtorzylam zabieg.... W miedzyczasie ostrzykiwalam sie kwasem hialuronowym w tych okolicach i musze przynac ze skora jest ladnie odzywiona i jak porownuje zdjecia sprzed 2-3 lat to wygladam duzo lepiej....

Gość Aromactiv
A czy w Wolsztynie tez ktos wstrzykuje botox? Ktos robił sobie tam zabieg?

Gość darkanna
dziękuję trulka za odpowiedź, do Wrocławia mam niestety bardzo daleko (jestem z W-wy). ostrzykiwaniem kwastem nazwałaś mezoterapię? właśnie nad tym się teraz zastanawiam, gdyż przez te 'atrakcje' z dysportem pojawiło mi się po kilka nowych zmarszczek w wewnętrznych kącikach oczu i chciałabym coś z tym zrobić.

Gość trulka
mezoterapia to zdaje sie jest ostrzykiwanie witaminami, to moje nazywalo sie mezolift i polega na ostrzyknieciu buzi czystym kwasem. na okolice oczu jest on oczywiscie duzo rzadszy. Pani Ewa wstrzyknela mi tez pod brwi troche takiego grubszego kwasu hialuronowego zeby podniosly sie powieki bojuz mi zaczely lekko opadac. Przez pierwsze dni wygladalam nieciekawie, mialam tki rulon pod brwia....alepotem kwas sie ladnie ulozyl i powieka sie podniosla.

Darkanna nie dziwię się, że masz problemy po dysporcie. Przecież on nawet nie jest zarejestrowany do stosowania w estetyce. Lekarze nie powinni go stosować, bo twarz nie będzie po nim wyglądać lepiej, tylko gorzej.

Gość darkanna
przyznam, że nie miałam pojęcia, że dysport nie jest oficjalnie dopuszczony. gdybym to wcześniej wiedziała....

Gość aniamania
do trulka, powiedz proszę na jaki czas wystarczył ci kwas w okolicy oczu? Zastanawiam się pomięzy właśnie kwasem i botoxem, co najbardziej cię drażniło - kurze łapki czy też jakiś inny problem? do darkanna, też jestem z w-wy, masz może jakieś dobre doświadczenia i kogoś sprawdzonego? (mam na myśli lekarza) Pozdrawiam

Gość trulka
Najbardziej draznily mnie jednak zmarszczki mimiczne -a na to niestety tylko botox poniewaz botox unieruchamia miesien ktory je tworzy. Jak miesien jest unieruchomiony i nie poglebiasz swoich zmarszczek w tym miejscu to wtedy oplaca sie to miejsce mocno odzywiac - kwas jest swietny bo swietnie nawadnia i uleastycznia skore. kwas powtarzalam jakies 3 razy i efekt ciagle sie trzyma. Botox pod okiem robilam dwa razy - pierwszy raz rok temu ale nie ostrzykiwalam niczym oka, botox trzymal jakies 4-5 miessiecy. W tym roku wstrzyknelam jeszcze raz ale tym razem odzywiam skore wokol. Razem efekt jest po prostu lepszy.

Gość darkanna
Aniamania, ja chyba nie powinnam polecać lekarzy, po moich ostatnich bardzo niesympatycznych doświadczeniach z dysportem, po których mam słynne 'poduszki' i do tego nowe zmarszczki... może ktoś inny, z W-wy może kogoś polecić? Sama także jestem tym zainteresowana.

Gość sarrka
trulka a czym odzywiasz skore wokol oczu?? ja niewiem co stosowac,dzis zrobilam sobie tez kurze lapki.Masz jakis krem albo co?

Gość trulka
Skore oczu odzywiam glownie zabiegami - wlasnie ostrzykiwaniem kwasem hialuronowym (niesamowicie nawadnia skore). Jesli chodzi o kremy to nie mam jakiegos ulubionego. Czesto klade na oczy platki kolagenowe albo kupuje w aptece maski na oczy. Ostatnio czytalam o kremie ktory zawiera wlasna krew - naturalnie na zamowienie. Podobno rewelacja. Niestety za duzo sie jeszcze nie doczytalam wiec nie moge powiedziecnic wiecej. Ale ogolnie uwazam ze botox a potem pare zabiegow kwasem hialuronowym daja znakomite efekty.

Gość Kobieta.......
ktora robila mi botox powiedziala, ze nie moze wstrzyknac mi go tuz pod oko ani tez wypelniacza bo porobi mi worki. Moze wstrzyknac mi wypelniacz w tzw. doline lez. Jestem zdezorientowana poniewaz wszystkie piszecie o wstrzykiwaniu wypelniacza pod oczy. Czy sie myle? Jestem troche nowa w tym temacie i nie wiem co mozna a czego nie. Moze ktos podpowie?

Gość trulka
ja mysle ze musisz zaufac lekarzowi....nie wiem kiedy sie robia worki pod oczami a kiedy nie :-( Ja mialam problem tego typu ze jak wstrzyknelam botox z boku oka to wygladzilo sie wszystko ladnie ale pod okiem bylo widac ze sie bardzo marszcze. Rzucalo sie po prostu bardziej w oczy. Dlatego znalazlam lekarke ktora wstrzykuje botox pod samo oko aby unieruchomis troszke ten miesien bezposrednio pod. Efekt mi sie bardzo spodobal. Ale niestety nei wiem kiedy powstaje niebezpieczenstwo tworzenia sie workow pod oczami a kiedy nie....

Gość aniamania
trulka, dzięki za odp, mnie nie drażnią mimiczne, chociaż sa ogromne, bardziej drażni mnie skóra, która właśnie jest pod oczami bardzo sucha, a sucha - wiadomo jak wygląda, koszmar. Chyba więc będe za kwasem - oczywiście po konsultacji z lekarzem. darkanna - szukajmy więc lekarza w w-wie, ja na razie (po doświadczeniach koleżanki) wiem do ktorych iść na pewno NIE należy, a to już coś. Muszę szybciutko zrobić cos pod oczami, jestem przerażona swoją skórą po lecie. Zastanawiam się jednak jeszcze nad volumą, która dając efekt liftu (co też bardzo by mi się przydało) może również wygładziłaby i okolicę pod oczami...

Gość darkanna
Aniamania, podziel się proszę wiedzą, do kogo nie iść (np na adres mail'owy), odwdzięczę się tym samym...:)

Gość darkanna
dzięki. zrewanżuję się gdy tylko dostanę mail'a

Gość darkanna
dzięki. już odpisuję. trochę to potrwa bo mam długą historię...

Gość diva....
własnie czytałam artykuł na lansik.pl o Kreglickiej i spotkało ja to co mnie, przedobrzenie botoxu, efekt 10 lat starsza, 20lat...:( martwie sie czy skóra powróci do stanu przed ? chyba też miałam tego Dysporta czy jak tam:)

Gość darkanna
faktycznie Kręglicka wygląda okropnie. Diva a jakie ty masz powikłania?

Gość diva.....
darkana----ja mam podpuchniete oczy jak bym była na imprezie cała noc, nie raz juz słyszałam "A Ty imprezowałaś wczoraj? " :) i kurze łapki brak.....a pod oczami dużo zmarszczek których nie miałam przed. I czoło moje wyglada jak bym była wsciekła non-stop.....ech!!! ale juz moge nim delikatnie ruszać:) tak badzo sie boje czy mi te opuchniete powieki zejda?

Gość darkanna
Diva, robiłaś zabieg w W-wie? Jak dawno? To był Twój 1-y botox?Lekarze twierdzą, że wszystko wraca do stanu przed zabiegiem, po kilku miesiącach.

Gość Ua 102
Kurcze, pomimo że tym razem nie robiłam kurzych łapek, znów nie podoba mi się uśmiech po podaniu botoxu. Sama nie wiem jak to sie dzieje, że nieruchome czoło, a wła,sciwie tylko lwia zmarcha powoduje takie zbrzydzenie uśmiechu :-( Nie jest mi z tym najlepiej. Kiedy się nie uśmiecham jest super, ale co z tego. Ja uwielbiam się śmiać!!!! Ps, Kręglicką widziałam i faktycznie wygląda niewesoło! Twarz jak po przejechaniu zelazkiem i ta siatka pod oczami, jak u 80 letniej staruszki. zastanawiam sie co robi Stenka i Wolszczak że tak super wyglądają???

Gość Ula 102
To powyżej pisałam ja - Ula 102 :-)

Gość aniamania
kreglicka rzeczywiście koszmar - co jej się stało???

Gość darkanna
piszą jakieś bzdury, że 'wystarczy nie pójść na zabieg' i takie efekty. ciekawe.... swoją drogą, ile ta kobieta ma lat?

Gość sarrka
trulka ja chyba tez sie wybiore na to opryskiwanie kwasem :) nieweim jaki krem mam stosowac dokola oczu,za kazdym razem jakikolwiek by nie byl moje oczy lzawia i musze zmyc.Jedyny krem jaki moja skora toleruje i moze dostac sie nawet do oczu jest zwykly najzwyklejszy krem nivea :) ale chyba troszke za ciezki na skore oczu. czy ktoras z was ma wypelnione kwasem hialuronowym bruzdy kolo nosa?? jaki macie efekt? mi pani musiala dostrzyknac troszke z jednaj strony bo sie dobrze nie wygladzilo ale i tak nie bardzo jestem zadowolona bo tu zaraz kolo skrzydelek nosa po obu stronach nie jest calkiem gladkie,tam mi wogole chyba nie podala kwasu,czy tak ma byc?? Acha no i gdzie znajde te najnowsze zdjecia Kreglickiej??

Gość aniamania
myślę że ma 43 lata, chyba jest 66 rok, a zdjęcia znajdziesz np na pudelku

Gość aniamania
czy wiecie coś o metodzie Serdeva?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się