Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tatar

LWY-zodiakalne jacy jesteście??

Polecane posty

Ja jestem lew i mam bardzo pokręcony charakter, trudny, uparty a..... delikatny- chciałam sie dowiedziec czy tylko ja

Gość lwie napisz cos wiecej
jestem a chyba raczej byłam dziewczyną lwa...

jestem lwem, ale dziś nie wypowiem się bo czekam na rozwiązanie mojego problemu, jak się wyjaśni to tu wpadne

Gość jesteśmy wspaniali
:D

wpadajcie aha i zyczenia bo chyba teraz mamy /mieliśmy urodziny - wszystkiego naj... Ja jestem ambitna, zdolna, inteligentna, ale jestem za delikatna, cały czas chce miec przy sobie kogoś bliskiego- nie po to żeby nim żadzic. Chodzi o to, że jak juz komus zaufam to jakby miekne, staje sie naiwna itd- to jest denerwujące. Zero wyrafinowania. Wiem , że to nie najlepsza cecha ale mi jej brakuje. Aha i tez mam problem do rozwiązania- ale mi sie chyba zbyt sybko nie rozwiąze :(

... ale oczywiście uwielbiam ten znak zodiaku, i potwierdzam jesteśmy wspaniali,

do lwie napisz coś więcej dlaczego piszesz że \"chyba raczej byłaś\" co się dzieje?

lwie napisz coś wiecej===> jak były facet to chyba miał okropny lwi charakter??

a jaki to jest okropny lwi charakter?

okropny- no musi byc w centrum uwagi i sie o to dopomina, chce rządzić, ba narzuca swoją wole... Ty powiedz coś wiecej, mi głupio swoje wady wytykac ;p

dokladnie - wszystko musi byc na jego, chce byc w centrum, zawzięty, chce rządzic, wszystkie wie najlepiej, uparty, nie potrafi przepraszac, potrafi poczucic wszelkie uczucia gdy jest wkurwiony, leci na kase, skąpiec, i CHAM CHAM I JESZCZE RAZ CHAM

Gość garkotłuk
Ja jestem lew i często wpadam w samozachwyt :) czy to lwia cecha?

tatar ja mam tak samo!Żejak juz komuś zaufam to niestety ta osoba może sobie na wiele ze mna pozwolić bo włlaśnie jakoś tak strasznie miekne. i też mnie to niepokoi.Poza tym musze być w centrum zainteresowania:) i potrzebuje kogos zaufanego przy sobie dla kogo moge byc naprawde słodka:)

===> lwie napisz coś wiecej, z tą kasą to troche przesadził, Lwy są samodzielne raczej, niezależne że tak powiem, on musi byc jakiś skrajny Z drugiej strony czy to tak dużo że chce się czuć kimś waznym dla drugiej osoby, i czy inna osoba musi to negatywnie wykorzystac?? Ja juz nie wiem co z tym charakterem Lwim

Gość oj dzieciaki
każdy tak ma że męeknie jak zaufa :) Każdy ma taką potrzebę. Tylko na szczęście nie każdy wierzy w pseudoastrologię

===> oj dzieciaki, wiesz nie wiem czy wierze, ale cos na pewno w tym jest, nie znam sie na astrologii, ale mam pare przypadków które potwierdzaja cechy charakteru jakiegos zodiaka

a czy ktos sie ze mną zgodzi, że LWY maja jakby dwie osobowości. Na zewnatrz dla ludzi twardy, nieugiety, z zasadami- a jak juz komus zaufa, to ta cała bariera pryska, mieki, kociak, łatwowierny, - normalnie dwulicowy

tak to prawda :D niestety jak jest w związku to ta druga osoba może nieźle zranić gdy jej nie zależy

ja lubie siebie, ale ta moja naiwność i brak wyrafinowania mnie wkurza, taka ze mnie cwaniara a daje sie w konia zrobic, LEW by nie dał

wsumie jesteśmy dużymi kotami :) chodzimy własnymi ścieżkami ale gdy zaufamy to ufamy do tej pory dopóki nas nie zranią ale tak poważnie później budzi się w nas upór i przebiegłość...

dokładnie tak jest, w sumie to lepiej nam za skóre nie zachodzic. Ale w sumie ludzie nie wierzą w naszą lojalność prawda?? mam z tym problem

to prawda nie wierzą ale z tym jest różnie. Lecz większość lwów co ja poznałem są lojalni i wierni do końca ale może miałem tylko szczęście poznać takich ludzi

===> wiesz?? ale ja tez takie lwy spotkałam/ lojalnośc w dzisiejszych czasach to żadka cecha - ciesze sie że ja ją posiadam

... są , witam i ja jestem lipcową lwicą , czasem twarda i niedostepna , czasem miekka i łagodna jak domowa kotka , ale biada moim wrogom ... :)