Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrdomell

sex bez zobowiązań

Polecane posty

no i prosze sa ludzie o poglądach takie jak moje są i tacy z którymi bardzo dobrze i miło rozmawia się na te tematy dziękuje wsztkim za opinie!!

Gość PunktWidzenia
a ja myślę, że taki seks bez zobowiazań to duże ryzyko (że sie człowiek jednak zaangażuje ,przywiąże) ale wolałabym się spażyć , ale coś przeżyć - radość, smutek ,zlość ...ale czuć - czuć że żyje przeżywać jakieś emocje w czymś uczestniczyć -postawić świat na głowie ,a nie tkwić w próżni

No włśnie punkt widzenia masz racje to własnie to szukanie nieustanne oraz wszelkie zabiegi oraz ukrywanie napedzają nas do rzycia czujemy ze żyjemy i o to chodzi jest spoko a kiedy się z kims spotkasz bez zobowiązań to i adrenalina \"którą aż czuć w powietrzu i testosteron\" więc to jest własnie życia a zarazić się hmmm trzeba się dobrze zbezpieczyć a poza tym złościsz się kiedy spotknie nie wypali smutek gdzy się kończy emocje gdy się zaczyna i zalezy ci by wypasc jak najlepiej a najlepsze jest przeżywanie tego co się dzieje i czucie że dróga osoba też czuje się podobnie czyt. świetnie wtedy napewno nie tkwi się w próżni ale żyje i czerpie z życia to co najlepsze i to co jest w 100% zmysłowe oraz wyzwalakjące nas samych!!!