Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j***************j

Mam 25 lat i chciałabym już mieć dziecko ale....

Polecane posty

Gość j***************j

jestem z moim ukochanym od jakiegoś czasu,chociaż wiem,że jest odpowiednim kandydatem na ojca,to przecież nie mogę ,nie powinnam zajść teraz w ciąże,, pomimo tego tak bardzo pragnę dzidzi

Gość elizaaaa
A ja tez tak bardzo chce...ale ON nie chce ..i co ja mam robic??????

Gość j***************j
byłoby to raczej nierozsądne,zajść w ciąże po tak krótkim okresie bycia ze sobą tj 4 m-cy

Gość j***************j
a dlaczego on nie chce dzidzi??

Gość elizaaaa
Kiedy w przyszlosci chce, ale teraz jeszcze nie ....a ja mam 26+ lat i chyba ten instynk macierzynski budzi sie...nie chce czekac juz...CHCE MIEC teraz....myslalam nawet zeby zajsc w ciaze bez jego wiedzy :) ale nie wiem czy jestem az tak odwazna...

Gość j***************j
ja myslałąm o tym samym co Ty,ale nie odważe się,nie chcę nikogo tym skrzywdzić a tym bardziej dziecka. Biorę tabsy,więc mogłąbym to zrobić bez jego wiedzy,ale nie mogę :(

Gość elizaaaa
Wiesz ..myslalam, ze to tylko ja jestem taakkaa " glupia " z ta ciaza :)Jejku myslalam ze wysmiejesz mnie!!!!!

Gość j***************j
kocham mojego faceta,on mnie też kocha,ale dziecka na pewno by teraz nie chciał a wie,że go nie będzie bo biorę tabsy. Żałuję tylko,że tak krótko sięznamy,bo gdybyśmy już dłużej byli ze sobą,to dopomogłabym tej ciąży :)

Gość elizaaaa
Mysle, ze dziecka tym nie skrzywdzisz...aniby dlaczego mozna ....Przeciez prosta wpadka!!! I on ...jezeli mysli o tobie powaznie to napewno Cie nie zostawi sama....Ja jestem juz 5 lat w zwiazku ..takze coraz czesciej zastanawiam sie ..nad tym!!!!

Gość elizaaaa
Dopomoglabym ..fajne slowko....Jak myslisz, czy ja powinnam dopomoc??? Tylko jak ..bo nie biore tabletek !!! ???

Gość elizaaaa
Nie wiem dlaczego faceci nie chca mie c dzieci " jeszce nie teraz " a kiedy????? Im jeste obojetnie kiedy , ale dla nas przeciez nie....mozna nie zajsc w ciaze tak od razu ..moga byc rozne problemy , bo czym jestesmy starsze tym jest trudniej!!!

Gość j***************j
Gdybym byłą na Twoim miejscu,to zrobiła bym to.Jeżeli nie bierzesz tabletek,to masz trochę większy problem z tym. Hmm sama nie wiem,jak mogłabyś to zrobić. A używacie tylko prezerwatyw??

Gość j***************j
No własnie,więc czasami kobieta powinna wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć działać

Gość twinkle
eliza mam to samo

Gość po 4 miechach z facetem
chcesz miec z nim dziecko??? sorry ale to zakrawa wrecz na debilizm! co to jest 4 miesiące???? myslisz ze mozna kogos na tyle dobrze poznac w 4 miesiace zeby chciec z nim juz niemal zakładac rodzine??? przeceiz wy sie prkatycznie nie znacie!

Gość twinkle
ja chce jestesmy po slubie rok, ja 25 on 27 i nie, jeszcze nie teraz:(

Gość j***************j
żadnego debilizmu w tym nie ma,przecież piszę,że nie mogę tego zrobić. Od teorii do praktyki jest bardzo długa droga. A przecież mogę siękomuśwyżalić,pogadać na ten temat i nie trzeba mnie od razu nazywać debilem

Gość twinkle
oczywiscie..zawsze znajdzie sie jakis cham wredny..won

Gość elizaaaa
No pewno, ze mozesz sie wyzalic....I powiem Ci, ze ja po 4 misiacach z moim kochanym ..tez zaczelam myslec o dzieciach..No, ale jak mi sie wtedy wydawalo, to bylo za wczesnie o tym myslec!!!! Tak, uzywamy prezerwatyw..albo stosunek przerywany ...myslalam, ze moze zaczne " brac tabletki" atk naprawde bym ich nie brala??? Nie wiem...

Gość elizaaaa
Moze to wydac nie sie nie fair w stosunku do mojego narzeczonego..wiem , ale chec bycia mama jest bardziej wieksza ...I nigdy bym mu nie powiedziala , ze dopomoglam sama w tym..bo chyba jak by pojawilby sie dzdzius...TO juz nie mialoby wiekszej roli ...

Gość twinkle
tez nie biore anty i stos przerywany a on nie chce jeszcze i uwaza bardzo..

Gość asdasq
ja mam 20 lat i strasznie bym chciał juz miec taką małą śłiczną pocieche którą bym kochał opiekowal sie nią i dbał, oddając jej cale swoje serce. Ale jestem za młody :( moja dziewczyna tez :(

Gość to jest chamskie i chore
a wy myślicie cipą, zamiast mózgiem. jak byście się czuły, gdybyście próbowały się zabezpieczyć, a facet chciał dzieciaka i w tym celu przebijał gumy przez seksem? durne krowy :o

Gość elizaaaa
Moj tez uwaza bardzo...nie mam pojecia w jaki sposob ....mozna dopomoc ( bardzo spodobalo mi sie to slowko ;) On chyba umie wylicza dni plodne lepiej niz ja :) Jest poprostu taki uparty ....JESZCZE nie jest ten odpowiedni moment na dziecko!!! I KONIEC!!!! Bez dyskusji..a ja go tak barzdo kocham ....i cierpie!!!!

Gość elizaaaa
Wiesz nie musisz nas tutaj wyzywac....poprostu kazdy ma swoje zdanie o tym i wypowiada je...ajk Ci sie to nie podoba to poco tu zagladzasz????

Gość j***************j
wiesz może porozmawiaj z nim powaznie o tym,że chciałabyś już mieć dziecko,że byłoby ono uwieńczeniem waszego uczucia,waszej miłości-może się uda :)

Gość to macie pecha
Elizaaaaa, ty myśl, zanim coś napiszesz. bo jak na razie zrobiłaś z siebie debila i to jest niezaprzeczalny fakt. Jak można zmuszać faceta do ojcostwa? Na jego miejscu odeszłabym.

Gość elizaaaa
Dzieki za rade !!! Rozmawiamy o dzieciach tak ogolnie...planujemy ile dzieci bedziemy miec, clopczyk a i dziewczynke itd, wszystko bardzo piek nie i kolorowo...ale JESZCZE nie teraz!!!!!! :(