Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Mogę zamówić bo nie umiem robić albo mrożone ci wezme se ogarniesz w piekarniku jest nowy nieużywany Dla wrazliwej baby to trochę obleśne z chamem prostackim co by sobie podymal jak koorwe i potraktował niezbyt delikatnie jak worek treningowy, nie mam z takimi stycznosci. Chyba jestem asem. Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Kocopoł napisał: Ta, i jeszcze frytki do tego. To leżak? ZGLOSZONE Frytki tylko ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Dla wrazliwej baby to trochę obleśne z chamem prostackim co by sobie podymal jak koorwe i potraktował niezbyt delikatnie jak worek treningowy, nie mam z tym stycznosci. Chyba jestem asem. Nie znasz mnie dumbusia jesteśmy stworzeni dla siebie oboje wrażliwi i romantyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, czeski gangus napisał: To leżak? ZGLOSZONE Frytki tylko ze mną Nie chcę już. Klaudia lubi mało wrażliwych facetów takich chamowatych mocno agresywnych co sobie biorą jak chcą. Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu Była na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Nie chcę już. Klaudia lubi mało wrażliwych facetów takich chamowatych mocno co sobie biorą jak chcą. Za późno, my jak bracia. A Klaudek jest ze mną w otwartym związku, chociaż trochę mnie ostatnio zazdrość się włącza, bo uprawia seks. wyżej coś w róż poleciało, albo moderacja puści, albo DOMYŚLCIE SIĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 484 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie znasz mnie dumbusia jesteśmy stworzeni dla siebie oboje wrażliwi i romantyczne Było tu kilku wrażliwych i romantycznych ale twoja kategoria to raczej prono oblech z mózgiem dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Dla wrazliwej baby to trochę obleśne z chamem prostackim co by sobie podymal jak koorwe i potraktował niezbyt delikatnie jak worek treningowy, nie mam z takimi stycznosci. Chyba jestem asem. Gadasz z Leżakiem na równym poziomie, macie wiele wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Gadasz z Leżakiem na równym poziomie, macie wiele wspólnego. Ty lubisz sobie poprawić samoocenę jego kosztem i co w związku z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie znasz mnie dumbusia jesteśmy stworzeni dla siebie oboje wrażliwi i romantyczne W tym masz rację, pasujecie do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ty lubisz sobie poprawić samoocenę jego kosztem i co w związku z tym. Nie oszukuj siebie, zaglądasz tu licząc na to że on cię zaczepi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Nie oszukuj siebie, zaglądasz tu licząc na to że on cię zaczepi. Szkoda słów myśl se jak chcesz bo mam to w dûpie. Papa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeski gangus 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Szkoda słów myśl se jak chcesz bo mam to w dûpie. Papa. Puchacz na 99% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Szkoda słów myśl se jak chcesz bo mam to w dûpie. Papa. Anal też możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, czeski gangus napisał: Puchacz na 99% Sam jesteś puchacz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Było tu kilku wrażliwych i romantycznych ale twoja kategoria to raczej prono oblech z mózgiem dziecka. Nie znasz mnie kobieto zresztą mało która zna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja Tuchajbejowicz 0 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Anal też możemy Pewnie wolałaby zacząć od palcówki. Na pal w dalszej kolejności. Edytowano 2 godziny temu przez Azja Tuchajbejowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Azja Tuchajbejowicz napisał: Pewnie wolałaby zacząć od palcówki. No i prawidłowo też bym wolał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, czeski gangus napisał: Puchacz na 99% udaje ze nie on z tymi fascynacjami boomerskimi a na priv proponuje seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 2 godziny temu czuc od niego taka pogarde, ja to takich bym w ogole nie tknela, dziwne maja fazy zboczency. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja Tuchajbejowicz 0 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: udaje ze nie on z tymi fascynacjami boomerskimi a na priv proponuje seks. Masz duże powodzenie, Leżak nie może się dopchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 2 godziny temu nie wierze ze roksy wam pozamykali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja Tuchajbejowicz 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: czuc od niego taka pogarde, ja to takich bym w ogole nie tknela, dziwne maja fazy zboczency. Jak się laski nie szanuje to jest lepszy seks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 79 Napisano 2 godziny temu (edytowany) nie dziwie sie ze zona w doope kopnela, klimaty Kotarby stalkera. Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Azja Tuchajbejowicz napisał: Jak się laski nie szanuje to jest lepszy seks. Coś w tym jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Azja Tuchajbejowicz 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: nie dziwie sie ze zona w doope kopnela, klimaty Kotarby stalkera. Same proszą - traktuj mnie jak sukę, jak swoją własność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 42 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tamtej kasy po ojcu już dawno nie ma przepadlo na giełdzie Teraz żyje z kasy co zarobiłem na allegro kiedyś JEST TU CHOĆ 1 OSOBA, KTÓRA W TO WIERZY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TREV0 napisał: JEST TU CHOĆ 1 OSOBA, KTÓRA W TO WIERZY? MOPS go utrzymuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: JEST TU CHOĆ 1 OSOBA, KTÓRA W TO WIERZY? I dorabiam na allegro aktualnie tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach