Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k***

to chyba nie jest dobry objaw ... pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

cześć, moja gin zapisała mi clostilbegyt w bardzo dużych dawkach, dzielnie to znosze, choć jest coraz gorzej, do dwojenia i trojenia w oczach, ogłonego rozbicia emocjonalnego doszło wczoraj wieczorem coś co mnie przeraża, niemam pojęcia czy to ma jakiś związek z tym - ufam, że wy będziecie wiedziały, mianowcie drętwieje mi cała lewa ręka, non stop bez ustanku (jestem zmartwiona, bo to ta od strony serca) ..... na szczeście jutro mam wolne, udać się do lekarza? poczekać? a może jakieś rady? będę wdzięczna za każdą poważną odpowiedź dodam, że pracuje 8 godzin przy kompie

dziwny objaw- a jaką dawkę dostałas??? Ja brałam 2 tabletki dziennie i nic się nie działo, ale to nie ma reguły- każdy organizm jest inny. Ja bym poszła do lekarza na Twoim miejscu.

Aska - jeden cykl brałam tak jak ty, okazało się, że przyrost jest, ale o połowe za mały więc kazała podwoić dawkę - wiec teraz 2 rano, 2 wieczorem

obolała idę spać :( szkoda, że żadnej pomocy nie uzykałam :( ale dzięki za wszystko - pa

Gość Axaa
Jesteś bardzo zestresowana? Jeśli tak, to to może być przyczyną drętwienia lewej ręki, także kłucie serca. To objawy typowo nerwowe zazwyczaj, ale jesli Cię to niepokoi, to lepiej idź do lekarza - zwykłego internisty.

K.....🌼 Tak jak Axaa sądzę że może to być objaw nerwowy. Duszności kłucie w okolicach mostka, zawroty głowy a nawet omdlenia mogą być z nerwów. To samo dotyczy drętwienia ręki. Jeżeli cały czas o czymś myślisz, czymś się przejmujesz to to mogą być objawy nerwowe. Ale Clo ma podobne skutki uboczne. Tzn np. zawroty głowy. Kochana najlepiej byłoby żebyś jednak poszła do lekarza. Mam nadzieję że poczujesz się lepiej. Pozdrawiam.