Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojny

Dziewczyna miała przedemną 3 facetów a ja spałem tylko z nią - przeszkadza

Polecane posty

Gość niespokojny

Moja dziewczyna z którą jestem juz 4 lata miała przedemną trzech facetów i jakoś nie moge sie pogodzić z tym. Nie chodzi że czuje sie gorszy ale mam przed oczami jak posuwali ją tamci. nie wiem co zrobić ... żenić sie czy rozstac, a może przeleciec na boku dla wyrównania. może mi pomoże ????

Gość najpierw sie
czegoś naucz a później szukaj dziewicy

Gość nic nie musisz
no może musisz sobie nowej poszukać

No, prawdę powiedziawszy - mnie by to też przeszkadzało spać z takim niedomytym.;) Ale skoro miałabym spać z facetem, to jedynie kryształowo czystym, jak ja. 🖐️ :D

Gość ale co z tego
że wybrała ciebie jak to co najlepsze to oddała innemu

to po co w ogóle sie z nią wiązałes??? trzeba było poszukać dziewicy 4 lata temu, nie zmarnowałbys sobie ani swojej lasce tyle czasu. PS> rozumiem ze ci to przeszkadza mi tez by cos takiego przeszkadzało :classic_cool:

Gość hipokryci jak babcie kocham

Gość ktik
niespokojny - weź ty się uspokój

Gość mnie to jakoś nie przeszkadzał

Gość facet łoi laskę 4 lata
i nagle mu to zaczęło przeszkadzać :-0 Ja jakoś nie mam takich zmartwień, żeby sobie wyobrażać w łózku rózne śmieszn erzeczy. Co mnie wali to jak on się pieprzył z innymi laskami, ważne jak pieprzy mnie i dopóki mam orgazm nie interesuje mnie nic innego

Gość zostaw dziwke

moj facet miał przede mna kilka dziewczyn. zdecydownaie za dużo...a ja tylko jego. czy to znaczy że mimo że go kocham mam rzucic chuja bo chociaż jest młody i zdrowy i zachowywał się jak większość osób w jego wieku, nie potrafił trzymać fallusa na uwięzi więc zasługuje na porzucenie?:o

Gość You-rek
A ty nie miałes innych przed nią?

ciekawe co on by mówił gdyby było odwrotnie gdyby to on miał tylko ciebie a ty kilku partnerów:O na pewno by mu to przeszkadzało

Albo to prowokacja, albo niespokojny jest umysłowo upośledzony. Ale trzeba i takim pomagać żyć... :P

to ona powinna zostawić ciebie, jak masz kompleksy to dorośnij i je wylecz najpierw, a potem mysl o małżeństwie

Gość Nieprawda.
Ktoś mi nicka zarąbał 😠 😡

Gość rozstać się...
dla swojego i jej dobra

nieprawda z krpka: nie chrza wszędzie o tym zarabaniu nicka, przyszłam na forum, wymysliłam sobie nicka, zarezerwowałam i mam - a ciebie nigdzie nie widziałam. wybacz, miałam zgdaywać, że ktoś sobie wymyslił, że chce mieć takiego samego???? trzeba było zarezerwowac, a nie teraz jeczeć.

Gość wiem o co chodzi...
nie chodzi o to ze ci przeszkadza ze ona juz ich miala,tu nie chodzi o nia tylko o ciebie!przeszkadza ci ze ty zadnej nie miales!ja tez czasem myslalam ze moze bede kiedys chciala sprobowac z kim innym,bo moj chlopak to wczesniej zrobil a ja nie....ale jak ja kochasz to nie bedzie cie dreczylo ze tylko ja miales..ja juz do tego doszlam,a jesli chcesz sprobowac innych to jej nie kochasz,wiec daj sobie spokoj poki czas

Gość karolllkaa
wiecie co,ja to już nie wiem,czy przyznawać się ile miałam partnerów jak facet zapyta? Miałam pięciu,i nie wiem,jaka lizba by nie odstraszała,i czy to w ogóle ma znaczenie> Przecież z drugiej strony faceci zaliczają mnóstwo panienek i jest OK....

Gość karolllkaa
Ojej,drugim ? Gorzej jak nie uwierzy i bedze,że kłamę :) Ale faktycznie nie powiem przecież,KOCHANIE,JESTEŚ MOIM SZÓSTYM PARTNEREM...

no właśnie to też jest wkurzające....jak kobieta miała kilku to jest kurwa....a jak facet to jest Wilhelm Zdobywca:o

Gość ania1979
ja też jestem pierwsza dla swojego faceta, on dla mnie 3, jednak nie robi mi scen z tego powodu. Takie jest życie i nikt nie jest idealny, ludzie nie są nieomylni.Dlatego wez sie chłopaku zastanów czy ty ją rzeczywiście kochasz, bo jeśli nie umiesz zaakceptować przeszłości swojej kobiety to nie wróże wam szczęśliwego związku.

Gość jhfjah hsjfahdj
mam poobnie ...tylko ze moj chlopak mial przedde mna ok 10 dziewczyn(nie uprawial znim seksu) a ja tylko jego! tylko z nim sie calowalam itp :(