Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Moi drodzy wyobraźmy sobie ze za jakis czas wszyscy kafeteriusze mają zamieszkać w jednym wspólnym domu,kto z Was sie przylaczy? podawajcie swoje nicki i napiszcie jak sobie wyobrazacie taki dom? kto z Was do czego by sie nadawal i co byscie chcieli miec w tym domu? jakie zwierzeta,meble,kwiaty? i tak sie nudzicie jak widze po topikach-to pofantazjujmy razem

nie jestem gość-tylko jesli juz gościówa-płeć damska-zapraszałam elite a nie wypierdki!

Gość nieśmiało sugeruję
Jesli wspolny dom, to dlaczego zapraszasz tylko elite? pffff

wycięto wypowiedz pomaranczowego podszywacza wiec moj drugi wpis moze byc niezrozumialy-jako elite rozumiem powazne wypowiedzi anie czarne nicki :)

Gość hahhahaha vv
ja mysle, że elita tu nie przyjdzie pajacu :P ale idealny dom kafeteriuszy to chyba biedronka :P

Gość rwetes rwetes
:( i to jest wlasnie kafe-dziewczyna wymyslila temat aby zabic nude a spotkala sie tylko z obelga-ech-oto prawdziwe oblicze kafeteriuszy

Gość PIĘKNA KOZA
chcem koziołka:P

a wiec mozemy kupic koziołka dla Ciebie-gdzie bedziemy go trzymac?

Gość PIĘKNA KOZA
no jak to gdzie :D w sypialni :D

Gość kukuryku na patyku
Arava-przeciez dziewczyna wy6jasnila co to ta elita! nie umiesz czytac? Ty bys sie raczej do elity nie nadala-bo to sa ludzie inteligentni i napewno umiejacy czytac

Źle sie wyrazilam w tytule wiec teraz przyjdzie mi pokutowac-takie jest juz to kafe-Elita to ludzie majacy cos do powiedzenia w temacie!zaznaczam to jeszcze raz i zapraszam

Gość rwetes rwetes
moge sie przylaczyc-piekna kozo a jak nam nasra ten Twoj koziolek to kto posprzata?w sypialni bedzie smrod jak cholera :)

Gość PIĘKNA KOZA
JAK TO "NASRA "? NIE CHCE koiolka brudasa tylko koziołka czyscioszka :P

Gość ulijajko
ja przytaszczę moje wielkie łozko-w kolorze sliwki-ale koziolkowi nie dam na nim spac-wybij to sobie z glowy piekna kozo-moge przyniesc jeszcze wielki kwiatek z balkonu-tylko sie tam marnuje a jak widze u NAS przyda sie pare rzeczy bo narzie jest pusto

No to musiałby być duży ten dom,żeby wszystkim było wygodnie,może coś na kształt zamku nad Loarą? Ogród nie za bardzo wypielęgnowany, raczej taki na wpół dziki. Zwierzęta to psy, koty, no i pawie, tak dumnie kroczące pawie. W domu stara kuchnia , duża z piecem, z mnóstwem patelni i stalowych garów. Ja zajmuje się gotowaniem Na wielkim dębowym stole mnóstwo warzyw , owoców, na duzych deskach świeże ryby. Dalej wiszące szynki i kiełbasy...

Alanka brzmi super-tez tak sobie wyobrazam naszą wspolna kuchnie-oczywiscie ze dom ogromny-a basen? :P

ja bym chciala zalozyc wielka hodowle psow-mam jamniki wiec moge je ze soba zabrac-fajnie tak sobie powyobrazac :) zajmowalabym sie opieka nad naszymi psami

Gość yuajuy
no to skoro juz jestem na kafe to moge zaproponowac stworzenie pokoju internetowego-mielibysmy tam komputery aby w kazdej chwili laczyc sie z innymi kafeterianami 🌻z tymi ktorzy z nami nie zamieszkaja

kurcze>>>>>>>> tak bez obrazy, ale nie wiem czy bym chciała miec wspólny dom z reszta ludzi z kafe :) nawet nie będę sobie wyobrażać co by się w nim działo :O .................... o nie nie :P

Gość w ogrodzie duże
dzikie koty :?)

Gość plugawy knurr
ssanie kul! ciagle balety,obrażanie siebie nawzajem! :) to jest to co kazdy kafe-maniak lubi :) alkohol leje sie strumieniami

Gość yuajuy
dzikie koty-piekne pantery,gepardy-tak to może byc-bedziemy im wrzucac na pozarcie tych erotycznych maniakow ❤️

no to mamy juz jamniki i owczarka niemieckiego...no i oczywiscie koziołka :P

karnityna----moze sie juednak przekonasz? :)jakby co to zapraszamy-dla ciebie tez znajdzie sie pokój