Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

wypada mi sie przywitac i oznajmic, ze moge w domu pelnic funkcje \"butowej\" :D. Jak trzeba to doradze, a jak zajdzie i taka potrzeba................to wykopie ;)

Gość pscólka ********
wspolny pokój astronomiczny taki granatowy z gwiazdami na scianach i lunetami aby wieczorem mozna bylo obserwowac niebo :)

Gość twinkle
ja poprosze o pokoj w kolorach plazy..lecz nie tej z nad baltyckiego:) i masazyste tak co drugi dzien bedzie ok, lodoweczke wbudowana w szafe w ktorej zawsze znajde mango i truskawki, avokado, sos chilli i king krewetki...nie pogardze tez kotlecikami z krabow ale zadnych malz, slimakow itd..taki klimacik srodziemnomorski...a i koniecznie winko..polwytrawne i polslodkie moze byc z pd afryki - kumala pyszalka..i szisza od czasu do czasu- jablkowa..i wrozka by sie przydala z samymi dobrymi wrozbami i przepiekne perfumy..dla kazdego cos innego i delikatnego...a i jak daloby rade to poprosze wskrzesic moja papunie.. proponuje tez obiady czwartkowe dla gosci..a my codziennie celebrujmy razem co najmniej te glowne trzy posilki, co do ogrodu mam nadzieje ze znajdzie sie miejsce na roze....przydadza sie ich platki - romantyczny, aromatyczny seks, jak i roze to i siwece..mnostwo swiec w calym domu...moga to byc lamiony ewentulanie i ze dwie-trzy super imprezki w ciagu tygodnia w roznych stylach..proponuje zaczac od latino... co tam jeszcze hmm... ups napisze pozniej..

Gość tewarnetta
pscólka na serio z Toba to bym chciala zamieszkac-masz super wizje :)

Gość yuajuy
twinkle-moze byc-odnosnie wspolnego celebrowania posilkow-to bardzo wazne

Gość twinkle
mnostwo pieniedzy..jeszcze 1,5h w pracy:(

Gość pscólka ********
tawarnetta dziekuję :) więc zamieszkajmy razem bedzie nam razniej co 2 głowy to nie jedna :)

Gość waniuszka
twinkle te imprezki w roznych stylach ekstra pomysł,mozemy tez robic pizamowe party

Gość twinkle
i zadnej telewizji w tak uroczym domku sami zorganizujemy sobie rozrywki..

Gość tawarnetta
:)

widocznie nie wszystkich interesuje to czy Marta ma nowego faceta :)

Gość uranna
a co powiecie na saune?

Gość twinkle
no jasne, pidzama party jak najbardziej! co tam jeszcze......w basenie od czasu do czasu mozemy kapac sie w mleku, a i nawet w blocie..tak dla zdrowotnosci...naturalnie w domu sami madrzy ludzie mieszkaja wiec na 100% ktos zadba o nasze dietki, tzn sposob odzywiania adekwatny do kazdego z nas, plus w naszym domku bedzie komnata przez ktora przejscie spowoduje oczyszczenie z wszelkich chorob i chorobek- moze na tym zarobimy kase na nasze utzrymanie?

Gość tewarnetta
szkoda ze nie mieszka z nami Kwiatek-każdej z nas uszyłaby inna torebkę na zamówienie :)

Gość pscólka ********
w moim pokoju na podłodze połorze duzy biały puszysty dywan taki z długim włosem :) przydałaby sie tez spizarnia na wszelkiego rodzaju konfitury soki ipt :) rzeczy :)

Gość twinkle
no dobra tv ale tylko na pare godzinek na dzien...ocho to moj pierwszy kompromis, za sauna jestem calym sercem:)

musimy miec jakies zrodlo dochodu-oczywiscie prawie kazdy z nas gdzies pracuje(mam taka nadzieje) wiec kazdy bedzie sie dokladal do utrzymania ale oprocz tego musimy wymyslec jakis biznes-moze jakies pomysly?

Gość pscólka ********
soczki i dżemiki moge robić dla nas sama :)

pscólka moglabys sie zajac robieniem przetworow? potrafisz?moglybysmy tez zasadzic jakies zioła a potem robic z nich wywary i nalewki

Gość pscólka ********
ja mam pomysł postawimy sklepik z róznym przedmiotami które moemy robic same np wyszywać,hftowacrobic na drutach swetry czapki szaliki ,wazony,suszone kwiaty co o tym sądzicie?

Gość pscólka ********
przepraszam za literówki :-0

Gość yuajuy
pscólka to jest ok-ale moglibysmy tez udostepniac za oplata nasza silownie, basen,saune oraz scianke wspinaczkowa+bilarda i kręgielnie.

To ja moge najwyżej w nim sprzedawać, bo nie mam żadnych talentów manualnych.

Gość twinkle
plus w naszym domku bedzie komnata przez ktora przejscie spowoduje oczyszczenie z wszelkich chorob i chorobek- moze na tym zarobimy kase na nasze utzrymanie? a co z ta komnatka? zly pomysl? bedziemy miec w nim 2-3h dyzury i kaska bedzie jak zloto!

Gość twinkle
w niej- przy niej..nie w nim:( :) sorki

Gość yuajuy
ta komnata to jakis naciagany pomysl :( przeciez my mowimy o bardziej realnych pomyslach a to jest rodem z science fiction

Gość pscólka ********
pokój kawowy sciany w kolorze tofii komoda z kawami z całego swiata wiklinowe stoły i krzesła :)

Gość tewarnetta
ja myslalam wlasnie o pokoju herbatowym a raczej o herbaciarni-herabty z wielu roznych zakatkow swiata

Gość twinkle
jak wiele innych..no coz moze troche przegielam ale jak wyobrazasz sobie nasz dom? tyle tu nas jest i te wszystkie dodatki, silownie, baseny, sauny..itd :(:( to juz kosmos a moja magiczna komnatka..taka mala...

Gość twinkle
kawka..miami..to i krowa sie przyda codziennie mleczko prosto z cyca:)