Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Gość tewarnetta
o tak! uczylibysmy sie tanca i jeszcze lekcji striptizu a takze joga!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie podjaralam-tez sie wprowadzam-przynajmniej na czas wakacji

No własnie, błagam nie palcie w domu (najwyżej w kominku ;)), nie znoszę zadymionych pomieszczeń. :)

ja moge zalatwic identyfikatory dla wszystkich za free, zeby nie bylo balaganu oraz zinformatyzowac caly domek. Aanka 37 mozesz wpadac do mojej czytelni na styl starej grecji :)

Gość uranna
Vivienne-bedziemy musieli przejsc na jakis kompromis bo ja akurat lubie zapach palonego sie drewna i skóry..np koziej .hehehe

podzielone strefy dla palacych i niepalacych, oczywiscie ;) kto na mnie wyrobi? Ja sama :) potrzebny jest zarzadca domu. ktos musi utrzymac wszystkich w ryzach, jakas glowa rodziny byc musi. Kto jest najstarszy na forum i jeszcze klika?????

Myrevin 🖐️ no trudno ale jak dla mnie taki dom moglby byc interesujacy-tyle roznych osobowosci :) i wymagań

Gość uranna
witamy 90-latka :classic_cool: dla ciebie tez sie znajdzie miejsce i mozesz liczyc na pelny szacunek ze wzgledu na powazny wiek-znajdzie sie szklanka na Twoja proteze

mi nie chodzi o naszego szefa, mi chodzi o szefa domu. Zeby dbal o sprawy organizacyjne typu sprzatanie pokoi ogolnodostepnych, jak ktos przyjdzie nad ranem kompletnie zalany - zeby wiedzial do ktorego pokojju zaprowadzic... cos z tym stylu. Ktos z najwiekszym doswiadczeniem, zeby znal forumowiczow...

Gość tipical
ja proponuje stworzyć tez sale treningow-w koncu jestesmy kafaterianami i jestesmy freshi i jazzy :) musimy miec gibkie ciała i wysportowane sylwetki -bedziemy codziennie o 6.00 rano wstawac i trenowac-mamy w koncu własny ring bokserski -kick boxing,aeroboxing-co kto chce

Gość a ja jako stała bywalczyni
rozpi..dolę wam ten burdel w drobny mak 🖐️

Gość pscólka ********
monitoring w ogrodzie :) i okna dzwiekoszczelne drzewa iglaste w ogrodzie ja chce pokoj z klimatyzacją wiekie łuzko komp,zadnyc dupereli i pracownie artystyczną :)

Gość Do-da Elektroda
no i jeszcze solarium! pamietajcie o zamowieniu solarium,inaczej sie nie wprowadzam

ja mam swoja prywatna siwnie z wlasnym trenerem, wiec nie musze zrywac sie skoro swit ;) w ogrodzie wodospad, drzewa iglaste - jestem za. Lubie klimaty gorskie :P wiec ogrod w stylu surowej gorskiej przyrody

Gość pscólka ********
dla wierzącyh kafetariuszy kapliczka stojaca w ogrodzie rózanym :)

Gość pscólka ********
ide sobie z tąd jestescie samolubami kazdy chce miec wszystko dla siebie a nikt nie chce sie dzielić pomysł fajny ale mieszkańcy to bani papapa

Gość szklaneczka herbatki
pscólka mimo ze nie jestem wierzaca to bardzo mnie wzruszyla Twoja wypowiedz odnosnie kapliczki-moge tam uprawiac joge wieczorami :) takze wprowadzam sie

Ja lubię morskie klimaty, w pokoju wypoczynkowym zainstaluję sobie akwarium z morskimi rybkami i roślinkami (mini rafy koralowe, koniki morskie), takie pieknie podświetlane....na całą ścianę :)