Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Taki dom już jest :D KAMIENICA... Pomysł powielony, być może nieświadomie :) Ale chyba się sprawdza ;)

Sweet Dreams-oczywiscie :) pochwal sie co wniesiesz w wianie do naszej willi:)

niania ogg-przyznam sie szczerze ze nigdy nie bylam na tamtym topiku -jesli kogos urazilam swoim topikiem to sorry

Gość tipical
aby tradycji stalo sie zadosc proponuje umiescic nasz dom w poblizu Biedronki...gdzies przeciez musimy sie zaopatrywac w slynne draże...hehehehehe

Gość kino domowekanapy
skorzane ,w sypialniach łuzka z baldachimem :)

Nie myślę, żeby ktoś poczuł się urażony :) Po prostu stwierdziłam fakt. Ciekawa jestem czy uda Ci się stworzyć taki dom ;) Nam się udało.

To raczej biedronkę umieścimy koło nas.W tej kolejności Draże oczywiście.Przecież podszywacze muszą coś przegryzać

Gość norki w szafiejaguary w garaż
i kilka osłów z kafe ktorzy na wszystko zapracują :D

Gość tipical
mysle ze przydadza sie takze bujane fotele.wyobrazam sobie nas jak siedzimy np w pokoju czytelnianym, bujamy sie w fotelach a ktos z nas czyta dla calej choloty ksiazke np Sage o ludziach lodu,pali sie kominek... podszywacze zajadaja draże...ach pomarzyc mozna :)

Myrevin jeśli wprowadzisz panią Gosię na kafeterie i znajdzie się w zaszczytnej elicie to będziesz ją miał w domu na codzień.

Kominek w salonie, z salonu wyjscie na taras i ogrod :) weranda ;) Co wy na to?

Gość tipical
setunia----moze byc---na werandzie wieczorami mozemy palic papierosy bo oczywiscie w domu nie wypada-komus moze to przeszkadzac a my jestesmy kulturalni

Myrevin przynies cos ze soba jesli zdecydujesz sie zamieszkac -barkuje nam wielu rzeczy jeszcze

Gość yuajuy
ja proponuje polozyc przed kominkiem dywanik z owieczki albo...z koziołka

tipical masz racje:D calkowicie sie z tym zgadzam:) poki co uciekam🖐️ A Wy projektujcie dalej:D

Gość *pscółka
salon odnowy biologicznej,:)

Gość uranna
moi starzy maja hurtownie owocow i warzyw takze rano moge wam wyciskac sok z duza iloscia witaminek na sniadanko----moze to nie jest to samo co zywnosc z Biedronki ale napewno wam nie zaszkodzi :classic_cool:

Gość jak to
chcecie obedrzec koziołka ze skóry :(

ja chce miec swoja sluzbe :P nieograniczony dostep do internetu, telefonu, telewizji, radia oraz sali kinowej lazienka full opcja sypialnia czerwona biblioteka na styl starozytnej grecji kuchnia nowoczesna (zreszta po co mi, jak mam sluzbe), ale wole miec... ;)

Gość yuajuy
PIEKNA KOZA milczy wiec po co nam jej koziolek czyscioszek? 🖐️

prywatna silownia, ale najlepszych znajomych bym wpuscila ;) osobisty trener, garderoba wielkosci hangaru lotniczego oraz prywatny helikopter z miejscem pakingowym dla wszystkich? bylaby strefa ogolnodostepna, a tam - wieeeelki salon, salon gier, casyno, pub, klub, sympatyczna sluzba zdrowia.

Pokój czytelniany może razem z biblioteką ,całe ściany w książkach wysoki na 4 metry antresola. Księgozbiór zgromadzony z wielka starannością ,swiadczy o niebywałej jak na te czasy erudycji mieszkańców. Żeby zadowolić podszywaczy również książeczki dla dzieci tu się znajdą i atlas anatomiczny

Gość rwetes rwetes
dwa szalone kierpce ja tez chce miec pokoj w kolorze czerwieni! i salę gdzie bedziemy sie uczyc tanca (z gwiazdami oczywiscie) hihihi zatrudni sie Mroczka i cichopkę-oni nas nauczą jak sie rusza ciałem :P