Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mala ankieta

Pytanie wylacznie do mezczyzn !!!!

Polecane posty

Go艣膰 mala ankieta

Kto wedlug was zasluguje bardziej na szacunek : A) prostytutka , ktora stawia sprawe jasno , bierze pieniadze i nie oszukuje ? B) kobieta , ktora jest w zwiazku i zdradza partnera , oszukuje go , wykorzystuje i bezczelnie klamie ze kocha ? Dla mnie wybor jest prosty , oczywiscie ze A , a te pod punktem B nie maja prawa wyzywac prostytutek gdyz sa od nich zdecydowanie gorsze 馃槨

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 remko78
znajdz cos pozyteczniejszego od zadwania glupich pytan...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sssssssssssd
jasne 偶e A, kto by chcia艂 tak膮 kt贸ra jest BEEEE...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 c贸偶
gdyby wszystko by艂o takie proste to by艂oby strasznie nudno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chanelka...
Ja osobiscie mimo 偶e jestem kobiet膮 brzydze sie kobiet typu B zak艂amane fl膮dry Bleeeeeeeeeee!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do dziewczyny powyzej
c) zadna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zachmurzona
A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drDick
ale prostytutka to prostytutka :) ona idzie z kazdym ,i starym dziadkiem ,i pijanym lumpem ,i napalonym 18 latkiem - z kazdym - za kase :) a taka ktora zdradza to przynajmniej robi to dla przyjemnosci ,z wlasnego egoizmu itp...niemniej nie z kazdym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylko....
Niemniej A nie oszukuje ludzi i ich nie krzywdzi tak jak B , pomysl o tym .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mysle ze A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja jestem B

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety nie zasluguja na
szacunek , wszystkie sa takie same .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rumiany Bolu艣
lepiej je艣c tort z kolegami ni偶 g贸wno samemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rumiany Bolu艣
prawdziwa Cnota , krytyki si臋 nie boi. p贸jdzie z kazdym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czy jeste艣 prostytutk膮
i chcesz zas艂ugiwa膰 na szacunek, chcesz si臋 dowarto艣ciowa膰???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klekle
Czy jeste艣 prostytutk膮 >>>> a Ty jestes moze z tych kur**** co zdradzaja ze tak cie to obrusza ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za pytanie
A nie jest temu winna .

Udost臋pnij ten post

Pytanie jest tendencyjne, poniewa偶 zawiera wyra藕n膮 sugesti臋, co do \"w艂a艣ciwej\" odpowiedzi. Czytamy, 偶e prostytutka \"stawia spraw臋 jasno\" i \"nie oszukuje\" ( same zalety ) a kobieta niewierna np. \"bezczelnie k艂amie\". Ale gdyby pytanie inaczej sformu艂owa膰 np. A) prostytutka, kt贸ra uprawia seks z m臋偶czyznami, z kt贸rymi nic j膮 艂膮czy, bezczelnie k艂amie klientom, 偶e sprawia jej to przyjemno艣膰 i bierze za to pieni膮dze ...to odpowied藕 nie jest taka oczywista.

Udost臋pnij ten post

{ bezczelnie k艂amie klientom, 偶e sprawia jej to przyjemno艣膰 } :D Raczej g艂upi ten klient, kt贸ry my艣li 偶e to jest naprawd臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj syfon
Jak ktos idzie do prostytutki to chyba po sex i tego oczekuje , pierdoli go czy ona odczuwa przyjemnosc czy nie :D

Udost臋pnij ten post

Nie o to chodzi, to by艂 tylko przyk艂ad pytania sugeruj膮cego odpowied藕. Nie wiem, co czuje prostytutka, nie interesuje mnie to. 艢mieszy mnie tylko, to przekonanie, 偶e prostytutka jest \"uczciwa\", \"bo jasno stawia spraw臋\". Rzecz w tym, JAK膭 SPRAW臉 stawia jasno. Je艣li kto艣, uczciwe przyzna, 偶e lubi okrada膰 staruszki, to uznamy go za ok., bo postawi艂 spraw臋 jasno ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj syfon
Idziesz do prostytutki , ustalasz cene za usluge i placisz , nikt Cie nie okrada .

Udost臋pnij ten post

Tez uwa偶am 偶e prostytutka nie jest uczciwa. Natomiast normalny klient nie jest oszukiwany. Tyle 偶e jak dla mnie r贸znicy nie ma.

Udost臋pnij ten post

Wiecie mam znajomego ksi臋dza-jest bardzo w porz膮dku,ale chyba ma pewien problem;mianowicie chyba naprawd臋 zachowuje celibat bo jak niestety wszyscy to zauwa偶yli ,偶e ma \"jaja jak u byka\"-jak siedzi w kr贸tkich spodenkach to az nieprzyjemne ! :o W艂a艣nie jemu przyda艂aby si臋 taka us艂uga od panie A ,gdy偶 natury si臋 jednak nie oszuka i zacz臋艂y si臋 ju偶 z nim problemy;ubzdura艂 sobie 偶e jedna dziewczyna si臋 nim zauroczy艂a;zacz膮艂 za ni膮 chodzi膰 ,a nawet przychodzi膰 do jej domu,kiedy艣 nawet wlaz艂 jej jak rozebrana spa艂a we w艂asnym pokoju ! Nie wiedzia艂a jak z tego wybrn膮膰 ! Dlatego uwa偶am ,偶e \"kobiety pracuj膮ce \"stawiaj膮ce spraw臋 jasno s膮 potrzebne ! A m贸wienie o 艣wiadomym wyborze gdy jedni kt贸rzy w 偶yciu si臋 uczciwie nie napracowali,a je偶dz膮 limuzynami bo mieli \"WEJ艢CIA\",a inni uczciwie przez ca艂e 偶ycie pracowali i jeszcze na koniec po \"przekr臋tach\"kto艣 zabiera im mieszkanie zak艂adowe jest nieporozumieniem ! :(

Udost臋pnij ten post