Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

Powiadaja ze tylko pustym osobnikom sie nudzi..

Polecane posty

ja tez czytałam gdzieś ze inteligentni sie nie nudza:) widac jestem nie inteligentna bo nijak nie moge sobie zorganizowac czxasu

ja jestem jak Zozole - jak się rozgryzie to jest musująca oranżadka co szczypie w język :p

musisz mieć zawsze pod ręką Dziadka do orzechów :) albo młotek :O Ja wczoraj z nudów uprasowałam lniane obrusy, które leżały na dnie szafy pół roku. Kto da więcej? :)

znudzona :) kiedyś były gumy \"szok\" to coś jak ja albo jak fasolki z Harego Potera...o smaku rzygowin na przykład :D

Gość nigdy
się nie nudze, mam 100 pomysłów na min

oki to zaczynamy licytacje;) ja: ugotowalam obiad, posprzatalam, poszlam nawet po meza do pracy:P, przesadzilam kwiatki, z 30 razy przegralam w literaki, gralam w jakas gowniana gierke, doszlam do wniosku ze zaczne pisac ksiazke- i zaczelam- napisalam 8 zdan;)..przez 50 minut prostowalam wlosy.. hmm.. coz ja jeszcze zrobilam konstruktywnego..

idźcie do pracy to przestaniecie sie nudzić.....chociaż ja w swojej tez sie nudzę....ech

Gość podajcie miiiii po zagubilam
jak sie nudzicie to blagam pomozcie i podajcie wczorajsza strone z onetu o wlosach Giselle Bundchen! Ja juz na kilku forach prosilam i nigdzie nie pomogli!! Szukam w necie bez rezultatow:(

z nudow umowilam sie na randke w ciemno z maminsynkiem ciut zniewiescialym

ałaaa, Dobra rada: nie róbcie manicuru w pracy :) Mam dziś spotkanie, a moje paznokcie z różnych względów wyglądały średnio. Chciałam wskrzesić ich urodę i... za szybko , za szybko... krew się polała... biurko, papiery, spódnica... jatka :O

Gość komu
się nudzi nich idzie pobiegać

gowniara--- buhahha - dobre;) prowokator sexu to ja nie uprawiam dla zabicia czasu:P nie odpowiedziales na moje pytanie na Twoim topiku:P masz 13 lat?:P zauwazylam ze gdzie sie nie wypowiadasz gadasz o sexie.. a wiesz.. zazwyczaj ten co duzo mowi malo robi:P grafka latwo powiedziec;) z wielka checia pojde do pracy..musza ja najpierw znalezc a to juz inna bajka;) ( oczywiscie zapomnialam napisac ze rutyna jest dla mnie szukanie pracy)

Gość podajcie miiiii po zagubilam
ale to byla inny stronka, taka z duza iloscia zdjec, wczoraj jeszzcze byla

znudzona tez by mi sie przydalo cos z paznokciami zrobic.. wczoraj jadlam slonecznika.. i wygladam delikatnie mowiac - malo atrakcyjnie:P.. ale mi sie nie chce.. jak bede miala gdzies wyjsc to zrobie

to ja już prawą kończe (jestem praworęczna) zastanawiam się nad kolorem lakieru :D no i oczywiście jestem w pracy.