Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

Powiadaja ze tylko pustym osobnikom sie nudzi..

Polecane posty

Gość goethe twierdził
że gdyby małpy potrafiły się nudzić to zastałyby ludźmi;)

Fresco :classic_cool: rulez :P orzeszki mówisz ? :-D:-D:-D Do piwa to ja paluszki wolę, ale jakoś tak głupio, nalesniki z paluszkami :-D Truskawki dobry pomysł, serek waniliowy, pomyziam to razem i obsmaruję naleśniki. Ja tam likiery przyjmuję, gorzej z wódka, łiskaczami i wynalazkami masci przeróżnej

do piwa słodkie naleśniki?? łeeee jakieś z mięsem, albo już zeby samo zdrowie było :) z warzywami. Kiedyś w szczycie lenistwa do wczorajszego naleśnika (suchego) zapakowałam szynkę, żółty ser i bazylię. Podsmażyłam, serek się rozpuścił. Było dobre. Z winem smakowało nieźle, do piwa chyba też by się nadawało :D

dobra cora;) wybaczam Ci uzycie tak radykalnych metod;):Dhehe przyjedz , postawisz malibu, ja tyskie i bedziemy kwita;) gowniara--> byk to wino chyba.. tak? no ten feber kosztuje 12 zł:P ale naprawde jest pyszny.. a wino najdrozsze jakie kupilam bylo za 30 dychy:P(zazwyczaj pije takie ok 20) ale jak kiedys bede bogata to zafunduje sobie taki wypasiony barek.. i tak go uzbroje ze hoho:P;)

gówniara meksykańskie wino czy nalesniki ? :-D Nalesniki nie do piwa, tylko na kolację. Pomiędzy.:classic_cool:,Fresco coś 8 zeta i pyyyyyyyyyyyyyyyyyycha

naleśniki pyyyycha . a tak poważnie z win to ja tylko kadarke i to tą za 10 zł. najlepsza

a ja kiedyś cufalem kupiłam w .... uwaga, uwaga ... Biedronce :classic_cool: portugalskie pól słodkie, czerwone, coż za 6-7 zeta. Pozytywnie mnie zaskoczyło. Bardzo pozytywnie :P

no to dobrze ze nie mam z arystokracja do czynienia:P myslalam ze moje wino musujace za 12 zł zostanie po cichu wysmiane jako raj dla podniebienia jakiejs zulerki spod monopolowego;):P

gówniara, toć mówię że pozytywnie :-D ps. do domu trafiłam :classic_cool: ale poniewierało całkiem przyzwoicie

Tysz :classic_cool: gówniara Hehe, ja czasem to nawet Bordeaux pijam, Merloty jakoweś i Cabernetty :-D

przykro mi mistral..nie wiemy o czym do nas piszesz :P kolorowa igaskoje czy jakoś tak...najlepsze (to znaczy innych nie piłam :o )

Miałam iść, a siedzę :D Kiedyś z naiwnością dziecka kupiłam za 4 złote nalewkę w kartonie, wiśniową. Ucieszzna, że to nalewka jak babuni, otworzyłam .. i.. nie polecam Trzeba było browara kupić. :D:D

gówniara - sowieckoje igristoje, mołdawskoje igristoje, russkoje igristoje ja tam internationalna jezdem :P a nalewki to ja polecam lipę z miodem :p i Lesny Dzban w woreczku :P Nic tylko słomkie wkłuć :classic_cool:

Temacik się rozwija he,he a mnie własnie szef życzliwie zapytał czy ja się czasem w tej pracy nie nudzę:D Ależ skąąąąd. Nigdy nie kupiłam wina za mniej niż 5 a więcej niż 30zł. Ale Sofię Merlot za 7,99 uwielbiam:D I domowe jeszcze, ehhhh.

Domowe ... ech.... ja może zamiast tych powideł nalewkie zrobię ... dla zdrowotności rzecz jasna, żeby niedomówień nie było :classic_cool:

No ba Sygryda, dobre winko nie jest złe ... :P Nie lubie tylko jagodzianki na kościach :-0