Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa jak diabli

Powiadaja ze tylko pustym osobnikom sie nudzi..

Polecane posty

kurde ale ciezko nie lubic tej \"fazy wstepnej\".. tak po 1 piwie u mnie juz wystepuje.. jestem trzezwa ale tak zajebiscie wyluzowana i szczesliwa.. i wszystko i lata i powiewa.. a jaka latwa jestem to hoho:P:P.. od razu mi sie kurwiki zapalaja w oczkach:P

Gość ja tez sie nudze
mi ostatnio wlasnie z nudow zdarza sie pic dzien w dzien ale tylko jedno piwko :P

sygryda ... u mnie kac przeszedł w stan chroniczny, już nie zauważam, poza wzmozonym pragnieniem :-0

mam kwadransik :) A topik piękny się robi, Kobiety. Jesteście super :) Ja mam słabość do czerwonego półwytrawnego wina. W wolny dzień potrafię po troszeczku flaszkę osuszyć... ;p Jestem Znudzona i jestem alkoholiczką..nieeee jeszcze nie chyba :)

a fuck! corka.. wygralas!:P ale Ci dobrze:D gowniara.. mnie dobrze?! ja mam tylko tyskie a cora ma malibu:( cholera co za kraj... malibu nawet dla wybranych... znudzona a wino wytrawne tez uwielbiam.. nie lubie likierow, wodki i slodkich syfow.. błeeee.. (wyjatek malibu oczywiscie:P) cora a Tobie nie wybacze;) pomachalas glodnemu chlebem przed oczyma;(:P

ja tam wolę piffko niż malibu :P a otwartej butelki szkoda zostawiać bo albo promile wietrzeją, albo lodówką nasiąka :classic_cool: Ja też lubię czerwone półwytrawne :P i nie cierpię drinków i wódki i jeszcze whiskaczy, Brandy i Koniaków Ja w sumie tylko te kanapki umiem smarować (piwo w sensie)

Ja tam w markietach nabywam, kazdy złocisz się liczy, bo zawsze na drugie zostanie :P Ja mam dziś w planie małe piwkowanie :D Kto ma pomysł co do tych nalesników włożyć driny ?

Mogłaś mi piwo podstawić, to bym kałasza z szafy nie wyjęła:D Jak mozna nie lubić whiskacza? Ja nie lubię tylko wódy czystej ani w drinkach, cholernej żołądkowej gorzkiej bo mam uraz likierów-ulepków:o