Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu chodzi

DZIWNY SMS....

Polecane posty

Gość o co mu chodzi

Wlasnie dostalam smsa od chlopaka z ktorym zerwalam 2,5 roku temu o tresci "ty suko!!!" co o tym myslec? od rozstania nie mielismy ze soba ZADNEGO kontaktu! odpisywac cos w ogole?

Gość o co to to tak
podziekuj mu slicznie za pamiec

Odpisz, że chyba pomylił numery i zamiast do swojej dziewczyny wysłał go do Ciebie. I przykre, że wciąż jest takim prywitywem. ;)

Gość Kocham Casanovę
Genialne! :)

Nic bym nie pisała. Chce Cie sprowokować. Jak odpiszesz to sie zacznie lawina smsów. teraz przynaj,mniej wiesz, że to prymityw. A po co go o tym informować. Waże że ty wiesz.

Gość o co mu chodzi
od czasu rozstania miałam już 17 facetów, może to go boli ?

Też uważam, że najlepiej będzie, jak to zignorujesz, choć pomysł Casanovy nawet fajny jest :P

Gość o co mu chodzi
Casanova super :D ale chyba nic mu nie odpisze, bo wiem, ze gdy to zrobie to zacznie sie fala smsow z wyzwiskami, na ktore nie mam ochoty swoja droga, ciekawe coz to sie stalo ze sobie o mnie przypomnial, moze jakas dziewczyna dala mu w kosc?:P

Gość o co mu chodzi
o widze ze podszywacz sie pojawil:O nie mialam 17 sty facetow, poza tym on i tak nic o mnie nie wie, bo nie mielismy ze soba ZADNEGO kontaktu! jest jeszcze jeden problem, otoz niedawno poznalam fajnego faceta, moze cos miedzy nami bedzie, lecz on jest z tej samej miejscowosci co tamten moj byly, boje sie ze moze mi obrobic dupe:O

Gość ciekawe........
2,5 roku a ty pamętasz numer, a może wcale nie skasowałaś go z telefonu?? Ja bym odpisał w stylu: Chyba pomyliłeś/aś numer. A potem kasował wszystkie przychodzące smsy bez czytania, niech traci kasę :)

Gość mimi22
a może ma teraz dziewczyne, która jest zazdrosna i napisała cos takiego????uważam ze to możliwe.

Gość o co mu chodzi
wiem ze to on, bo tydzien temu nieznany nr puscil mi dzwonka, gdy napisalam "znamy sie", on odpisal "tak kurwo, xxx z tej str" :O wtedy odpisalam "vice versa", myslalam ze to koniec a on dalej mnie meczy:O

Gość mimi22
psychol.

Gość do o co mu chodzi
Czy my nie mamy przypadkiem wspólnego znajomego? Ja dostałam smsy pod tytułem ty zarozumiała dziwko! może ta pogoda wpływa na tych niezrównoważonych facetów A już myślałam że tylko ja mam pecha :)

Gość do o co mu chodzi
i chciałam założyć o tym topic

Gość o co mu chodzi
oj pelno tych psycholi chodzi po swiecie, dlatego wole byc sama niz z byle kim! mozliwe ze to z powodu pogody! ale ja sadze, ze moze kosza od kogos dostal i nie ma sie na kim wyzyc!

Gość do o co mu chodzi
Mówił, że kocha, zostawił dla innej, a teraz od dziwkek, suk itp wyzywa. Niektórzy to naprawdę zryty beret mają. Ale normali też są.

Autorko - to zmienia postać rzeczy. Więc to nie był pierwszy po 2,5 roku SMS (jak \"sugerowałaś\" na początku). Więc teraz już nic nie odpisuj.

Gość do o co mu chodzi
buhahaha wczoraj dostał ode mnie... Ale to by było zabawne gdyby okazało się, że to jedna i ta sama osoba. Podaj imię...

A ja tak sobie tylko gdybam, że może miał cały czas Twój numer w komórce, ma teraz kogoś, dziewczyna się dowiedziała, że to jest Twój numer, czyli jego byłej i zrobiła mu i Tobie takiego "psikusa"... :O

Gość o co mu chodzi
imie na W nic nie ospisze, bo skasowalam jego nr z tel i nie pamietam go juz hehe:D

No mozliwe ze to jego terazniejsza.... Ja miałam prawie identycznie ale tylko ze mnie nie wyzywał tylko nie dawał spokoju strzałki i z nieznanych nr. zmien Nr

Gość o co mu chodzi
nie bede zmieniac nr przez jakiegos palanta! zaden idiota nie bedzie mi ustawial zycia;)

Gość o co mu chodzi
nie bede zmieniac nr przez jakiegos palanta! zaden idiota nie bedzie mi ustawial zycia;)

Gość o co mu chodzi
niski i brzydki co 24???

Ojezuuuuuuuuuuuuu jak Ci Bedzie ustawiał życie? przez zmiane nr Gdybys chciała spokoju to tak Bys zrobila i tyle... Chcialas rady wiec Ci poradzilam... Nie denerwuj sie tak ..:D Olej go i tyle

Gość o co mu chodzi
Atomowkaa luzik;) po prostu w mojej sieci zmiana nr kosztuje 500zeta:O

Gość do o co mu chodzi
A jednak nie ta sama osoba Ja tam zmieniam nr telefonu tylko jak skończy mi się abonament. To już niedługo. A ja mam dośc takich "akcji", które są od półtora roku. Miesiąć ciszy, spokoju i znowu przypomina mu się o moim istnieniu. Z tym facetem nie da się żyć nawet na koleżeńskiej stopie. Z reguły to olewam i śmiać mi się chce z jego głupoty. Ale jak czasem trafi to w jakiś mój zły dzień to mnie dobija. Przez kilka miesięcy nie odbierałam telefonu, nie odpisywałam, ale bez rezultatu. Jak ja się mogłam w coś takiego wplątać. Facetom powinno się chyba jakieś testy psychologiczne robić zanim się zacznie z nimi w ogóle rozmawiać. Gdyby mnie kochał to mogłabym jakoś zrozumieć, że się mnie uczepił. On mnie próbuje zadręczyć, zniszczyć mnie psychicznie po tym jak mnie olał. To juz mistrzostwo. Ale ja sie nie dam!