Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

Tak serio (serio,serio)-to moja wina ,bardzo wielka wina!Ostatnio nie miałam czasu ,żeby posiedzieć przy kompie(a umówiliśmy się na słodkie teta-te;przez gg-niestety z moim gg coś nie halo,więc spróbowałam do Niego maila wysłać,ale chyba ma przepełnioną skrzynkę,albo jakąś inną awarię:-( )

Jestem dzisiaj w nostalgicznym nastroju-topic ma się chyba ,ku zejściu(chyba ,że jednak jacyś fajni faceci się znajdą);-)A propos zdaję się ,że niejaki Niski-nijak nie może żyć bez Ciebie!!!

No kogo tu moje zapłakane oczy widzą;) Normalnie usychałem z tęsknoty...Zgubiłem chyba z 4kg i jak tak dalej pójdzie, to za miesiąc \"spadnie\" mi waga poniżej setki:) Nie masz litości Bluerose... ani centa litości w Tobie;) A świadkowa już mnie ochrzciła jako drania, co za życie, normalnie cierpienia młodego Wertera LIVE:D Mimo wszystko pozdrawiam koleżaneczki:)

Ralph-zaginiony w akcji -powrót ;-)Zrób coś ze swoim mailem ,bo chciałabym się z Tobą skontaktować:-( (ładnie proszę-odmowy źle znoszę);-)

Troche zagubiony, ale nie w akcji, w Vegas się zagubiłem;) Wiem, że mój email lubi płatać figle (podobnie jak Twoje gg) :) dlatego jeśli bedziesz miła zły humor i będzisz chciała wyładować na kimś negatywne emocje, to zapraszam na adres rav16@o2.pl . Do usły-czyto-zobaczenia;)

rycerzowa się gdzies zagubiła to szukam po smoczych pieczarach i obdzwaniam znajome:P

Cofam ostatni post-mój bohaterze !Tylko mam jedno malutkie pytanko-czy aby rycerz na koniku jeździ???;-) Dea -no nie bądź taka i się podziel!!!;-)

jeżdzi na koniku:P w długich wyprawach to jedyny pocieszyciel:) nawet kulbaki nie potrzebuje tak się dobrze trzymam jego grzbietu:)

Dea mów cos bo mnie z mózgu wodę robią:) i wychodzi to całkiem nieźle:P

Charakter-nie wiem czy jesteś brzydki ,ale na pewno smętny i monotematyczny!Tyle topików wokół- a Ty musisz zaśmiecać właśnie ten???Bądź grzeczny;-)

NIESKROMNIE POWYŻSZĄ AURĘ PRZYPISUJĘ SOBIE(ACH TEN UROK OSOBISTY);-),ALE WIERZĘ,ŻE DZIĘKI PEWNEMU RYCERZOWI TO SIĘ ZMIENI!!! Sebaa -a czy to nie Ty czasem masz taką radochę(dobrze jest się czasem pośmiać-zwłaszcza z siebie.Spróbuj kiedyś:-) )

No ładnie moja Droga, nie ma mnie tu chwile, a Ty już \"wyrywasz\" nowych adoratorów;) A mówią, że faceci to dranie...ehh niewesołe jest życie staruszka. Teraz zostanie mi chyba jedynie jakiś zamknięty zakon i kontemplacja do końca życia. Myślę, że zakon Redemptorystów będzie dobry, bo ponoć mają tam bardzo \"uduchowionego\" ojca dyrektora;)... a tak blisko było Vegas;( Dea dzięki, że wycofałaś drania, to dla mnie komplement;):):)