Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrutm yi teddu

Mam tlusz na brzuchu tylko u dolu...............................................

Polecane posty

Gość tyrutm yi teddu

dziewczyny jak moge pielegnawac moj brzuch odchudzic wycwiczyc jak tluszcz mam tylko na dolnej czesci ??? macie jakies rady ??

Gość tyrutm yi teddu
dodam ze reszte ciala mam ok.... ale moj tluszcz jest tylko w jednym miejscu na dole brzucha nie wiem co mam z tym zrobic:(

Gość ja mala
tez mam ten problem ćwiczenia i jeszcze raz ciwczeia innej rady nie ma

Gość tyrutm yi teddu
cwicze ale ja mam duze miesnie brzucha i nie chce sie skupiac na gornej czesci tylko na tej na samym dole .. znasz moze jakies cwiczenia na dolne

Gość fgsgsrigsvf
dołaczam się... chuda z dużym brzuchem i ma kompleks wyjścia w stroju kąpielowym

Gość ah i och
oponka, tez to mam, koszmar, jak ciąza wyglada.

Gość ala21313
musza byc jakies czwiczenia na dolne miesnie brzucha ... ludzie pomuszcie nam

Gość ala21313
hula hop nie jest na talie??

Gość ala21313
wrrr ludzie nie moge stotowac diet w innych miejscach jestem bardzo bardzo szczupla i nie moge z nich chnac tylko mam kawalek brzucha i chce go zwalic cwiczeniami .. ale nie znam za duzo na dolana czesc brzucha

Gość ah i och
coraz mnie j nakładam sobie porcji,aby zołądek nie był wielki i kiszki nie napełnione. To flaki , jelita tak nam wypychaja tą część brzucha i oponka powstaje, ćwicz brzuszki, ja staram sie ale nie wychodzi, boli brzuch jak cwicze, a flaki jelita wystaja nadal. feeeeeeeeeee pełne gówna chyba sa. Dlatego trzeba mniej jesc. I zadnych kalafiorów pęczniejących. jem wszystko ale mało

Gość ala21313
ale nie chodzi o to ze mam efekt balona ... ja potrafie sobie zlapac tl;uszcz w reke na dole a na gorze nie mam nic i to tak glopio wyglada jak mam na dole duzo a na gorze nic

Gość ah i och
ja tez tak mama a jak się nażrę kalafiora to mam balona:D chyba musimy cwiczyc te brzuszki bo inaczej nie da sie.wisi ten flak jelito i nie wciśniesz jego. To nie tłuszcz tylko jelito wystaje bo nie ma umięsnonego brzucha i nam bebechy wywala:D

Gość fgsgsrigsvf
no kochani ja też jak poprzedniczka jestem chudzielcem...i jem naprawdę mało, za mało. Brzuszki ćiwczę, ale dosyc krótko, więc efektu jeszcze nie mam, ale może są jeszcze jakieś ćwiczenia na brzuch? No i czy 5 serii po 20 to wystarczająco tych brzuszków? Dieta tego nie zrucę, będę wyglądac jeszcze bardziej jak nastolatka a nie kobieta, a oponka będzie dalej...

Gość ah i och
ja tez cwicze a oponka nadal jest. wciagm brzuch jak ide a ona nadal jest. no tak jestesmy koietami i tylko cwiczenia , ale i tak nie wiem czy da sie . 5 x po 20 .tez robie. narazie nie widac efektu

Gość ala21313
wlasnei cwiczenia by sie nam jakies przydaly na dola czesc brzucha ja mam umiesniony brzuch ale co z tego jak mam kupe tluszczu na doole i tego nie widac wrrrr

Gość ah i och
a moze zaakceptowąc go a wiedzyczasie sobie cwiczyc i mniej jesc? zobaczymy a nóz się polepszy? ja chyba juz sie przyzwyczaiłam ze nie zejdzie to ze mnie

Gość ala21313
nienawidze mojego brzucha mam miesiac wakacji jeszcze moze mi sie uda cos z nim zrobic ... wrrr ale probuje i nic...

Gość fgsgsrigsvf
a ile ćwiczysz?? ja dopiero kilka dni. Poza tym rano jak wstanę jeszcze ćwiczę sobie tak lużno do muzyki jakieś 15 minut, niby taniec, niby ćwiczenia,dla ogólnej formy. Basen pewni nic nie da na brzuch? taka terapię mogłabym stoswac codziennie;-) A może to zaparcia?? za duzo gazów?? może faktucznie jakaś dieta ale oczyszczjaąca jelita? Poza tym ja się garbię i to bardziej widac, jak sie wyprostuję jest lepiej.

Gość fgsgsrigsvf
ja poza tym staram, się zacząć zdrowiej odzywiać. i nie jeść po 18. z diety już dawno wyrzuciłam napoje gazowane typu coca-cola, chipsy, frytki... a ostatnio fast food, czekoladę, ale Tiramisu to chyba musze zostawić. nie dam rady ;-)

Gość ala21313
ja sie od jakiegos roku nauczylam chodzic prosto czwicze od niedawna .. ja chce glodowke oczyszczajaca sobie przeprowadzic .... i jak jestescie glodne a wiecie ze duzo juz zjadlyscie napijcie sie 3 szklanek wody przejdzie wam :D

Gość fgsgsrigsvf
niestety wodę lubię tylko gazowaną, ale piję niegazowaną i nic nie pomaga na głód... ale jestem z tych co moga zwalczyć napd głodu. Tak silna wolą. gorzej jak to zachcianka ;-) poszukam w necie o tych cwiczeniach Weidera... jak cos znajdę to podrzucę link

Gość weiderka
zgadzam sie z trzy kropki, stosowalam scwiczenia przez tydzien i ubylo mi okolo 3 cm z oponki juz po tygodniu..wymieklam po jedenastym dniu;/ dzis znowu zaczelam, to dziala!!!!! pozdrawiam

Gość ala21313
oprocz ladnych miesni ktore byly pod tluszczem ... ale wtedy byla zima i duzo sie jadlo moze dlatego a teraz nie jem prawie nic zabija glod woda :) i jem zrowo tylko moze teraz sprobuje:) jeszcze raz

Gość ala21313
przepraszam za bledy ale mam popsuta klawiature i nie zawsze przyciski dzialaja