Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bormann

MOJA DZIEWCZYNA MA Ałe Cycki, zostawic ja czy dac jej szansę ?

Polecane posty

Gość Bormann

kocham ją ale tylko duze cycki moga dac męszczyznie stysfakcje. Nie wiem czy dac jej sansę chetnie bym sie jej pozbył bo nie daje mi satysfakcji. Piszcie co z nia zrobić

Gość ja myślę
ze kamień do szyi przywiązać i utopić w Wiśle dupku skąd biorą się takie inbecyle?????????

Gość ja tez tak mialem
i pozbyłem sie jej, zrób to samo po co sie męczyc

Gość hola...
wiesz..to ze ona ma male piersi to jednemu sie podoba a drugiemu nie..kwestia gustu. Ale to nic przy twoim malym ptasim mozdzku...jestes chyba niedorozwiniety :)

to prowokacja jakich już było sto więc nie dajce się ponieść

Gość Dziewczyna Bormanna
Mój facet ma małego wacka, jest też dosć prymitywnym facetem (dla niego liczy się tylko wygląd, reszta nie ma znaczenia). Czy mam go zostawić, bo nie potrafi mnie zaspokoić w seksie? Napiszcie co mam zrobić.

Gość jarrek
a najgorsze sa te co maja takie tycie cyce , obrzydlistwo, jak to ściskasz to jakbys zabe w reku mial, to prawda wiekszośc facetow lubi babki z duzymicycami zeby bylo za co wziążc. a te z tymi woreczkami tosame sobie wmawiaja ze takie sa dla fecetow w saraz

Gość o matko ale ty
masz problemy na prawde. Ja akurat jestem osoba, ktora ma duze piersi i wiem, ze faceci na to leca i wszyscy nie ma wyjatkow. Zaloze bluzk z dekoldem to kazdy sie gapi. Widzisz ja mam duze piersi, ale za to mi sie nie podobaja moje nogi. Nie ma idealow i nigdy takiego nie znajdziesz. Mysle, ze ty tez nie jestes idealem i na pewno bysmy cos zanlezli w twoim wygladzie zeby cie skrytykowac. Szkoda mi twojej dziewczyny

tak TAK BABKI TAKA JEST PRAWDA TYLKO DUŻE PIERSI SIE LICZA AW WY Z TYMI WORECZKAMI SPADAJCIE ZTEGO FORUM, biedactwa z malutkimi woreczkami sie odzywaja :D:D

Gość o matko ale ty
hehe zaba w reku, ale sie usmialam. Jakie wy macie skojarzenia. Piersi sie niestety nie wybiera i trzeba sie pogodzic, ze sa dziewczyny z wiekszymi i mniejszymi

Gość Pas skórzany
daj jej na silikony:-D

tez tak raz mialem , juz wioecej tego błedu nie popelnie , to brzydlistwo jej dyndało jak piłki do tenisa, bleee jak mozna z takim czyms iść. teraz mam super babke super cycuszki ma i jest super zseksem lubie sie nimi bardzo bawić z nia

jakaś znudzona laska tudzież facet z małym przyrozdeniem zakłada topik będący oczywistą prowokacją a wy od razu dajecie się złapać na haczyk

Gość NIESTETY PANIE
FECECI WOLA DZIEWCZYNY Z PIERSIAMI A NIE Z PILECZKAMI :D:D i nawet jakbyscie kazdemu to wmawialo ze male sa dla nich wbrane to tylko w w to uwierzycei :D

Gość Pas skórzany
No cóż duże cycuszki są rzeczywiście piekne

Gość dziewczynki z malymi cycuszkam
są ja widac na forum obecne , nie wiedzialem ze az tyle ich tu jest :D:D

Gość o matko ale ty
dziewczyny czemu wy tak sie odrazu denerwujecie i obrazacie wszystkich. Nawet nie znacie chlopaka, a odrazu piszecie, ze jest malointeligentny. Moze na prawde to dla niego jest duzy problem z tymi malymi piersiami i mu to przeszkadza i mysli, ze to nie daje mu satysfakcji w seksie. Sa chlopacy, ktorym nie przeszkadzaja male piersi i sa z seksu zadowoleni,a jemu widocznie to przeszkadza i mysle, ze powinien teraz skonczyc ten zwiazek niz cale zycie sie meczyc i znajdzie sobie kochanke to wtedy jeszcze bardziej zrani swoja ukochana. To jest moje zdanie.

Gość wiadomo ze są
:D ja tobie współczuje , weż sie jej pozbyj po co masz cierpiec w łóżku, jest tyle fajnych asek, z nia nie bedziesz miec radochy w łóżku. ja mam teraz suer dziewczyne i kocham bawić sie jej cycuszkami i ona tez to lubi :D

Gość Dziewczyna Bormanna
Ja mogę sobie powiększyć piersi, ale Tobie mózgu nie zoperują i zostaniesz debilem do końca życia! :)

Gość taK TYLKO LAKI Z DUŻYMI
CYCUSZKAMI SIE LICZA, Te małe to poprostu nie dla mnie i każdy facet to przyzna ze z małymi i ma satysfakcji i radochy

Gość małecyce dla chinczykow
:D

Gość szczerze to
też bym rzucił dziewczyne z małym biustem kobieta musi mieć biust a nie jakieś minimalne wypustki , zreszta płaskie dziewczyny to mi się z dziećmi kojarzą :o i o seksie hiszpańskim można zapomnieć a to fajna sprawa jest więc nigdy nam nie dacie tyle takiej przyjemności co posaidaczki dużych biustów

Gość facet 100
przyznaje z małymi nie ma takiej radochy , zreszta co wy kobiety takie płaskie jestescie czy mi sie wydaje czy kiedys Polki miały więskzy biust a teraz to z przodu plecy z tyłu plecy Pan Bóg stworzył tak dla checy , kobiety z małym biustem to jakiś wybryk natury:o

Gość o matko ale ty
jak to czytam to na prawde coraz bardziej sie ciesze, ze mam duzy biust :) ale raz czytalam na forum i dziewczyny, ktore maja maly czy tez sredni biust bardzo zle sie wypowiedzialy na temat dziewczyn z wiekszym biustem tzn. powiedzialy, ze nie sa inteligentne, sztuczne idiotki, a piersi to zwisaja nam do pepka i sa nieestetyczne. Z zadna z tych rzeczy sie nie zgodze.

Co ciekawe, najwięcej wypowiedzi pochodzi od chłopców, co to nigdy nagiej kobiety na własne oczy widzieli, o seksie nie wspomnę. :P Żal mi tych osób, którym cycki przesłoniły inne wartości. :( Może kupcie sobie jakiś duży, sztuczny biust i bawcie się nim do upadłego? Po co Wam prawdziwa kobieta? :P

Gość o matko ale ty
mysle, ze duzo dziewczyn zazdrosic wiekszego biustu i ich jedyna obrona jest atak i wymyslaja rozne rzeczy :)