Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym wiedziec

Panowie, czy WCIĘCIE w TALII u kobiety ma dla Was znaczenie???

Polecane posty

Gość chciałabym wiedziec

Chciałabym sie dowiedzieć od facetów czy duze wciecie w tali rzeczywiscie jest dla nich takie wazne i dlaczego tak nich dziala???? Ja jestem raczej szczupla (54kg przy 167cm) ale normalnie prawie nie mam talii:(:( W biuscie mam 89cm, w talii 72:( a w biodrach 91. Zle sie z tym czuje ale moze nie potrzebnie?hmm?

Gość chciałabym wiedziec
dodam tylko ze brzuszek mam raczej plaski (bez tluszczyku) ale mimo to wciecia w talii prawie nie mam... :(

Gość co się przejmujesz
dziewczyno,nie każdy facet ma 190 cm i jest dobrze zbudowany więc nie każda kobieta musi być ideałem z wcięciem w talii

Gość chciałabym wiedziec
dzieki dziewczynki za pocieszenie ale ja normalnie nie moge:( jak widze kobietki z waska talia i jak fajnie biodrowki na nich leza to tak jakos przykro mi sie robi...gdybym taka talie mogla wypracowac (np. cwiczeniami) to juz dawno bym to zrobila, ale nie ma szans:( To chyba od budowy szkieletu zalezy:(

Gość amalgamat
Najważniejsze, żebyś była chętna. :-) W przeciwnym razie talia, zgrabne nogi i ładna buzia - na nic. Sztuka dla sztuki.

Gość amalgamat
No, nie zależy od szkieletu, w talii nie ma żadnych kości, tylko kręgosłup :-)

Gość Ciesz się
Ciesz się, że jesteś szczupła, bo taka dysproporcja jest prawie niewidoczna. Pewnie gdybyś była gruba, miałabyś szczupłe nogi, duży brzuch, a biodra tej samej co on szerokości (albo i węższe) i grube ramiona, bardzo dużo się widzi grubych kobiet o takiej męskiej budowie. Wąskie biodra, wąska pupa, a brzuch jak kuleczka.

Gość gosialka27
zalezy od szkieletu i to bardzo!!! a dokladniej od odleglosci ostatniego zebra od kosci biodrowych a to jest juz cecha osobnicza...im wieksza odleglosc tym wieksze wciecie w talii

Gość Czytałam że niektóre
modelki usuwają sobie żebra, właśnie po to, by wysmuklić talię

Gość chciałabym wiedziec
pewnie ze staram sie ubierac tak zeby zatuszowac brak talii ale to nie zawsze jest takie proste... najbardziej mi zal ze nie moge chodzic w biodrowkach i krotkich topikach, ale teraz jak o tym pomyslalam to doszlam do wniosku ze tp troche egoistyczne, niektorzy na tym forum maja wieksze problemy...

I naprawdę nie masz innych zmartwień? Nie boisz się, czy może jesteś za mało mądra? Za mało inteligentna? Za mało dobra, cierpliwa, ciepła, czuła? Tylko to, że nie masz wcięcia w talii, jest Twoim zmartwieniem jeśli chodzi o \"wzięcie\" u płci przeciwnej? :0

Gość gosialka27
tak ja tez slyszalam o usuwaniu zeber, chyba nawet deni moor (nie wiem jak sie pisze...:( ) usunela sobie a juz napewno SHER!!! ale to lekkie przegiecie moim zdaniem

Gość a ja mam waskie biodra
plaski brzuch , i szerokie ramiona ? ico mam zrobic zabic sie? nawet nie ma na szerokie bary operacji plastycznych

Gość chciałabym wiedziec
mam faceta i nie narzekam na brak powodzenia i uwazam sie za inteligentna osobe a moje pytanie nie wynika z braku powazniejszych problemow tylko z CIEKAWOSCI bo przeciez nie wymyslilam tego tematu po to zeby sie uzalac na forum nad moja marna talia ale zeby dowidziec sie co tak naprade faceci o tym mysla!!!!!

Gość gosialka27
no racja- na ramiona to chyba operacji jeszcze nie wymyslili, np jakies usuwanie lopatek albo skracanie obojczykow by sie jeszcze przydalo...buahahahahaha:):):D

Gosialka- masz tu rację i dlatego między innym niektóre kobiety usuwają sobie ostatnie żebra/sic/.Tak zrobiła np. Cher. No ale jeśli chcesz mieć talię a nie masz odpowiedniej budowy to pozostaje ćwiczyć, by nie odkładał się tłuszczyk i pozostała jak najwęższa Kiedys gdzieś czytałam ,że stosunek talii do bioder powinien być jak 7:10

Gość chciałabym wiedziec
no wlasnie wiec biorac pod uwage ten stosunek wymiarow powinnam miec 63-64 cm w talii (marzenie) :(

Gość chciałabym wiedziec
taaaa racja, czemu wczesniej o tym nie pomyslalam....

Gość upsssssssssss
to chyba urodziłam się szczęściarą, mam taką talię, że mogę obiąć się rękami... mam klasyczne 60/90 .. budowa klepsydry ale specjalnie wysoka nie jestem.. to nic, ważne że szczupła:P

Gość to chyba masz lapy
jak bochny chleba skoro sie objac nimi mozesz, bo ja mam 60 w talii i nijak nie moge.

Gość jeera
a próbowałaś ćwiczyć na hula-hop? mi troche pomogło :)

Gość chciałabym wiedziec
co z tym hula-hop?? mozna zwiekszyc wciecie w talii???? nigdy nie probowalam...

Gość chciałabym wiedziec
te"bochny chleba" sa swietne ...hahaha niemoge:D

Gość fdsaad
mi to nie przeszkadza ...Oczywiscie najlepiej by najszersza była w biodrach ..Własciwie wciecie nie musi byc duże..