Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 AQUAREL

Masazystka odpowie na pytania..zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Go艣膰 domowa
to ja pierwsza. Czy poprzez odpowiednie masa偶e w salonie mo偶na ,mo偶e nie tyle pozbyc si臋,ale zmniejszyc objawy cellulitu ,przy odpowiedniej diecie i 膰wiczeniach?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 AQUAREL
oczywiscie poprzez odpowiednio wykonane masaze tj. ugniatanie rozcieranie oklepywanie w jakims stopniu mozna zmniejszyc ta''kobieca przypadlosc'' do tego odpowiednia dieta plus regularne cwiczenia moga zdzialac cuda:) wystarczy tylko chciec!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domowa
dzi臋kuje! :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AQUAREL
nie ma za co..mozesz rowniez sama dla siebie cos zrobic poprzez masowanie rekawica do masazu ud podczas codziennej kapieli...nastepnie jeszcze wsmarowac balsam i gotowe:) glowa do gory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prett
ja bym poradzi艂a co do cellulitu jeszcze masa偶 limfatyczny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koobi
Czy starcze zwyrodnienie kreg贸w szyjnych mozna zlikwidowac masa偶ami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AQUAREL
PRETT---> moze nie masaz limfatyczny a drenaz limfatyczny...:)chcoiaz nie widze tu takiej potrzeby akurat przy celulicie stosowanie tego rodzaju masazu. GOLDINKA--->Kobietko to ty wiesz,ze dzieje sie z toba cos bardzo niedobrego i nic z tym nie robisz nie walczysz?:(jestes bardzo szuplutka osoba,ktora rowniez moze poddac sie masazowi. A co do boli stawow to co dokladnie tobie dolega?jesli bole stawow to masaz klasyczny bylby odpowiedni...a co do boli kregoslupa o jakich wspominasz masaz segmentarny,powinien pomoc. KOOBI---> zlikwidowac moze nie,ale zlagodzic objawy napewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joasinek
mam pytanko: jak ujedrnic piersi po karmieniu ( pyta powaznie)? chce rowniez zapytac bo od noszenia dziecka mam zdretwia艂膮 reke od kciuka do po艂owy tej czesci do 艂okcia jak to uaktywnic bo mam wrazenie jak yo dotykam b贸lu takiego jak d艂ugo cos zdretwieje i trzecie dotyczy brzucha z roztsepami co najlepiej stosowac jakie masaze by sie poprawi艂a jedrnosc sk贸ry dziekuje za odp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AQUAREL
JOASINEK--->w masazu sa pewne zasady ktorych lamac nie powinno sie a jedna z nich brzmi ze gruczolow nie masujemy...tazke jesli chodzi o samo ujedrnianie piersi to proponuje po kapieli delikatnymi okreznymi ruchami wetrzec w skore np oliwke badz jakis balsam. Jesli chodzi o reke to proponowalabym zwyczajny masaz klasyczny dloni,przedramieniaoraz stawu lokciowego.. jesli chodzi o rozstepy to proponuje zaopatrzyc sie w jakies zele przeciw rozstepom ktore pani moze sama stosowac w domu.Zapewne tutaj hodzi o rozstepy na brzuszku prawda?okreznymi ruchami,delikatnie mozna wcierac te zele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joasinek
dziekuje za rady 馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AQUAREL
Bardzo prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juwenalis
Mam lordoz臋 i skolioz臋 czy masa偶 pomo偶e mi w b贸lach i dretwieniu r膮k? Je艣li tak to jaki rodzaj masa偶u?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AQUAREL
lordoza,kifoza oraz skolioza jak najbardziej kwalifikuja sie do masazu w wybranych jednostach chorobowych. Masaz lagodzi stany objawow bolowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prett
oczywiscie, 偶e drena偶, aczkolwiek ja okre艣lam go w rozmowie z pacjentkami masa偶em limfatycznym - jako 偶e m贸wi膮c drena偶 widz臋 w ich oczach zgroz臋:) a w sumie na jedno wychodzi, prawda?:) Pracuj臋 w odnowie w艂a艣nie z cellulitem i po limfatycznym widz臋 wi臋ksze efekty ni偶 po zwyk艂ym klasycznym. Chodzi oczywiscie o zlikwidowanie obrzek贸w i pobudzenie kr膮偶enia limfy. Sam masaz klasyczny tez oczywiscie:) szczeg贸lnie wykonywany codziennie automasa偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jjajajjaja
bola mnie kregi szyjne, :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juwenalis
dzi臋kuj臋 za rad臋 :) a z masa偶u na pewno skorzystam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AQUAREL
PRETT oczywiscie zgadzam sie z toba:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prett
Aquarrel--> a pracujesz w zawodzie?:) i ile lat? Jesli mozesz, podziel si臋 swoimi spostrze偶eniami odno艣nie efekt贸w - ciekawi mnie to, szczeg贸lnie segmentarny, izometryczny, bo tych akurat nie wykonywa艂am w szerszej praktyce:)

Udost臋pnij ten post