Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 extaza218

jak u was przygotowania trwaja do wesela 2007

Polecane posty

Go艣膰 extaza218

czesc laski ja wychodze za maz w sierpniu 2007 chcialabym sie podzielac swoimi uwagami i recenzjami chetnie pomoige mysle ze nawizemy nowe znajomosci

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 berta1234

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
czesc extaza218 ja mam lokal,zesp贸艂,fotografa i kamerzyste, narazie tyle a jak u Ciebie przygotowania??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza218
aja narazie skonczylismy nauki przemalzenskie i na tym stoimy od wrzesnia bedziemy zaczynac bo maja sie rodzice spotkac i maja uzgodnic co i jak..co do wiazanki slubnej wystroju kosciola auta sali to sie niemartwie bo pracuje w kwiaciarni pomoge chetnie doradze tak mysle nad limuzyna tylko ile taka cenny luksus kosztuje???moze laski wiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 extaza218
jaka narzie nas malo jest mysle ze bedzie wiecej ??????czekam na was..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifitkaa
wariatka :P 艣lub w przysz艂ym roku a ty ju偶 po naukach ??? i szczeg贸ly b臋dziesz omawia膰 ??? Kochana, ja wyszlam za m膮偶 w lipcu, a za przygotowania to si臋 dopiero wzieli艣my na 4 miesi膮ce przed 艣lubem, i to na spokojnie, bez tych g艂upich szale艅stw. Denerwuje mnie takie sztuczne ustalanie, kiedy jest jeszcze daleko do terminu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
witanko extaza juz nauki,ja nawet o tym nie my艣le jeszcze :( co do auta to ceny sa rozne,zalezy jakie chcesz ,nowoczesne czy jakies starodawne. cena z kierowca od 350- 1000 tak cos slyszalam. extaza z jakiego rejonu jestes??? fifitkaa, powiem ci ze to juz jest czas na za艂atwianie roznych rzeczy,moze u ciebie jest tak jak piszesz,my jak poszlismy ogladac lokale to juz polowa byla zarezerwowana,z zespolem to samo,kamerzysta r贸wniez. extaza zrobi nauki i bedzie miala z tym spokoj,ja chyba tez bede musiala tak zrobic, jak tak czytam forum to dziweczyny rok przed 艣lubem juz sukienki kupuj膮 :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifitkaa
a my艣my nie mieli ani kamerzysty - filmy z wesel trwajace ponad 4 h to istny horror, nigdy tego nie da si臋 ogl膮da膰, trzeba by膰 naprawd臋 zdesperowanym, 偶ebym potem odtwarza膰 ca艂膮 msz臋, skladanie 偶ycze艅 od cioci Jadzi i wujka Mietka, poprzez tance cioci Wiesi z dziadkiem Stefkiem. Kamera wszystko sp艂yca, to co najwa偶niejsze, zostaje w pami臋ci Was Dwojga :) Mamy za to pi臋kn膮 plenerow膮 sesj臋 zdj臋ciow膮 :) Kapeli te偶 nie wynajmowali艣my, wszyscy na jedno kopyto to zwyk艂e wiejskie garkot艂uki z muzyk膮 umcyk umcyk w repertuarze. My sami przygotowali艣my na p艂ytce zestawy r贸偶nych kawa艂kow tak, 偶eby 偶aden utw贸r si臋 nie powtarza艂 (troszk臋 w艂asnego wysi艂ku, ale warto by艂o) i go艣cie bawili si臋 wy艣mienicie - u mnie by艂o ok. 40 os贸b w podziemnej restauracji w XIX dworku .Imprezka trwa艂a od ok.19:30 do 2:00 w nocy. Czasem warto wy艂ama膰 si臋 z og贸lnie panuj膮cych "przepis贸w" weselnych. P.S. Mieszkam w Krakowie i jako艣 nie mia艂am problemu ze znalezieniem miejsca w interesuj膮cym mnie terminie na 4 miesi膮ce przed 艣lubem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
fifitkaa przeciez filmy z wesela nie musz膮 trwac 4 godziny,zalezy to od kamerzysty i waszego uzgodnienia z nim, ja bede chcia艂a tylko najwazniejsze rzeczy. fotograf odrazu mi powiedzia艂 ze, bedzie robil zdjecia do tej pory dopoki nie bedzie picia,bo pozniej wychodza tragiczne, jak ludzie juz sa upici,reszte moze robic rodzina. co do kapeli,to moim zdaniem powinna byc i bedzie, niech graja umcyk umcyk i tak powinno byc,to jest wesele. jakos nie wyobrazam sobie robic wesela przy p艂ytce (oczywiscie nie obrazajac ciebie) jak ktos kreci impreze zawsze jest inaczej. nie by艂am jeszcze na weselu zeby nie gra艂a kapela,byc moze jest to fajne ale ja jednak bede sie trzymala tradycji,przynajmniej w tym. u mnie np. nie bedzie blogoslawienstwa,nie bedzie kapeli pod domem,wszystcy przyjada odrazu do kosciola, nie bedzie tez durnych zabaw, no moze jakas jedna. tak jak juz pisalam ,u nas jest bardzo ciezko ze znalezieniem lokalu,niektorzy to maja nawet rezerwacje juz na rok 2008,jakbym chciala 4 miesiace przed slubem szukac lokalu lub zespo艂u to zostalabym na lodzie,chyba ze mialabym z 40 osob tak jak u Ciebie ,to moze jakas ma艂a knajpka by sie znalazla.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwi123
Witam dziewczyny! Ja mam lokal i zesp贸艂, bo o to u nas najtrudniej. 4 miesi膮ce przed 艣lubem to chyba za p贸藕no na przygotowania, cho膰 to pewnie zalezy od regionu w kt贸rym si臋 mieszka. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwi123
Zapomnia艂m doda膰, 偶e wychodz臋 za m膮偶 w lipcu 2007

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
iwi123 witaj ja tez jestem tego zdania ,ze 4 miechy to zdecydowanie za pozno,jak bylam w salonie to kobitka mi powiedziala ze sukienke trzeba zamowic 4-5 miesiecy przed 艣lubem. ja tez wychodze w lipcu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifitkaa
Berta, a w jakim mie艣cie mieszkasz ? Bo ja jak to czytam, to a偶 w艂asnym oczom nie wierz臋 - rezerwacje na 2008 ??? sukienka 4-5 miesi臋cy ??? A wszyscy m贸wili, 偶e to w艂a艣nie w Krakowie jest ci臋zko z terminami i trzeba duzo naprz贸d ..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja w 2007 slub
ale nie wiem jeszcze w jaki miesiacu mysle o kwietniu, maju na przygotowania przyjdzie czas robimy male wesela na max 60 osob.Jestesmy razem 8 lat wiec slub to formalnosc dodam ze nie jeste w ciazy jak 80% pobierajacych sie dziewczyn:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
fifitkaa mieszkam w okolicach Rzeszowa ja tez by艂am w wielkim szoku jak zobaczy艂am te wszystkie zeszyciki i rezerwacje. a co jeszcze to ludzie robia rezerwacje 2008, na lokal ktory dopiero sie buduje,jest taki jeden na obrzezach Rzeszowa a z sukienka to jest tak,wybierasz oni ci szyja czy przerabiaja,ale musisz ja zmowic 4-5 wczesniej bo to jest sezon i nie wiadomo czy np.korona bedzie i takie tam pierdoly. do ja..... u nas to tez formalnosc,ale wesele ma byc i koniec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja w 2007 slub
jak masz kase to w ciagu 2 miesiecy wszystko zorganizujesz taka prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
do ja... powiedz mi co ma kasa z tym wspolnego, jezeli jest lokal ktory mi sie podoba i jest zarezerwowany przez kogos innego na dana date,to co pojde do wlasciciela dam mu w 艂ape i ich wywali,w zyciu bym tak nie zrobila nawet jak mam kase. chyba ze tobie chodzi o co innego ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielona Basia
Hej dziewczyny!!!To moze ja tez sie do Was dolacze.Slub biore w lipcu 2007 i juz wszystko mamy zalatwione,no oprocz fotografa w studiu,bo nas pani wygonila i kazala przyjsc w 2007 roku bo teraz nie miala kalendarza na nastepny rok :-P Nauki zaczynamy 19 wrzesnia i to tyle i do lipca 2007 moge zapomniec ze zmieniam stan cywilny :-) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
witaj Basiu wszystkie bierzemy w lipcu ,tylko napiszcie kt贸rego lipca?

Udost臋pnij ten post

Ja w lipcu 2007 a konkretnie 21 lipca i w tej chwili mam zarezerwowan膮 sal臋, kamerzyst臋, fotografa, zesp贸艂 i kucharki, teraz za samochodem si臋 rozgl膮dam, mysla艂am o limuzynie ale to koszt za 3 godz 600 z艂 a my chcieli艣my na 5-6 godzin poniewaz t偶 do zj臋膰 j膮 chcielismy to facet krzykn膮艂 900 zl i 400 zliczki od razu, wi臋c teraz si臋 zastanawiamy. Nied艂uygo wybieramy si臋na lkurs ta艅ca i nauki bo z tym ttrzeba u mni odpowiednio wczesniej bo jedna pani si臋 tym zajmuje i tylko raz w tygodniu:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwi123
Aagnes ja te偶 21 lipca:)

Udost臋pnij ten post

Ja wychodz臋 za mo偶 18.08.2007 i mamy ju偶 sal臋 od dawna, kamerzyst臋 , orkiestr臋 od tygodnia ale nie by艂o 艂atwo j膮 zdobyc bo obdzwonilismy 10 i mieli zajete a ta mia艂a nie zam贸wiony termin bo babka nie by艂a zdecydowana ale na nasze szcz臋艣cie ma p贸藕niej ( nie radz臋 zamawia膰 tak p贸藕no) mamy fotografa do ko艣cio艂a i na plener Kosci贸艂 jeszcze nie zm贸wiony bo u nas jest tak ze w pa藕dzierniku sie zamawia a chcemy na 12 lub 13 艣lub O sukience jeszcze nie my艣le nawet nie wiem jaka bym dchcia艂a. Gosci bedziemy mieli ok. 50 i w Restauracji 1 dzie艅!! Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

No i ojawi艂 si臋 w ko艅cu kto艣,kto b臋dzie mia艂 艣lub w tym samym dniu co ja:D Fajnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielona Basia
Ja mam (mam nadzieje) szczesliwa date,bo zlozona prawie z samych siodemek 07.07.2007 A Wy??Buziaczek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
witajcie Ja bede mia艂a 07.07.07 tak jak Basia :) ale to jeszcze strasznie daleko :( moze jakos nam to zleci dziewczyny, najgorsze te przygotowania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zielona Basia
berta1234 nie martw sie,nie taki diabel straszny jak go maluja,w gruncie rzeczy my zalatwilismy wszystko w ciagu miesiaca.Takze nie mow ze jest jeszcze strasznie daleko tylko bierz sie do roboty :-) unikniesz pozniej slow : "zajete", zarezerwowane" i wszystko bedzie tak jak chcesz.Polecam moj sposob,miesiac ganianiny rok wczesniej i mozna zapomniec o jakichkolwiek stresach zwiazanych z przygotowaniami :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
Basiu co najwazniejsze to juz jest zalatwione,czyli lokal,zesp贸艂 ,fotograf i kamerzysta. Ca艂a reszta jeszcze przedemna. Juz nawet sukienki oglada艂am,strasznie chcialabym isc w bia艂ej ale nie pasuje do mnie,bo mam ciemna karnacje i wygladam fatalnie. Cos ecru i np. zlota koronka na to,fajna sprawa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 berta1234
jarzembina witaj jak planujecie slub w przysz艂ym roku ,to radze Ci zaczac zalatwiac te najwazniejsze sprawy bo potem mozecie miec problemy z sala lub orkiestra. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post