Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I co dalej...................

Wszystko zamówione, załatwione a tu........

Polecane posty

Gość I co dalej...................

jedna wielka ogromna KLAPA!!!!!!! Czy ktoś kiedyś przeżył coś takiego???? Wszytsko przygotowane, goście zaproszeni a tu trzeba wszystko odwołać. Jedna wielka kompromitacja!!!!!! Pytam bo jestem na granicy czegoś takiego......

Gość dorotkaa
dlaczego trzeba odwołać ?? :((

Gość i co dalej
bo ja go nie kocham

Gość fre fre
A na kiedy planowany jest ślub ? Czy NA PEWNO go nie kochasz? Co takiego się wydarzyło, że nagle zdałaś sobie z tego sprawę ??

Gość smutne....
I dlatego ja się raczej nie zdecyduje na ślub :( Moje życie jest ok takie, jakie jest... Jeżeli naprawdę czujesz, że to nie to, o co Ci w życiu chodzi, to odwołaj ślub. Może i stare ciotki będą przez następne lata plotkować na ten temat ale pamiętaj, że to jest Twoje życie i możesz żałowac tego kroku do końca życia :( Może usiądź sama, lub z przyjaciółką najbliższą, i po prostu przemyśl, przegadaj...

Gość I co dalej....................
Tamten post nie był mój :O kocham go i to bardzo, ale na ślub kościelny nie mamy co liczyć...... szkoda gadać teraz dopiero wiem, że nie dostaniemy ślubu :(

Gość dorotkaa
a dlaczego macie nie dostać ślubu kościelnego ??

Gość monia75
ostatnio wśród moich znajomych stało sie to bardzo modne: odwoływanie w ostatniej chwili ślubu. co prawda z przyczyn takich, że ona/on rozmyslił się. Dlaczego musicie odwołać ślub kościelny? co sie stało? A jeżeli chodzi o ciotki, to z tego co wiem żadna sie nie obraziła i nie obgadywała.

dlaczego odwoływać? Wiele par ma tylko ślub cywilny i dobrze żyją. Jeśli możesz: co stoi na przeszkodzie do kościelnego ślubu?

Gość bez sensu jak w koncu
nie kochasz czy nie może byc slubu kościelnego, bo jeśli to drugie, to daj księdzu odpowiednią kopertę, wtedy wszystko mozna

Gość Micra
Nie zrozumiałam w końcu o co chodzi....